Chicken Fajitas

Idag ble det noe enkelt til middag. Andreas er på jobb, og jeg er ikke noe fan av å stå i 2 timer og lage middag for en person. Derfor ble det taco med kylling a.k.a Chicken Fajitas i dag. Rask og enkelt, og i mitt hode ganske sunt. 

Nå skal jeg kose meg med Frustrerte Fruer og deilig mat. Siden jeg så sesong 1 og 2 for ikke så lenge siden hopper jeg rett på sesong 3. Det blir nok bare 1 eller 2 episoder før klesvasken og oppvasken venter. 

Loppemarked hos Tina

I går hadde jeg besøk av Tina for å ta igjen litt venninnetid i den travle hverdagen vår. Vi koste oss med gele og senere på kvelden tok vi oss en tur innom Tina på avaldsnes for å kikke på ting og tang som hun skulle kvitte seg med. Hun er litt sånn som meg, veldig glad i loppemarked og kremmerhus. Så jeg fant ganske mye som kunne passe super fint i leiligheten min. Restene som var igjen skulle hun gi til gjenbruk, snille som hun er! I tillegg til mye fint fikk jeg hele serien til Frustrerte Fruer! Så selv om jeg har sett alt en gang før, så har jeg nå begynt serien på nytt. 

Her er det jeg fikk av snille Tina! Blant annet mange vaser, utelykt, smykkeskrin, kopper, alle frustrerte fruer sesongene, lykthus, Snacks og Popcorn krukker etc. 

Kremmerlyktene passet superfint på badet! Og så blir det så fint når det er tente lys oppi.

Fin vase til vinduet.

Frosken fikk komme ut i blomsterbeddet og ser ganske så fornøyd ut! Jeg kunne betalt en god slant bare for å se uttrykket til Andreas igjen da han fikk øye på den mens han tok seg en røyk! 

Ugle fra kremmerhuset. 

Jeg har fortsatt noen ting som jeg ikke har tatt bilder av. Blant annet skal jeg henge opp noen lykter ute ved inngangen, og de grå lykthusene dere så på de første bildene skal jeg lakkere hvite! Det er så kjekt med gjenbruk av ting. Istedenfor å kaste masse som andre kunne hatt nytte av. “Noens søppel er andres skatter”. Jeg bryr meg lite om ting er brukt eller gammelt. Bortsett fra klær, det liker jeg ikke å handle brukt. 

Noen av mine lesere som liker loppemarked og gjenbruk av ting?

Svipptur til Ikea

Hei dere! Nå var det vel på tide med ett lite hei fra meg eller hva? Jeg er så fornøyd for tiden. For noen dager siden tok jeg og typen en tur til Ikea i Stavanger for å handle inn litt interiør til leiligheten. Hovedsakelig var det bare jeg som hadde noe på handlelisten, men han fikk nå handlet litt han også. Jeg elsker prisene på Ikea. Jeg klarte å fylle opp bilen til Andreas nesten helt alene, og alt til sammen kom på under 3000,-. For den prisen fikk jeg blant annet to nattbord, ett stort gulvteppe, diverse saueskinn og en stor stueplante! Og masse annet kjekt! Jeg kunne latt være å kjøpe dette og heller spart de pengene, men da vet jeg at jeg bare hadde gått og anket på tanken av at jeg mangler noe. Det var så tomt i leiligheten etter at jeg kvittet meg med en del for en tid tilbake. 

Drømmekjøkkenet!

Drikkepause.. hehehehehe!

Jeg holder fortsatt på med å legge på plass ting. Jeg liker ikke å sette nye ting på plass før det er helt ryddig og fint. Kommer selvfølgelig bilder når alt er helt klart! Det er så gøy å pynte og ommøblere! 

Min 17 Mai feiring

God morgen! Hadde dere en fin 17. mai feiring? Jeg hadde en ganske fin dag. Det var meldt litt utrygt vær, men det ente opp med sol og ganske varmt vær. Jeg er glad for at vi feirer 17 mai, men er også glad for at det kun er en dag i året! Skoene mine holdt på å ta knekken på meg, selv om jeg hadde plastret hælene mine med Compeed plaster over det hele. Men bortsett fra det var det en fin dag å feire med kjæresten min. Vi stod opp og kjørte til mamma for å få på meg bunaden min. Deretter var det å sette nesen mot byen for å få oss en matbit på Egon. Jeg er ikke så interessert i å gå langs gågaten hele dagen, det er det samme hvert år uansett. Boder, masse folk og masse støy. Men man må gå og kikke litt uansett, nesten som en liten plikt man har. Russetoget gadd jeg ikke å se på en gang i år. Vi gikk hjem rett etter folketoget, og slappet av resten av kvelden. 

 

Sporty i finværet

God dag!

For en herlig dag det er. Vi stod opp kl. halv 10 i dag, festet sykkelen til bilen og kjørte til Frakkagjerd hvor Andreas hadde sin sykkel. Vi syklet fra leiligheten hans og rundt Aksdalvannet. Det var en kjempefin løype som tok ca. en times tid. Jeg kjente godt at det var lenge siden jeg hadde syklet, for ikke å snakke om kondisen! Spinning i en sal og sykling ute i frisk luft kan ikke sammenlignes. Satser på jeg snur litt om og begynner å sykle litt oftere ute. Tenkte jeg skulle kjøpe en Springer (?) som festes til sykkelen, så kan jeg ha med hunden på sykkeltur. 

Innholdsrik dag

Hei og hopp!

Altså, går det fint med dere? Jeg har det ganske bra for tiden. Jeg får unnagjort ting som henger over hodet på meg og leiligheten er ryddet – faktisk helt strøken, med god hjelp av mamma som kom innom i dag for å hjelpe meg. Det eneste som er igjen er soverommet. Det er de hersens klærne som aldri tar slutt. Greit nok at jeg er jente og etter regelen skal jeg være veeeldig glad i klær, men sånt er jeg faktisk ikke. Jeg har for mye klær, så i den siste tiden har jeg fått solgt 4 ekser, *kremt* ESKER med klær og enda er klesskapet fullstendig rotete, klesvasken fullt opp til toppen og gulvet dekket med topper og hettegensere. I tillegg har jeg alltid klær hengene til tørk, og oppe i 2 etasje har jeg flere esker med “glemte” klær som jeg må sortere. 

I dag har jeg hatt besøk av to søskenbarn. Vi tenkte det var på tide med ett aldri så lite “slektstreff” for å snakke og ta igjen litt tid sammen. Det er ikke det samme som da vi var små, så da syntes vi det var en fin måte å forfriske kontakten på. Vi lagde taco og koste oss, og forhåpentligvis går det ikke like lang tid før vi ser hverandre igjen. Morsomt å tenke på egentlig. Da vi var mindre møttes vi i hvert selskap, jul, konfirmasjoner, familiebesøk og kaffebesøk. Nå er det aldri sånt lenger. Vi vokser til og er for opptatte med våre egne liv. Travle dager med jobb og gjøremål gjør det mer vrient å holde kontakten. Noen er selvfølgelig flinkere enn andre, og jeg skulle ønske jeg selv var litt bedre på det punktet. Men, det er aldri for sent å gjøre noe med det…

Det har vært ett helt nydelig vær i Haugesund! Jeg tok med meg Kira og Tiko på tur i skogen i dag, og de har kost seg kjempemasse. 3/4 av turen har de fått spuinget løs og lekt sammen, så Kira var ganske sliten da vi kom hjem, og siden har hun kun ligget i senga si og snorket. 

Og som vanlig er hundene veldig fotogene og tålmodige når jeg finner frem mobilen for å knipse litt bilder av skjønningene! 

Kongen på Haugen! 

Her er Tiko akkurat i ferd med å velte Kira over ende, ett blinkskudd med andre ord. Det kan gå ganske heftig for seg når de to begynner å leke. Hopper over og på hverandre, velter den ene og krasjer i den andre. Kjempegøy å se på! 

Planen videre for kvelden er å slappe av, nyte den ryddige leiligheten og kanskje se en film før jeg tar kveld. I hele dag har jeg vært forkjølet og tett i nesen. Jeg nyser og klør i samme slengen, så jeg håper inderlig jeg blir bedre til i morgen. I morgen skal nemlig jeg og Andreas på sykkeltur og på kvelden er det Monopol kveld med ett vennepar. Det skal bli koselig! Så jeg ønsker dere en fin kveld videre! Og.. ja.. god natt <3 

Ikea Wishlist

God morgen lesere! 

I går kveld satt jeg og kikket litt på ikea’s hjemmeside, bare for moroskyld. Jeg har snakket lenge om at jeg vil ta turen bort til Ikea i Stavanger for å handle litt kjekt til leiligheten. Men det er så mye jeg har lyst på, så jeg er nødt til å spare litt sånn at jeg kan kjøpe alt jeg vil ha på en gang i stedenfor å måtte reise flere ganger. Og det er nok en stund til, for jeg har lyst på så mye, og samtidig så mye å prioritere! Men her har jeg lagd en liten liste over noe av tingene som står på ønskelisten min: 

  


Det er MYE mer jeg ønsker meg, det er jo tross alt Ikea! De har alt! Og prisene der er til å gå bananas. Andreas har sagt at jeg skal få handle inn til ham og dekorere leiligheten hans… han vet ikke hva han har sagt..! Jeg maser og maser på ham hver dag om vi kan reise, selv om det bare ender opp med å kikke. Flere som liker Ikea?


