My Angel <3

Hei alle sammen! Har dere hatt en fin lørdag til nå? Vi har vært på handlerunde og handlet masse til jul og mat osv. I går mens Tina og Lisa var på besøk, hadde vi en liten kosetid med Kira. Syns hun fortjente all oppmerksomheten ett øyeblikk, så hun ble overrøst med kos og kjærlighet fra alle i rommet.  Hun er blitt en viktig del av vår lille familie, og betyr all verdens for meg. Før kunne jeg ikke trodd at jeg kunne leve med en hund i hus. Nå klarer jeg meg ikke foruten vår lille Kira! 

Ett bilde sier mer enn tusen ord…

Hun er den gladeste hunden jeg har møtt i mitt liv. Hver gang hun ser meg komme hjem fra jobb blir jeg møtt med en logrende og hoppende hund i døra. Det er en herlig følelse å vite at det alltid er noen der hjemme som venter på at jeg skal komme hjem – hver dag! Den følelsen kan nok ingen erstatte..

“Det beste ved mennesket, er hunden”

I tillegg til å være snill er hun også ekstremt lydig og intellegent. Hver gang vi trener Agility, lyser hun opp! Hun liker å jobbe og lære. Gleder meg ekstremt til vi blir så flinke at vi kan konkurrere! Det er ikke så lenge til…

Hun er min øyensten og har ett hjerte av gull <3 

Rånefredag

Jeg hadde en kjekk kveld i går med kjæresten min og de to bestevenninnene mine Lisa og Tina. Planen var egentlig å lage litt mat og kose oss inne, men det ble det ikke noe av dessverre. Håper vi kan ta det igjen ganske snart! Istedenfor kjørte vi heller litt rundt i sentrum og hørte på musikk og hadde det kjempegøy!

Snille typen min både vasket og støvsugde bilen min fin og ren!

Såpa med masse farger og som lukter godteri 😀

Hadde dere en fin fredag? 🙂

Det e’ helg!

God morgen kjære lesere!

Jeg er straks på vei ut dørene og skal ut på noen ærender. Jeg hadde tenkt jeg skulle ut på en ridetur i dag, men selvfølgelig regner det kattunger ute.. Så det får bli en annen dag. I kveld skal jeg og bestevenninnene mine ha en liten jentekveld med god mat og drikke. Det er hvertfall planen til nå, så får vi se hva kvelden bringer! Skal bli koselig! 

My look today..

 

Like barn leker best

Hei alle sammen! Nå er det straks leggetid i heimen. Jeg har hatt en fin dag i dag, håper dere har hatt det samme! Jeg, kjæresten og bestevenninna mi Lisa tok en liten tur på oasen for å kikke litt rundt. Siden vi ikke hadde så mye penger med oss i dag fikk vi heller sitte på karusellen som ett plaster på såret… 🙂

Like barn leker best <3 

Tok oss også en kveldstur med hundene i Norheimskogen. 

Og kveldsmat på McDonald’s. Her tar vi humoren til nye høyder! 

Har dere hatt en fin kveld? Vi blogges mer i morgen! Natta 🙂

HOWRSE

Jeg vil tipse mine yngre hesteinteresserte spillere – og eldre – om ett kjekt og interessant spill på nettet. De av dere som har fulgt bloggen min en stund syns nok at jeg er ganske barnslig, og det er helt i orden! For det er jeg! Jeg er aktiv i dette spillet og ligger på nr 534 på generell rangering. 

Dette spillet går ut på å avle hester og styre ridesenter. Det er ett online, gratis spill som gir deg muligheten til å bli kjent med andre spillere. Det er spillere i alle aldre, jeg har til og med sett spillere som er over 25 år! 

Det er også alltid ekstra ting som skjer på Howrse. Halloween, julekonkurranser, lotteri osv. Og hvis du kjøper eller vinner gjenstander fra svartebørsen har du muligheten til å sette hesten i ett vakkert landskap eller skifte pelsen dens og sette farger på navnet. 

