Jeg er barnslig

Trening. Check. Ærender. Check. Fri resten av dagen! Check! 

Jeg har fri, jeg er ferdig med alt jeg hadde på planen i dag, jeg kan slappe helt av resten av dagen. Deiligt! Nå sitter jeg godt plantet i sofaen med Happy Feet rullende på tv. Det er en så koselig film! Samtidig som jeg oppdaterer bloggen, er dette min måte å slappe godt av på. Jeg bruker ofte å sette på en film mens jeg blogger, og jeg kan bruke like lang tid på ett blogginnlegg som filmen varer. 

I dag blir det noe sånt som kyllingfilet på menyen. Tror jeg. Jeg er litt ubeslutsom når det gjelder middagsvalg, så vi får se hva jeg ender opp med. Sunt skal det hvertfall være. Jeg får snart besøk av ei venninne, og jeg tenker vi skal gå en liten tur med hundene, og så muligens lage middag i lag. Typen er på jobb, og det er jo kjekkere å lage middag til flere enn kun meg selv. 

Og ja foressten. Mens jeg venter på besøket har jeg begynt på film nr 2. Så her ser dere hvor lang tid ett blogginnlegg kan ta! Heh! Biefilmen! Mens typen er borte, ser Linda på barnefilmer. Haha, jeg er så barnslig. Er det ikke gøy!? Ønsker dere en fin mandag folkens! Jeg skal nyte den bedre enn helga. 

 

After Eight, I’ll do nothing

Følelsen er ubeskrivelig. Den følelsen du får når du endelig kommer hjem fra en travel arbeidsdag, i helgen, og du setter deg ned i sofaen og kan puste lettet ut. Sånn har jeg det nå. Akkurat nå. Jeg skal hverken rydde, trene eller gjøre noenting som helst de neste 4 timene. Hvertfall ikke noe som krever energi. Jeg skal nyte dette glasset med kald Mozel og spise After Eight til jeg finner på noe bedre å gjøre. Slik blir min lørdag idag. Jepp. That’s what I do. 

 

Noka kveldsmat

Nå skal det bli deilig med en dusj. Kom akkurat hjem fra trening og ser frem til å sitte foran tven og slappe av resten av kvelden. Det ble litt egentrening i tillegg til dansetimen. Jeg har ikke helt rytmen med meg enda, så jeg må nok gå på flere slike timer før jeg i det hele tatt får med meg alle trinnene. Jeg avslutter treningsstimen med Noka Chocolate Milkshake og Noka Strawberry Crisp Bar. Jeg vet jeg bruker Women’s Best shaker, men det er den eneste shakeren jeg har, og er veldig lettvint når man skal drikke milkshake. Men det er Noka sjokolademilkshake jeg har oppi, selv om det kan virke forvirrende. Disse to produktene passer perfekt til etter trening og til kveldsmat slik jeg bruker nå. Passe mengde, og jeg føler meg god og mett. Strawberry Crisp Baren var veldig god! Jeg skal innrømme at den med eplesmak ikke var noe særlig for meg, men denne med jordbærsmak var kjempegod! Og kun 211 kcal. 

Nå skal jeg hive meg i dusjen, sette på en morsom komedie og muligens tegne litt. Noe jeg ikke har gjort på en lang tid nå! Ha en fantastisk fin kveld videre folkens! 

 

Vårrengjøring

Jeg tror jeg elsker våren. Jepp. Jeg elsker den!

Vi startet dagen med en handletur i dag, og før klokka var 12 hadde vi gjort alle ærender vi hadde på planen. Handlet middager til helgen, husholdningsartikler og hårprodukter. Pyntet med nye blomster og fikk faktisk typen til å kjøpe nye gardiner og stenger som vi skal henge opp i kveld. Så jeg har brukt så og si hele formiddag på å rydde og vaske i huset siden jeg kom hjem.Så her har vi hatt skikkelig vårrengjøring! Det føles så “lett” nå i huset. Ingen hybelkaniner, ingenting støv, friske blomster og lyse gardiner. Får litt følelse av at sommeren nærmer seg. Til middag hadde vi en god kyllingmiddag med ris, salat og bernaise saus. Og naanbrød (nanbrød, naanbrød?) ved siden av. Veldig godt! Nå skal jeg straks gjøre meg klar for trening. Jeg skal på en time som heter Jazz’n Joy, en dansetime med kule moves og høy puls. Tina og Christine skal også være med, så dette blir en kjekk treningsøkt. Gjerne jeg tar litt styrketrening etterpå. Håper jeg ikke kjenner så godt til gangsperren jeg har kjent de siste to dagene. 