Kyssesyken?

I skrivende stund sitter jeg på sykehuset og venter på Andreas. Det er så kjedelig på sykehus at jeg bare måtte ty til bloggen nå før jeg dør på meg. Andreas har de siste dagene hatt hoven hals og vondt på venstre side av kroppen. Som den typiske mannen han er vil han selvfølgelig ikke gå til legen. Og hadde det ikke vært for at jeg tvang ham til å holde ham hjemme fra jobb i går hadde han jammen gått på jobb med feber og hele pakken. I dag tok han til vett og gikk til legen. Der ifra ble han sendt til sykehuset. Så nå sitter jeg bare i spenning for å få høre de dårlige nyhetene. Det var snakk om at det kunne være kyssesyken. Han er i hvertfall sykemeldt til neste mandag, så det må være noe alvorlig. Håper inderlig ikke jeg blir smittet! Er halsbetennelse smittsomt?

Travel natt, rolig morgen

God morgen kjære lesere! 

Jeg har hatt en merkelig natt i natt. Etter jobb i går kveld kom jeg hjem og jeg og Andreas lagde oss litt mat før leggetid. Eller, Andreas lagde mat, jeg gikk vel mer eller mindre bare rundt og vandret. Så det ble litt sent i seng. Klokken halv 2 våknet jeg av at Andreas gikk ut og inn av rommet igjen. Han har vært syk de siste to dagene, og dette er andre natten han går og vandrer. Enten fordi han er tørst eller at han må proppe i seg Ibux og halspastiller. Vel, jeg trodde klokken var så mye mer enn det den var, så jeg la meg godt til rette for å sovne igjen. 

Klokken 6 våknet jeg igjen av at alarmen ringte og Andreas stod over meg. Han hadde da vært litt våken, og hadde litt av hvert å fortelle meg. Siden jeg drømmer så merkelige drømmer, skjer det ofte at jeg også snakker og av og til slår fra meg i søvne. Så i natt hadde jeg ropt på bussen og veivet med armene og hatt det visstnok kjempetravelt. Det har alltid fascinert meg, drømmer og slikt. Hvor tanker befinner seg når man sover. For man tenker jo ikke på hverdagslige ting. Noen ganger kan drømmer virke ganske realistisk, mens andre ganger kan man virkelig lure på hva som har foregått i topplokket etter en natts søvn. Jeg pleier ofte å huske drømmene jeg har hatt. Andreas derimot tror ikke han drømmer i det hele tatt. Hva med dere? Husker dere drømmene dere har i løpet av en natt? Det sies at ett menneske drømmer mellom 4 og 6 forskjellige drømmer i løpet av en natt. Det er nok derfor mine drømmer ender opp helt på jordet, siden jeg da slår sammen alle drømmene slik at de blir til en drøm. Nesten som en historie, hvor jeg er hovedpersonen. Dere skjønner nok sikkert hva jeg mener! 

Anyway… På planen i dag står det jobb til klokken halv 3. Og så får jeg ta meg i nakken og hive meg på trening senere i dag. Mai har nettopp begynt, men gud hvor fort tiden går! Plutselig er det juni og sommer! Til frokost hadde jeg Crunchy Musli, fra First Price faktisk. Vet ikke hvor sunt det er, men var hvertfall veldig godt. Så tok like greit litt med meg på jobb til å ha til lunsj. Jeg velger å tro det er sunnere enn skiver med nugatti hvertfall! 

I dag tenker jeg at jeg hiver meg på ShapeStep, slik jeg normalt sett alltid gjør på tirsdager. Det er en effektiv, høypulserende time med stepkasse og aerobic dansetrinn. 

Dette var min morgen i dag. Jeg kan nesten, sikkert, kanskje, garantere ett og to blogginnlegg litt senere! Så i mellomtiden… Vi blogges <3 

Hundelek og kjærlighet

I helgen har vi vært på flere turer i skog og mark med Kira og Scott. Scott er hunden til foreldrene til Andreas og er en ung sprellemann for å si det mildt. Han og Kira går godt overens når de leker og han får virkelig Kira med seg når han springer rundt etter pinner og annet gøy. På lørdag gikk vi en tur i Djupadalen i finværet. Hundene fikk badet, lekt og kost seg! Tror nok det blir mange av disse turene fremover.  

Litt kjærlighet i luften skal det være <3 

Kira var den første som kom seg uti vannet. Scott trengte litt mer tid, men til slutt var det han som badet mest.