I JUST DROPPED BY

Hey guys!

Dropper bare innom for å ønske alle en fin lørdagskveld videre egentlig. Jeg skulle egentlig vært på innflyttningsfest i kveld, i mitt hode, men jeg har jobbhelg og må nok på jobb i morgen tidlig. Derfor ble det heller en rolig kveld her hjemme med to av mine venninner, Tina og Christine. Vi lagde hjemmelaget pizza og så på skrekkfilm; The Amityville Horror. Altså litt av forhistorien til The Conjuring og The Conjuring 2, som jeg faktisk så på kino på onsdag! Den var skambra forresten! Ikke fordi den nødvendigvis var skummel, men jeg er veldig fasinert av den virkelige historien bak filmen, og ikke minst om ekteparet Lorraine og Ed Warren. The Conjuring 2 var skummel den, men samtidig veldig romantisk. Ja, faktisk! Du kommer til å skjønne hva jeg mener når du ser filmen. For det må du. 

Nei, nå snakker jeg meg veldig vekk her. Kanskje jeg skal skrive en egen filmanmeldelse i morgen? Men ikke her, da blir det ett ganske langt natta-innlegg. Dere får kose dere alle som har fri! Og dere får sove godt alle som skal på jobb! Så “snakkes” vi senere ♥

VERDENS FINESTE ♥

Jeg har verdens fineste, late skapning. Hunden min ligger alltid på rygg når hun hviler, uansett hvor det er. I kveld fant jeg henne i senga vår. Hun pleier ikke å hoppe oppi her, men alltid når jeg har vært på soverommet og gjort rent eller redd opp senga, så er hun alltid rundt meg og følger med på hva jeg gjør. Jeg tipper saueskinnet så fristende ut med en gang jeg gikk ut av rommet. Jeg måtte bare ta noen bilder av henne når hun lå her. Fine Kira ♥ Jeg er så glad i denne skapningen! 

JEG GLEDER MEG

Nå ser jeg virkelig frem til sommerferie. Vi har hatt ett nydelig vær den siste tiden, men det blir ikke det samme når man vet man må gå på jobb når gradene viser 20+. Men om 11 dager skal jeg på en liten “miniferie”. Til Bergen! På konsert! Med Volbeat! Og jeg gleder meg noe sykt!

I år har jeg tatt meg 4 uker ferie, og dagen jeg går av med ferie er samme dagen vi reiser til Rhodos. Vi var ikke i syden i fjor, så heldigvis ble det tur på oss i år. Det er sydenturen vår som har vært min største motivasjon til å trene. Jeg kjenner jeg har ett ganske stort press på meg, og det er kun det som hjelper meg å holde meg i gang. Vi reiser om 6 uker! Og har såklart handlet ny badedrakt for anledningen. Elsker den! 

Jepp, jeg chiller i sofaen – i badedrakt. 

Vet du hva jeg skal nå? Jeg skal rydde i skapet mitt, finne frem klær, sko og bikinier jeg vil ha med meg til Rhodos. Jeg må begynne tidlig. Det er slikt som skjer når jeg gleder meg!!

BRIDAL HAIRSTYLES

Mens jeg jobbet med hjemmesiden til hobbyen min, kom jeg over noen nydelige bilder av brudefrisyrer! Jeg måtte jo bare lagre dem, så jeg kan se på dem når min tid muligens kommer en gang.. kanskje. Men ikke si det høyt til gubben min, da ser jeg han muligens ikke igjen når jeg våkner i morgen. Neida. Men hvilken jente blir ikke LITT bryllupssyk når man ser på slike bilder? Jeg kan så klart bare snakke for meg selv. 

Skulle ønske jeg kunne lage slike frisyrer! Da skulle jeg sett ut slik hver eneste dag 

Litt hårsår?

God morgen!

Nok en mandag er startet. Jeg skal ha kveldsvakt og nyter egentlig roen hjemme før det bærer avgårde på jobb. I helgen har kjæresten min vært på hyttetur med jobbkollegaer, så jeg skulle egentlig ha overnattingsbesøk av bestevenninnen min Lisa, men så endte det heller med at jeg sov hos henne i Sveio. En helg hvor vi egentlig skulle på kino, spise mat og ha skikkelig jentekveld endte med fest og noe godt oppi glasset. Svake mennesker. Men kjekt var det uansett. Nå kjenner jeg det er lenge til neste gang jeg skal på galleien! Sydenturen vår er rett rundt hjørnet og jeg må bare fokusere på å komme i form og gjøre meg sydenklar til den tid. 

Apropos gjøre meg klar. Jeg vurderer å gjøre noe med håret mitt ganske snart. Farge det. Klippe det. Hva som helst. Det er så slitt og fargen er helt falmet. Føler jeg. Tror jeg? For av og til ser det ut som ett kråkereir, mens neste dag kan jeg se i speilet og faktisk være fornøyd med hvordan det er. Jeg er så ubesluttsom. Har tenkt på å gjøre det lysere, kaldere og klippe det litt opp. Men vi får se. Det blir ikke frisør i dag, for å si det sånn. 