 

 

 

RESULTATENE KOMMER

Aaah, god morgen til dere også! Jeg sov litt lengre enn planlagt i dag kan man si. Klokken 3 skal jeg være støttekontakt, men før det tenkte jeg å rydde og vaske huset. I dag skal vi bare være inne og kose oss. Vi skal finne litt musikk som hun skal bruke til en kveld med vennene sine, og så skal vi prøve å sy litt og lage noe fint. Har ikke helt plan på hva det skal være, så vi får bare se hva vi ender opp med. 

Jeg har foressten gått ned 5.2 kilo etter at jeg endret på vanene mine fra januar av. Så nå er jeg på en måte tilbake til start. Jeg la jo litt på meg under juletiden, og nå er jeg endelig blitt kvitt de ekstra kiloene. Dere vet jo nå at jeg bruker litt hjelpemidler i tillegg til trening, for å komme ned i vekt. Blant annet har Noka hjulpet meg godt, ved å erstatte måltider med deres porsjoner av kalorier og sunnheter. I tillegg bruker jeg å ta denne gule boksen. Fra Forever Living. Jeg skal skrive litt mer om denne litt senere, men jeg bruker altså å ta ca. 10 ml med denne væsken hver morgen for å.. ja, rense tarmen rett og slett! Jeg er forhandler for Forever Living, så hvis dere har noen spørsmål er det bare å ta kontakt. 

Denne morgenen kjenner jeg at jeg er litt gangsperr. Sa akkurat til venninna mi i går at jeg blir aldri gangsperr lenger etter at jeg begynte å trene. Men i dag kjenner jeg det godt i både armer og bryst. Jeg hadde egentrening på mandag, hvor jeg skrev ned øvelsene jeg tok og dokumenterte dem her på bloggen. Og i går var jeg og Tina på MRL time (mage, rumpe, lår), og jeg følte jeg fikk tatt meg godt ut. La på litt ekstra vekter og sånt. Så i dag blir det en rolig dag her i heimen. Ingen trening. Ingen svetting. Og samvittigheten min har aldri vært bedre. 

Women’s Best

God morgen! Jeg kom akkurat fra butikken, for å hente en pakke jeg hadde bestilt. Jeg har lest litt om Women’s Best på nettet, men egentlig aldri hørt at noen bruker det her i kretsen. Man skal ikke tro på alt man leser på internett, men nå har jeg grodd bloggere som bruker dette daglig, i flere måneder. Syntes det var på tide jeg kastet meg i det og prøvde det selv. Som dere sikkert allerede har skjønt, så er dette en shake man skal erstatte måltider med. For å gå ned i vekt. Jeg kjøpte shaken med sjokoladesmak. Sjokk? Næ. 

Denne smakte faktisk veldig, veldig godt! Og sammen med Noka, så får jeg håpe jeg når målet mitt til sommer. Jeg er faktisk ganske desperat nå. Sommeren nærmer seg og jeg må virkelig stå på for å komme dit jeg vil være når vi reiser til Rhodos. Jeg har blitt såpass kjent med kroppen min, at jeg vet at den ikke slipper kiloene av så lett i begynnelsen. Men når den første kiloen slipper, så kommer de andre like bak. Var hvertfall det som skjedde sist jeg “slanket” meg. Så nå – nå vet jeg hva jeg må gjøre. 

Men jeg må advare dere om en liten ting jeg ikke tenkte over. Women’s Best er jo ikke norsk. Og om du bestemmer deg for å handle her, så kan det være du må ut med en ekstra kostnad. Det er stor mulighet for at pakken kan havne på tollageret, slik som min. Og det ble dyrt for meg. Nesten dobbelt av hva pakken egentlig var verdt. Skal virkelig tenke på det før jeg bestiller igjen. 

 

Slik trener jeg

Jeg har begynt å skrive ned treningsøvelsene jeg gjør gjennom en treningsøkt. Dette hjelper meg å se hvor jeg ligger i forhold til målene mine. Det hjelper meg også å se om jeg forbedrer meg over tid, og hva som var utgangspunktet til treningen fra første stund.

