DAGEN DERPÅ

God morgen! 

Jepp, det er den dagen i dag. Dagen derpå. Det finnes bare en grunn til at jeg står opp klokken 2, midt på dagen. Jeg pleier normalt aldri gå ut på en fredag, men det var så lite som skjedde hjemme, og jeg følte meg så rastløs. Jeg ville på byen og danse ræva av meg, sorry språket. *Prøver på nytt*, ville på byen å danse ræva av meg, så jeg tok turen innom en kompis for å vorse litt før byturen. Men det ble nok ingen bytur på meg den kvelden. Folk ble fulle, og ikke alle var like gira og rastløse som meg for å si det sånn. Men det var gøy, og jeg var faktisk ikke hjemme før kl.4-halv 5 på natten! Tror jeg. 

Jeg vurderer sterkt å gå ut i dag også, det var jo egentlig i dag jeg skulle ut. Og når det gjelder utelivet i Haugesund er det alltid bra liv på lørdager. Venninnen min har allerede hintet frem at hun er på samme tanke som meg, så vi får se. Først frokost, så en dusj, så ligge lat på sofaen i noen timer. 

Hele gjengen fra kvelden! Bortsett fra David, verten, som tok bildet da.

MODELL?

Happy friyay! 

Begynte likegreit dagen med ett instagram “slæng” for å starte helgen skikkelig. (Dere kan foressten følge meg på instagram HER, jeg følger gjerne tilbake!) Jeg har dagvakt frem til klokken halv 3 i dag, og så er det fri noen dager. Jeg har sittet nå og sett gjennom bildene jeg og venninnen min tok i begynnelsen av uken. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Bildene av meg og bilen har dere jo allerede sett, men vi tok mange flere utenom. Innlegget med bmw bildene kan dere se HER. Mange av bildene har jeg veldig lyst å legge ut og vise til dere, siden jeg føler meg så stolt av å kunne si at det er meg på bildene, men vet ærlig talt ikke hvordan de hadde blitt mottatt her. Mye hud kan være skummelt for noen. 

Jeg har tidligere fått kommentarer fra leserer, både i kommentarfeltet på bloggen og folk har kommet bort til meg i det virkelige liv og spurt om jeg er modell og at dem ønsker å se mer “photoshoot”bilder på bloggen, eller bilder hvor jeg står modell. Eller hva jeg skal si. Også er det mange som spør om jeg har sluttet å være modell og om det ikke kommer flere bilder snart, men det er nok helt feil. Jeg har aldri jobbet som modell, jeg er ikke engang en modell, dette er kun for fun. Og det er kjempegøy, såklart! Hobbymodell kan man kanskje si? Og jeg tar litt bilder innimellom, men såklart er det ikke alt som havner på bloggen. Som sagt, noen kan bli fornærmet. Men om mine lesere ønsker flere “modell” bilder, så skal jeg prøve å fokusere mer på det. Jeg har jo nå ei venninne som elsker å ta bilder, hun er ikke vanskelig å be når jeg trenger en fotograf!

Photo: Augusta Lie

OMVISNING BAD

Jeg syntes det var på høy tid at jeg begynte å vise dere huset mitt nå! Hele sommer har gått til oppussing, og det er faktisk ikke helt ferdig enda engang. Men det meste er på plass, kun litt småting igjen her og der. Jeg tenkte jeg skulle begynne med ett rom om gangen, for ellers hadde innleggene blitt ALT for lange! Jeg får beklage på forhånd for en litt middels kvalitet på bildene. Jeg tok dem i dag tidlig klokken halv 8, da dagslyset enda ikke var tilgjengelig. Disse innleggene om huset har jeg planlagt nå i lang tid, men det skjedde noe her om dagen som gjør at jeg må endre litt på dem. Minnekortet hvor “før”-bildene ligger er blitt defekt og jeg får nå ikke bildene ut av kortet. Det er så innviklet at jeg ikke bryr meg tanken engang på å forklare mer, bare at bildene foreløpig er tapte, men om jeg får bildene tilbake så skal dere også få se “før”-bilder. Det hadde vært så mye kjekkere, for innvendig har det skjedd stor forandring! Man må nesten se hvordan det så ut før, slik at man kan se hvor mye som er blitt gjort. 