 

En kjapp oppdatering her etter helgen! Nå skal jeg rydde i kleshaugen på soverommet, og så bærer det rett på jobb til klokken 10 i kveld. Ha en fin mandag folkens!

WELCOME HOME, SINDRE!

Hva gjør man for noen som har vært borte i ett helt år? Gir dem en skikkelig velkomsfest vel!

Sindre, min lillebror, kom hjem fra USA i dag. Ett helt år har han vært vekke, og nå er han kommet hjem igjen. Sykt hvor fort tiden har gått! Han har vært utvekslingsstudent i Idaho, og har altså nå kommet hjem etter å ha fullført studiene med toppkarakter. Alt på engelsk. Jeg er så stolt over lillebroren min. Han er kanskje 17 år, og to hoder høyere enn meg, men han vil for alltid være lillebroren min. 

Jeg, kjæresten min, mamma og litt slekt til stod klare på flyplassen for å ta ham imot. Han visste selvsagt ikke om at mamma hadde samlet hele hurven for å ønske ham velkommen på norsk jord igjen. Norske flagg, plakater, store smil og litt gledestårer var det første han fikk øye på. 

Hjemme ventet kaker, ballonger og kompiser. 

Dagens høydepunkt var nok å få se reaksjonen til hunden hans Tiko. Hvordan ville han reagere? Etter så lang tid? Han har sikkert for lengst trodd at han hadde forlatt ham. Dette kunne bare gå to veier. Enten blir han superglad, eller så blir han superfornærmet. Heldigvis gikk han for det første! 

Se liten filmsnutt av hvordan hunden reagerte: 

 
video:mvi3300
 

TRAVEL MORGEN

Good Morning! 

Jeg var myye tidligere våken enn dette altså. Jeg fikk bare så mye å gjøre på morgenen at alt jeg hadde planlagt ble forskjøvet. Inkludert blogginnlegget. 

Nå skulle jeg egentlig vært på trening, men siden jeg plutselig fikk litt “kontorarbeid” med jobbvakter og søknader, så må ting bare prioriteres. Men, frokosten er snart slukt og treningsklærne er på! Mon tro hva dagen bringer i dag? Stive knær? Såre magemuskler?

Ha en nydelig dag alle sammen! Snart helg jo. 

PEEL OFF MASK

God kveld alle sammen! 

Hvordan går det med dere? Jeg kjenner hvertfall at det skal bli godt å legge seg nå. Men først vil jeg komme med en liten produktanbefaling! Jeg har endelig gått til innkjøp av denne sorte ansiktsmasken som skal være så bra mot hudormer. Vil bare si at dette ikke er noe sponset produkt, bare mine helt ærlige meninger. Jeg har lest mye om denne ansiktsmasken på nettet, men aldri tatt steget og kjøpt en. Syntes først den var litt dyr, men når man tenker på hva en engangsmaske fra H&M koster, så er det ikke så gale likevel. Den heter altså Peel Off Mask og koster kr.229,- på VITA, hvor jeg kjøpte den.

 

For å påføre denne masken, smører du på ett lag i T-sonen, slik på bildet nedenfor. Oftest er det her du har mest urenheter som kviser, hudormer og fet hud. For all del, ikke få noe på øyenbryn eller leppelinjen. Det er ikke noe behagelig når du da skal dra dette av. Noen smører også hele ansiktet, men jeg begynte med T-sonen og litt på kinnene. Jeg er så glad for at jeg ikke tok hele ansiktet, FOR GUD, så vondt det var å dra det av! Ikke på nesen eller under haka, men kinnene.. Auu! Husk å ta på såpass mye at det blir en tett maske når den tørker. La den tørke i ca.30 min til den er helt stiv og du kjenner den begynner å løsne selv i kantene. 

Når den har tørket drar du den forsiktig av. Forhåpentligvis vil du se mye smuss sitte igjen i masken. Det gjorde jeg og nå føler jeg huden min er 100 ganger bedre enn den var før jeg tok den på. Så denne virker, og holder det den lover. Man må bruke den noen ganger i uka for best mulig resultat. Jeg har kun brukt den 2 ganger, og klarer ikke la være å gli fingrene nedover nesen og kjenne at alle hudormene er så og si borte. Ekkelt å si kanskje, men slik er det! All sminke og produkter vi jenter bruker, så blir det urenheter av og så gror det litt av hvert i huden vår som vi helst ikke vil vite av. Prikkene dere ser i bildet nedenfor er urenheter fra haken. Jeg vil absolutt anbefale denne videre! Men som sagt – vær forsiktig med øyenbryn, kinn og leppelinjen.