Du kan velge å fokusere på en rase eller avle på flere. Jeg personlig avler på Akhal Teke og er oppi 945 i genetisk potensial (GP er det som viser hvor mye ca. ferdigheter en hest kan få). Besøk siden og sjekk den ut! Howrse.no. Jeg kaller meg for Linda’s Fantasy. Besøk meg gjerne! Og det er helt gratis 🙂

 

Nå har vi vasket gulvet…

Vel, ikke helt enda. Men jeg er på saken! Planen var å begynne å pynte til jul i dag. Jeg var på besøk i går hos ei venninne jeg ikke har sett på år og dag, og hun hadde allerede satt opp juletre! Så da er jeg ikke så tidlig ute likevel da? Nå skal det vaskes og ryddes her i huset mens julemusikken står og går. Det er så koslig at det kan ikke beskrives. Julen er den kosligste tiden vi har i året <3 

Nå skal det bli rent og fint og dufte roser i hele huset! 

 

Løshopping!

Vi har ett ganske surt vær i Haugesund nå. For noen dager siden hadde vi snø og det minnet oss om at julen er snart rett rundt hjørne! Men som vanlig forsvinner snøen like fort som den kommer… Men det finnes kjekke ting å gjøre selv om været ikke er med oss. Jeg og Susann trente hestene våre på løshopping i går inne i ridehallen. Til tider kan jeg være ganske nervøs når jeg trener sprang, og holder derfor hesten litt mer igjen enn jeg burde. Var derfor kjekt å se hvordan Sebastian hopper uten å ha meg på ryggen som forvirrer og hindrer ham i å hoppe som ham vil. Og hva er egentlig bedre enn å trene hesten uten hverken sal, hodelag eller berøring? Hesten blir ikke tvunget til noenting, den bare gjør det! 

Hestene ble litt vel glade da de fikk springe løs i hallen! Kjekt å se på, men vanskelig å få tatt skikkelig bilde 😀

Var vanskelig å få til gode bilder da kamera ikke var så samarbeidsvillig denne dagen, men hestene koste seg uansett! 🙂

Har du trent løshopping med hesten din før? 🙂

Gratulerer kjæresten min <3

Gutten min ba meg med på date i kveld! Det er ingen hemmelighet lenger at han mistet lappen for 6 mnd siden, og idag bestod han teoriprøven som han måtte ta om igjen. Så da gjenstår bare oppkjøring, så får han lappen igjen den 9 desember. Dette syns vi at vi burde feire med en god middag! Ikke bare for at han snart får kjøre bil igjen, men jeg slipper å stå opp for å kjøre ham på jobb kl. 07:00 hver dag 🙂 Men hva gjør man ikke for sine kjære? 

Gratulerer med bestått teoriprøve elskling <3

 

Harry Potter Maraton

Jeg og typen har begynt å se alle Harry Potter filmene. Vi er nå kommet til nr 4, Harry Potter og Ildbegeret. Jeg har alltid likt disse filmene. Jeg lekte alltid “Harry Potter – skole” da jeg var liten. Jeg var lærer og mine to beste venninner, Tina og Lisa var elever. Jeg lagde tryllestaver og lærebøker og lærte dem i detalj alt om J.K Rowling’s fantasiverden, i tillegg til trylleformler og magiske vesener. Det var gøy 🙂

Kos med teppe og kakao 

Julebord del 2

Jeg hadde jo enda flere bilder jeg ville dele med dere fra julebordet som jeg var på forrige helg. Har skrevet ett innlegg om det tidligere, for dere som absolutt har lyst å lese det! Er det noen av dere som har vært på cruise på Kiel båten? 🙂

Julepynt på restauranten, kooslig!

Klar for fin middag på båten


Var underholdning på kvelden med sang og humoristisk opptreden 

Alle de kjekke folkene vi reiste med: