SURPRISE!!

I helgen arrangerte jeg ett surprise party for bestevenninna mi, Lisa, som fylte 20 år på fredag. Det er helt enormt stressende å holde ett surprise party hemmelig, men guri hvor gøy! Jeg avtalte med flere venninner som ville være med å feire. Lisa fikk bind for øynene så hun ikke skulle se hvor vi skulle. Vi kjørte til sentrum og spiste på Egon hvor jeg hadde reservert bord for alle sammen (med ballonger selvfølgelig). Der koste vi oss med god mat og venninne prat.

Turen etterpå gikk videre til der hvor vi holdt selve festen. Det ble fult hus, og vi storkoste oss. Viktigst av alt var at bursdagsbarnet hadde en fin feiring, så jeg vil si det ble vellykket. Hun ble ganske overrasket! 

Vi hadde det så gøy at vi nesten ikke tok noen bilder… glemte det rett og slett ut. Men minnene har vi og det er det viktigste 🙂

 

 

Autumn

Søndag allerede… Ukene går så fort! Er ikke lenge til jul nå. Butikkene begynner å få masse nisser og julepynt i hyllene. Jeg som elsker jul, syns til og med det er litt tidlig enda. De kunne ventet til 1. november hvertfall! Merker godt på været at vinteren nærmer seg med stormskritt. I går gikk jeg og kjæresten tur med “barnet” i skogen. Vi fikk tatt mange fine høstbilder. 

Støttekontakt

Onsdager pleier jeg å være støttekontakt, så i går var jeg støttekontakt igjen og denne gangen satt vi og koste oss med Løvenes Konge på tv. Elsker den filmen, må være en av de beste Disney har laget. En ekte Klassiker! Og nei, det var ikke jeg som valgte film 🙂 Å være støttekontakt er faktisk ganske gøy. Det blir ikke kjekkere enn man gjør det til selv. Man kan gjøre masse gøy, som for eks jeg og brukeren min pleier å gå på bowling, gå tur, gå på kino eller se film hjemme, lage mat, gå i stallen, og koser og steller med kaninene. Det hender vi tar oss en treningstime på senteret hvor jeg trener også. I tillegg til å gjøre masse gøy, og tjene penger samtidig, så hjelper du en person til å få en litt bedre og unik hverdag. Jeg for min del er støttekontakt for ei jente som er ganske sosial og som har mange venner. Men det er folk der ute som ikke har det slikt. Om jeg kunne og hadde hatt tid så skulle jeg hjulpet alle sammen! Det er så kjekt å se at brukeren min har det så kjekt når hun er sammen med meg. Hun gleder seg alltid til neste gang jeg henter henne og skal finne på noe kjekt sammen. Det gir mye til henne, men det gir mer til meg. Anbefaler alle sammen å lese litt om det å være støttekontakt, så kanskje du finner ut at det kan være noe for deg! 

Litt bilder fra dagen 🙂

Koste litt med kaninene 

Etter filmen var vi en tur innom stallen for å hilse på hesten. Kira koser seg alltid når hun får være med i stallen. Virker som hun er i sitt ess med en gang hun entrer stallgangen 🙂

Happy Monday <3

En riktig god mandag til dere lesere! Jeg for min del føler meg topp i dag, håper dere gjør det også. Jeg har rukket å trene litt kondisjon på treningssenteret, og trent litt Agility med hunden vår. Hun er blitt så flink! Nå sitter jeg og hiver i meg ett lite pizzastykke før jeg skal bort til hesten og stelle og kose meg med ham. Vi skal ut på ridetur litt senere med venninna mi, Lisa. Blir nok noen treningsrunder på travbanen tenker jeg, for det syns både jeg og hesten er skikkelig gøy. 

Tommel opp for mobil kamera -.-

Vi blogges senere 🙂

Herlig lørdag!

God kveld mine lesere! Jeg har hatt en fantastisk lørdag. I 11-tiden kjørte jeg til agilitybanen til Karmøy Hundeklubb hvor jeg trente litt med Kira. Det nærmer seg en agility konkuranse, og planen er å delta i den. Derfor blir det nok mye trening fremover. Etterpå gikk jeg i stallen og gjorde mine plikter der. I 4 tiden ridde jeg på tur med to andre fra stallen. Fin mulighet til å bli bedre kjent på, og det var utrolig kjekt! Koser meg kjempemye i den nye stallen, såå kjekke folk der! Da jeg kom hjem hadde kjæresten ryddet hele huset og vasket i alle krinker og kroker, og tent lys rundt omrking. Han hadde til og med dusjet hunden! Herlig å komme hjem til en slik velkomst <3 

Litt bilder fra dagen 🙂

Meg og Kira tidlig på morgenen. Koslig når hunden hopper oppi senga og vekker meg med det søteste blikket hun har.. Kosejenta mi <3

Sebastian klar for ridetur 

Nå har typen ordnet det slik at vi skal uuut i kveld, så da skal jeg straks gjøre meg klar for en tur ut på byen denne lørdags kvelden! Ha en FIN FIN lørdah alle sammen <3

Rent i kaninstallen

Nå er kaninungene blitt så store at jeg var nå nødt til å skille gutter fra jenter. Heldigvis har jeg hele garasjen full av bur, og i sommer bygde vi ett hjemmelaget, som har plass til en del kaniner. Så bur og plass er det ikke mangel på. Jeg tenkte å være litt effektive denne dagen, så da fikk alle kaninene helt rent og nytt bur, med litt stell og kos innimellom. Noen som ønsker seg kanin foressten? Jeg har 7 stk som selges til ett godt hjem! 

