Påske shoot

Det er ikke alltid så mye å gjøre på her i Haugesund. Det er vel litt hva du gjør det til selv, men når man er helt uten ideer pleier jeg og mine venninner å ta litt bilder innimellom. Det kan være alt fra natur og utsikt til “Dagens Outfit” og nye profilbilder til facebook. Ja, det er viktig å holde facebook oppdatert! Egentlig ikke, men uansett.. Alltid kjekt med nye bilder. Folk forandrer seg hele tiden, og hvertfall jeg selv liker å se hvordan jeg forandrer meg til tider. Forhåpentligvis til det bedre! 

Bildene er fra en “photoshoot” jeg og Tina tok i påsken! Det var mørkt, og vanskelig å få til bra bilder. Men ble fornøyd med ett par av dem!

Påskeferien

Som sagt i tidligere innlegg skulle jeg egentlig til Sverige med noen venner, men det ble det ingenting av. Tror det stod litt på pengene, også dessuten var det kun dagstur. Siden jeg skal til Sverige i sommer, så var det liten vits å reise opp i påsken for å kjøpe ett brett med brus.. 

Så istedenfor reiste jeg og Tina opp til Røldal på dagstur for å stå på ski og snowboard. Jeg har stått på slalom siden jeg var kanskje 3 år, så jeg trivdes best med det. Snowboard har jeg aldri helt fått til, men jeg prøvde da noen runder før jeg gav opp. Tina ble kjempeflink på bare denne ene dagen. Hun var kanskje like god som meg da vi kom til fjellet, og var 10 ganger så bedre enn meg da vi reiste. Øvelse gjør mester! Og vi var veldig heldig med været. Se så nydelig! 

Ser fremover

Så var påskeferien over for denne gang. Jeg hadde mange planer for denne uken, der jeg skulle til Sverige på shoppingtur. Men det ble ingenting av. Istedenfor ble jeg med venninnen min til Røldal for å stå på ski. Jeg prøvde meg litt på snowboard,  men skiftet fort tilbake til slalomski. Jeg får aldri til å lære meg å stå på brett. Tina derimot ble kjempeflink! Bilder kommer! 

 

Det er ting jeg vil si til mine lesere, men samtidig sier hjertet at det er bedre å holde det igjen. Akkurat nå. Derfor velger jeg å høre på hjertet. Men en ting kan jeg si. Det er godt å ha venner som stiller opp! Og for tiden går det bare oppover. Jeg har fått sagt det jeg vil si, jeg har gjort det jeg ville gjøre, nå er planen å se fremover. Jeg har det bedre enn noen gang. Jeg føler meg lykkelig. Er jeg lykkelig? Kommer det til å vare? Det vil tiden vise. Imens skal jeg fokusere på de viktige tingene og personene i livet mitt. De vet selv hvem de er <3 

 

 Venner er gjerne til stede når det er fest i ditt hus

Venner kan dele din glede, og juble i seiers rus 

Men venner som blir når andre går

Som gir deg sin støtte, som tror og forstår

Det er venner du skal ta vare på <3 

God natt <3

Jippi! Jeg kom meg på trening likevel! Spinning og styrke. Da kan jeg legge meg med god samvittighet! En ting jeg la merke til på spinningen var to jenter som midt i styrketråkken, dro frem iphonen og tok den populære SELFIEN. Da vet du at du lever i 2014, når du ikke en gang kan gjennomføre en halvtime med trening uten å la mobilen være i fred..

Nå kjenner jeg at jeg er veldig sliten i kroppen og gleder meg til å legge meg under en god og varm dyne. Dumt at alle de kjekke programmene på tv skal gå så sent på kvelden. Det ender bare med at jeg utsetter og utsetter, og da blir klokka sååå sent. Nei, nå er det natt! 

Kira hilser til mine lesere og sier god natt <3 

Fengslet i utlandet

Litt grått i luften i dag. Jeg har nettopp gått tur med hunden opp til stallen. Kira er så og si alltid med meg i stallen, ihvertfall de dagene jeg ikke skal ri på tur. 

Ellers er det ikke så mye som står på planen min i dag. Jeg ville egentlig gått på trening i dag, men siden jeg ikke har bil for øyeblikket kommer jeg meg ingen vei. Og jeg er ikke spesielt glad i å ta buss. Det er nå jeg ser hvor avhengig jeg er av bilen min. Så da blir jeg sittende hjemme i dag og se på tv. I skrivende stund ser jeg Fengslet I Utlandet. Det er faktisk den fjerde eller femte episoden jeg ser av denne serien i dag. Noen av episodene er ikke så spennende, mens andre er kjempespennende! Programmet går på National Geographic Channel, for de av dere som også vil se. Jeg kan anbefale programmet for dere som liker sanne historier om folk som har hatt “døden nær” opplevelser, overlevd tortur og tvunget til å drive narkohandel for å overleve. Og mye mer! 

Brennheit kjærlighet

Til middag i dag hadde vi livretten til kay, som er “Brennheit kjærlighet”, eller “Skipperpai” som noen kaller det. Eller bare kjøttdeig og potetstappe. Tror kanskje jeg har delt oppskriften med dere før, men legger den gjerne til igjen som nye lesere kan få med seg! 