Badet så ut som det gjorde på 80-tallet. Toalett, liten vask, badekar og that’s it. Vi bestemte oss for å utvide badet litt siden jeg hadde ønske om en stor og romslig dusj. Jeg synes dusjen og hele badet egentlig ser mye bedre ut uten ett stort, klossete dusjkabinett. Spesielt siden badet ikke er noe spesielt stort ville ett dusjkabinett fått hele rommet til å se mindre ut. Men det gjelder mitt bad, ikke nødvendigvis ditt 🙂 Glassveggen og døra til dusjen er ikke skrudd opp enda, derfor ser det mye større ut nå enn hva det vil bli når alt er ferdig. Vindulister er også noe som står på “må-gjøre-listen”. Ellers er vel alt på plass når det gjelder badet! Vi har byttet plass på toalettet og alt av rør er nytt.

Noe jeg var fast bestemt på fra begynnelsen av, var at jeg ikke skulle ha ett hvitt bad. Jeg synes hvitt blir for “sterilt”, så jeg gikk for beige på vegg og gulv, og eik på baderomsinnredningen. Innredningen er forresten fra Ikea, og jeg er kjempefornøyd. I begynnelsen var jeg veldig i tvil om jeg likte fargen, men da spottene i taket kom på plass og det ble ordentlig lys var det ikke tvil lenger. 

BMW FOR LIFE ♥

Jeg er så full av motivasjon for tiden! Lysten på livet! Jeg klarer ikke sitte hjemme i ro lenger. Jeg må ut og gjøre ting. Jeg fyller dagene mine med aktiviteter og planlegger mange kjekke eventyr jeg har lyst til å gjøre fremover. Det trenger ikke bety å måtte reise til utlandet, eller studere ett nytt språk. Bare det å komme seg ut døra og finne på noe. Noe gøy!

Senest på mandag dro jeg og ei venninne ut på en kjøretur for å ta bilder og bare kose oss på veien. Vi kjørte opp til Haukeli for å finne en perfekt location, noe jeg hadde planlagt i forveien. Der måtte vi bare snu, for sola var ikke å se noen sted og det blåste sidelengs! Men derimot fant vi en perfekt plass på veien hjemover. Så selv om planen om Haukeli ikke fungerte var ikke turen forgjeves, for vi hadde det så gøy med å høre på musikk, snakke jenteprat, spise pølse på shell, og ta bilder at tiden fløy fra oss. Hele dagen gikk til denne turen, og jeg gleder meg bare enda mer til det blir neste tur! 

Hovedsakelig ville jeg ha bilder av bilen, siden jeg hadde stått og vasket og skrubbet den dagen i forveien. Venninnen min er veldig glad i fotografering, så jeg fikk stå modell i tillegg og fikk meg noen fine og kule bilder av meg selv også! Superfornøyd med hvordan bildene ble til slutt, det må jeg bare få lov å si! Og en ting skal jeg bli flinkere til. Vaske bilen oftere! Den herlige følelsen man får av å vite at man kjører rundt i ett skinnende glis er ikke til å ta feil av! 

18 grader i lufta, var som om sommeren aldri forlot oss ♥

FINESTE BILDE AV MEG SELV

Jeg vil ikke høres for egoistisk og selvopptatt nå.. Men, vil dere høre en hemmelighet? 

Oppi alt dette med å gå ned i vekt, bli den beste av meg selv og motivere meg selv på best mulig og mest effektiv måte. Vet dere hva jeg bruker som motivasjon? Meg selv! Og da ser jeg ofte på dette bildet fra en photoshoot noen år tilbake. Jeg var så livlig, så selvsikker. Dette bilde er det fineste jeg har av meg selv! Jeg synes det er elegant, classy, og en dråpe sexy. For å kunne si det selv.