Hvis dere lurte så er det jeg som sitter oppi buret til kaninene, og ikke Kira som er blitt buret inne 🙂 Hun var veldig nysgjerrig på hvorfor jeg satt oppi der, hehe! 

Har egentlig bilder av de andre burene også, men de ble ganske mørke så jeg dropper dem… Har du kaniner? 🙂

20 fakta…

Hei alle sammen! Jeg har jo ikke blogget så altfor lenge, men begynner å bli en stund. Her har dere noen nye og gamle fakta om meg som dere kanskje ikke visste. Dette er bare for moro skyld for å gjøre det litt lettere for nye lesere å bli kjent med meg som person og bloggen min. Bare for moro skyld! 

 

1. Jeg begynte ikke å sminke meg før 1. vgs. 

2. Yndlingsbandet mitt er Volbeat. 

3. Jeg hører på julemusikk året rundt. 

4. Jeg eier 1 hest, 1 hund og 9 kaniner. 

5. Jeg har en kjæreste som er yngre enn meg. Vi har vært sammen i snart 2 år – altså det lengste forholdet jeg noensinne har hatt. 

6. Drømmen min er å jobbe for Disney, og starte egen butikk. Hvilken butikk har jeg ikke bestemt meg for enda. 

7. Min store lidenskap er å tegne, noe som jeg skal prøve å få frem bedre i bloggen min etterhvert. 

8. Jeg har en ROSA bil.

9. Jeg spiller hestespill på pc!

10. Det hender jeg snakker med meg selv når jeg er alene (eller tror jeg er alene). 

11. Jeg vil lære å spille gitar.

12. Jeg har alltid prosjekter på gang!

13. Disney tegnefilmer er det jeg ser mest av.

14. Mitt store idol er Johnny Depp.

15. Jeg er allergisk mot hund og katt.

16. Jeg har talevansker, som gjør at jeg stammer innimellom når jeg snakker. 

17. Jeg liker vinter bedre enn sommer.

18. Jeg er 170 cm på sokkelesten. 

19. Jeg syns six pack på jenter er fint, og vil inderlig ha det selv! 

20. Jeg snakker og kjefter i søvne. 

Kan være jeg har nevnt noen av tingene tidligere på bloggen. Var det noen punkter her du visste om? 🙂

De to siste ukene

Hei alle sammen. Jeg begynner å bli syk igjen, og det er ikke noe gøy… Denne gangen er det hosting og pipende lyd når jeg puster. I går måtte jeg legge meg nesten sittende i senga for å få sove. Det er nesten som noen har lagt seg over brystet mitt som gjør det vanskelig å puste. Jeg hever meg etter luft hver gang jeg puster. Det er nesten litt skummelt, tenk om jeg har fått astma?!?! 

Vel, bortsett fra det så har det ikke skjedd så voldsomt mye i livet mitt siden sist. I helgen var jeg og typen ute sammen med noen venner. 

Siden sist har jeg også flyttet hesten min til en annen stall. Jeg skal ikke gå så mye i detaljer om det, men følelsen var F-a-n-tastisk! Ellers har det vært en del turgåing med hunden vår, og selvfølgelig har jeg som alltid masse bilder fra turene våre. 

Den andre hunden dere ser er Tiko, hunden til broren min. Tiko er foressten også broren til min hund, Kira. 

Stiligt spindelvev!!

Fant en gammel sykkel

I går var jeg så heldig at jeg kom hjem til ferdig middag etter at jeg hadde vært i stallen på kvelden. Kjekt å ha en type som kan lage mat! 

Dette ble bare en slik oppdateringsinnlegg som jeg kaller det – fort og gale. Syns selv det er kjedelig når det går så lenge mellom hvert innlegg, men slik er det bare blitt denne gangen.. Ønsker alle sammen en god kveld! Jeg tror jeg skal bake muffins i kveld, så kanskje det blir ett innlegg litt senere, vi får se! Vi blogges 🙂

 

Syk hund

God morgen dere! Jeg var ikke så veldig happy i dag da typen måtte vekke meg for at jeg skulle kjøre ham på jobb. Ville sove meeer! Men det er bare noe jeg ikke kan noe for, jeg har altlid vært litt morgengretten (A). I dag er det mandag igjen, og jeg har alltid noe på timeplanen. Blant annet må jeg kjøpe inn mer kaninfor og hundemat. Så må jeg i banken noen ærend, og deretter vurderer jeg sterkt å gi veterinæren ett besøk. Hunden vår er blitt veldig rød på det ene øyet, og det renner hele tiden ut puss, eller søvn, fra det. Jeg har fått mange gode tips til hva jeg kan gjøre fra en side på facebook jeg er medlem i. Der er det alltid folk som er veldig hjelpsomme om det er ting man lurer på.

På bildet nedenfor ser det bra ut i forhold til hvordan det er i dag. Det er blitt skikkelig rødt, og jeg begynner å bli bekymret. Prøvde å ta ett nytt bilde i dag, men ble ikke så vellykket. Jammen er det vanskelig å ta bilde av en hund som ikke vil sitte stille! Skal ut og kjøpe Kamille-te så snart butikkene åpner! Teen skal visst hjelpe veldig godt og ha god effekt! Det er ett av tipsene jeg har fått 🙂 

God morgen 🙂