 

Brun to pakker kjøttdeig og bland inn tacokrydder. Sørg for å helle i nok vann når du tilsetter krydderet. Da blir retten saftigere! Ha gjerne i to pakker Taco Mix krydder, så får du mye smak. Hell så kjøttdeigen oppi en ildfast form (eller hvilken som helst form). Lag to poser potetstappe, og legg potetstappen oppå kjøttdeigen i formen. 

Smør potetstappen ut over hele formen, som vist på bildet. 

Legg ost på toppen og sett den i mikroovnen i 3-4 minutter. Da smelter osten og smaken blir mye bedre! 

God og varm og klar til å serveres! 

Kutt opp litt salat til å ha ved siden av og Bon Apetit! 

Tips: Om du vil ha mer smak og varianter kan du kutte opp bacon og pølser og ha sammen med kjøttdeigen. Nammm <3 

Oppgradering i kaninstallen

Nå måtte jeg sette meg ned og tenke på hva jeg har gjort i dag. Dagen har gått så utrolig fort. Syntes ikke det var så lenge siden klokka var 11 og pappa stod i døra og var klar for å fikse garasje taket vårt. Og da hadde han holdt på i 2 timer uten meg til og med! Det var ikke så mye hjelp fra meg i dag.. Jeg måtte opp i stallen for å gi hesten middag og deretter ble jeg hentet av kjæresten for at vi skulle kaste noe høy jeg hadde lagret i garasjen, og kjøpe kaninfor. 

Jeg har ellers fått gjort ganske masse som har vært i tankene mine lenge! Kaninstallen har Jeg har endelig fått fikset det nederste buret av mitt hjemmelagede kaninbur. Så nå bor både Playboy og Oliver i boligkomplekset. Luftegården er også utvidet, nå er det god plass for alle fire kaninene til å være ute samtidig.

Det er greiner som stikker ut rundt omkring i buret, for dere som lurte! hehe! 

Oliver koser seg i det nye buret sitt 

Flere som har kaniner i familien? 🙂

Taco kveld med Johnny Depp

Da var det lalletid her i huset. Godt å legge seg og vite at hele huset er vasket og rent. Har tilbragt hele kvelden i sofaen med taco som typen har tilberedt og Pirates of the Caribbean på tv.

Jeg husker veldig godt første gang jeg så den filmen. Det var da jeg gikk på barneskolen, i 7’ende klasse, tror jeg. Alle jentene i klassen (vi var 5 stk) var samlet og hadde filmkveld. Noen av dem hadde sett filmen før, og de var alle kjempeforelska i Johnny Depp. Eller Jack Sparrow da.. Etter den filmen hadde jeg Johnny Depp på hjernen i mange år etterpå! Plakater på rommet, så alle filmene han var med i, og pugget alle slags fakta om ham. Ja, jeg kunne absolutt ALT om Johnny Depp! Hvor høy han var, hvem han hadde datet og hva han likte å spise til middag. Såå forelska! Det spilte ingen rolle at mannen var over 40 år. Han var jo drømmemannen <3 Åh, de herlige ungdomsårene! 

Verdens beste skuespiller, Johnny Depp <3 

Ønsker alle sammen en god natt! Ny start på en ny uke i morgen..

Slapp søndag

Da var det søndag igjen. I dag er jeg ikke helt i form. Nesen renner og hodet verker. Alikevel har jeg vasket, støvsugd og ryddet hele huset mens både kjæresten og hunden har ligget som to slakt på benken. Vi var ikke hjemme i natt før klokka rakk å bli 05:00.. Nå skal vi snart lage taco og se en film og ellers nyte resten av søndagen på benken! 

Ha en fin søndag alle sammen <3

Latsabbene har erobret sofaen!

 

Fredags kvelden

Denne helgen har bare bestått av å slappe av, og det skal den fortsette med. Bortsett fra kveldene er det kun tv, film og data det går i. Forrytteren min har hesten i helgen, så derfor har jeg fri fra stallen helt til tirsdag. Ingen plikter å tenke på! 

Jeg tilbragte fredagen, den siste dagen med sol, ute på terassen og fiklet på med den lille hobbyen min. Jeg har ikke laget så mange pannereimer i det siste, men har fått noen bestillinger som jeg skal ha klart til påsken. På tide å sette i gang! 

Jeg vet ikke hva dere pleier å gjøre i helgene i andre byer, men her i Haugesund er “rånemiljøet” ganske sentralt. Vi møtes på Expressen og henger der litt før vi kjører rundt igjen. Det var akkurat det vi gjorde i går kveld. Om man ikke vil ut på fylla, stikker man gjerne fra fest til fest for å sjekke livet. Høres ganske kjedelig ut, men til tider er det faktisk gøy. Jeg og mine venninner trenger ikke alkohol for å ha det kjekt! Av og til holder det med høy musikk, deilig bass og vinduene nede. Blir nok det samme i kveld også! Men jeg har en tendens til å sovne rett over klokka 24.00 om vi kjører ut for tidlig, så derfor er planen å lage taco og se en film før vi stikker ut og sjekker bylivet! 

Hva skal dere i kveld?