Det er lenge siden jeg har følt for å stå foran kamera og posere slik som dette. Det er mange grunner og følelser for det, men det skal jeg ikke gå innpå. Jeg vil bare dele ett supert tips til alle som har ett mål om å føle seg bedre. Velg ut ett bilde av deg selv hvor du var lykkelig og selvsikker, og bruk dette som motivasjon til å oppnå den samme følelsen som du hadde når det bildet ble tatt. Det har ihvertfall hjulpet meg, masse!

Credit til fotografen Knut Ivar Skogland

DET ER DRITKULT

Yess, fredag! Frihelg! Når man jobber turnus og må jobbe helger inniblant, setter man ekstra pris på når helgen kommer og vi har…FRI! Jeg har ikke spesielle planer, bare det at jeg vil ha det gøy når jeg først er inne i en friperiode. Akkurat nå er jeg på jobb, faktisk, og etter jobb skal jeg ut på ett lite besøk. Det lille besøket handler faktisk litt om ett lite ønske jeg har som jeg håper blir oppfylt om en stund. Kanskje om ett år eller to. Haha, ble dere nysgjerrige nå!? Det er ikke så big deal, det kan jeg bare si. Men det er dritkult!

Og som genseren min sier, jeg skal spise pizza i dag. Nam nam.

STAY COOL AND JUST EAT PIZZA

GOD RUTINE

Jeg begynner endelig å få en god rutine på det jeg gjør for å gå ned i vekt, og det gir resultater. Jeg har jogget to dager denne uken, før frokost. Ene dagen til og med i styrtregn. Hatt styrketrening i stua og funnet de programmene som fungerer best for meg som jeg skal følge fast videre. Dette går veldig bra! Jeg merker også at jeg nå er mye mer tilfreds med å ta bilder av kroppen og vise frem fremskrittene jeg har. Jeg merker det både på humøret, og motivasjonen har holdt seg stabil. Så lenge jeg får en god start på morgenen går resten av dagen lekende lett. Til frokost nå har jeg funnet den perfekte kombinasjonen som gjør at jeg er mett lenge, samtidig som det er sunt og godt. Porsjonen er ikke stor i det hele tatt, men det merker jeg ikke noe til for jeg er innstilt på det allerede kvelden før hva jeg skal spise. En liten skål med musli, ca.ett glass med ekstra lett melk og en liten dæsj med jordbærsyltetøy for smaken sin skyld. Kjempegodt! Også så enkelt da! Jeg ser mange “fitness-mennesker” tyr til havregrøt på morgenen, men det styrer jeg klart unna. Jeg har aldri likt havregrøt, men havregryn derimot kan jeg leve med. Så det gjelder å finne noe man selv er tilfreds med. Har du noenlunde samme mål som meg når det gjelder vekt, vil jeg gjerne vite hva du spiser til frokost? 🙂

SVETT MER!

Nå som jeg har sagt opp medlemskapet mitt på treningssenteret og begynt med hjemmetrening istedenfor, prøver jeg så godt jeg kan å fokusere på å trene ordentlig, få kontakt med musklene, presse meg lenger, og prøve å være kreativ og finne på nye øvelser jeg kan gjøre for å få trent alle musklene i kroppen, hele meg altså. Nå har jeg ingen som pusher meg, så jeg må være min egen sjef og tørre å ta i ett tak for å bli sterkere og mer utholdende. Jeg har gått til innkjøp av litt ting og tang, og til å begynne med tenkte jeg å tipse dere om dette svettebeltet jeg kjøpte fra ebay! Eller waist trainer som det heter på fint, men jeg føler ikke det har noe med å forme livet i det hele tatt. Dette beltet hjelper meg først og fremst med å svette mer under treningsøkter.