Jeg starter alltid økten min på tredemøllen. Mitt mål er ikke å springe lengst mulig, fortest mulig eller jogge i minimum 15 min. Målet mitt er å forbrenne 100 kcal som oppvarming før jeg går videre på styrkedelen, uavhengig av hvor lenge jeg må holde på. Jeg bruker rundt 9 minutter på oppvarmingsdelen. På styrkedelen begynner jeg med beina, de største muskelgruppene. Legpress på 110 kg, repeterer 12 x 3. Deretter går jeg over til skuldre. Pull Down er den øvelsen hvor du skal dra ned stanga til brystet. Her bruker jeg 25 kg, repeterer 12 x 3. Jeg har hatt litt problemer med korsryggen den siste tiden, så det ble ikke så mye ryggøvelser denne gangen. Men 5 kg på ryggen i dag, det måtte jeg vel klare. Da bruker jeg en såkalt “Lower Back Bench”, og bruker en 5 kg vekt som jeg holder tett inntil brystet med begge hender. Så er det litt på armer. 15 kg på Pulley maskinen, 12 x 3 repetisjoner. Til slutt tok jeg litt på rumpe og mage ved å bruke vanlig matte.

 

Dette er ikke min absolutte daglige rutine. Jeg bruker mange andre øvelser også, men til nå er det dette jeg har fått dokumentert. Disse tallene bruker jeg som ett utgangspunkt i treningen min, og jeg prøver alltid å være bedre enn jeg var dagen før. Greit å ha en plan som man kan følge, så ser man fremgangen mye bedre selv også! 

Milkshake til frokost? Ja, særlig. Jojo!

Mornings! 

Ville bare innom for å ønske dere en fin dag, faktisk. Jeg tenkte meg å ta turen innom treningssenteret, så fort som mulig egentlig. Få det unnagjort. Så tenkte jeg å ha en liten “spadag” for meg selv ettersom jeg var syk forrige uke og føler meg ganske så… så.. jeg vet ikke hvordan jeg føler meg egentlig? 

Nå sitter jeg med frokosten i hånda, for så å hive på meg treningsklærne. Frokosten min består av Vanilje Milkshake fra Noka. Vekten har så og si ikke forandret seg, men så har jeg ikke vært så flink til å erstatte så mange måltider heller, så det har ingenting med Noka å gjøre. Tror jeg er LITT for glad i middag! Og frokost! Men denne uken har jeg satt som mål å drikke milkshake til frokost hver dag. Høres merkelig ut. Milkshake til frokost liksom. Men det er lov, så lenge det er en sunn milkshake! Og ikke en dessert. Denne vanilje milkshaken synes jeg å være den beste av alle de 4 sortene jeg har prøvd. Milkshake kombinert med trening, håper jeg å få se gode resultater i uken som kommer! 

 

Milkshake som måltid?

Det har enda ikke gått opp for meg at det er fredag i dag. Nå har jeg hatt litt fri på grunn av jeg har vært syk, føler nesten som jeg allerede har hatt helg. Nå er jeg i mye bedre form, og håper jeg er helt frisk til i morgen. Vurderte ett lite sekund å ta meg en joggetur med hunden i ettermiddag, men slo tanken fort fra meg. Vil ikke risikere å holde sengen i helgen også!

Det har ikke blitt noe særlig til matlaging i det siste, så da er jeg glad for at jeg har NOKA. Jeg kan ta meg en enkel sjokolade milkshake som metter like godt som ett måltid! Enkelt og smakfult. Denne synes jeg er veldig god, og går ned på høykant. Jeg skal lage meg en god fredagsmiddag senere i kveld, men denne milkshaken passer fint til både frokost, lunsj, mellommåltid og kveldsmat. Nam! 

 

All verdens tid

Når jeg er syk, føler jeg at jeg har så utrolig god tid. Tid til alt. Som for eksempel har jeg brukt hele dagen på å oppdatere hjemmesiden til hobbyshopen. Jeg har faktisk sittet på sofaen siden klokka tidlig idag frem til nå i kveld! Og jeg sitter fremdeles! Jeg har sett "Olsenbanden Jr. På Rocker'n", "Olsenbanden Jr. På Sirkus", og nå ruller "Dagboken" på tv. Kjærlighetsdrama. Følger med sånn halvveis. Så har hunden fått en liten kveldstur ute i snøværet. Ja, det har faktisk snødd hos oss i dag. Så nå er det hvitt ute, igjen. Har vært nede på butikken og handlet frokost til i morgen. Baguetter og egg. I tillegg til alt dette har jeg også sydd noen pannebånd mens jeg har vært syk. Noe jeg mest sannsynlig ikke hadde hatt tid til om jeg var frisk. Jepp. Når jeg er syk, har jeg all verdens tid.

Når jeg sier pannebånd, så er det selvsagt pannebånd til hest jeg mener. Her er de to siste pannebåndene jeg har sydd mens feberen tok over kroppen min.