Dette er virkelig genialt om du vil svette mer og føle du får tatt deg skikkelig ut. Jeg har ingen bilder som beviser det akkurat nå men jeg lover, jeg svetter som en gris når jeg bruker det! På ebay kan du kjøpe forskjellige typer belter, alt ifra slik som jeg har som kun går rundt magen, til de som er mer formet som en vest som går over skuldrene og gir kanskje mer støtte. Minuset med akkurat dette beltet er at det ikke er noen borrelås på det, du må altså tre det over hodet og ned på magen. Mye styr for oss som har litt pupper og skal dra denne over og ned, men det går! 

Link til beltet mitt finner du HER.

MOTIVASJONS BOOST

God morgen!

Og ja, for en herlig morgen! Mandag er, tro det eller ei, en av de beste dagene i uka. Og i dag ble den ekstra deilig da jeg stilte meg på vekta (slik jeg alltid gjør hver mandag) for å sjekke om jeg gjør noe riktig. Og ja da! Jeg kan krysse av -2 kilo til fra uken før. Jeg er på rett vei, og det synes både på vekten og på kroppen. Jeg er langt ifra der jeg ønsker å være, men å se at det går rette veien, sakte men sikkert, gjør alt jeg trodde var umulig ett øyeblikk mulig igjen. Man får jo en skikkelig boost av motivasjon når man selv kan se en forskjell. For før de synlige forskjellene kommer, så må man komme oss gjennom de usynlige først, om det gav noen mening. Og det kan ta tid. Så dagen min startet med en lett joggetur med hunden og 30 minutt styrketrening hjemme før  frokost. 

Ja, dette er en herlig morgen! 

WHAT’S UP

Hei guys! 

Lenge siden sist! Litt for lenge, mye lengre enn jeg hadde planer om. I det siste har jeg vært travel opptatt med hobbyrelaterte ting, og mye av tiden har gått til jobb, stallen, hunden og huset. Det er stikkordene som beskriver mitt liv om dagen. Jeg har ikke drukket alkohold på over 1 måned, så det er bra. Men heller ikke trent så mye som jeg burde, og det er ikke så bra. Faktisk har jeg nå sagt opp medlemskapet mitt på treningssenteret og fokuserer heller nå på hjemmetrening. Ja, SKAL fokusere på hjemmetrening er vel mer sannheten. Jeg har ikke kommet skikkelig i gang enda, men det står på planen min. Har til og med kjøpt inn treningsmatte og funnet flere videoer på youtube med treningsprogrammer jeg synes er interessante. Så jeg begynner, så snart jeg er ferdig med boksen med mintsjokolade fra Sverige ♥

Denne helgen er planen min enkel. Jeg har fri og jeg skal nyte den maks! I dag for eksempel startet dagen min i stallen sammen med en venninne. To timer red vi på tur, i nydeligt høstvær! Varmt og deilig. Så har jeg vært på en liten handlerunde og kjøpt nytt gulv til det nye kontoret mitt. Jeg ble ikke fornøyd med størrelsen på det rommet jeg har nå, det ble alt for lite! Så jeg pusser opp ett rom i nede etasjen slik at det blir det nye kontoret. Gleder meg! Nå i skrivende stund sitter jeg stappmett i sofaen og skriver til dere, nettopp spist hjemmelaget pizza og ett tonn med sjokolade. Tenker jeg slapper litt av nå på kvelden så ser jeg hva jeg tar meg til. I morgen er det P-A-R-T-Y!! Og det gleder jeg meg til, er jo så lenge siden sist. Når det går så lang tid mellom hver gang så setter man liksom mer pris på det og det blir så mye kjekkere enn om man går ut hver eneste helg. Er hvertfall min erfaring da. Jeg er uansett skamklar for en kveld på byen, og kjenner jeg vennene mine rett så er jeg ikke alene om det!