ÅRETS HALLOWEEN PARTY

Hei på dere! Nå er Halloween overstått, for min del iallefall, og jeg kan nå se frem til jul. Jeg hadde Halloween Party på lørdag som planlagt. Dette hadde jeg jo snakket om i 2 år, at jeg ville holde en fest med halloween tema, og endelig fikk jeg gjennomført det i år. Det ble fullt hus og fantastisk gøy! Alle koste seg og hadde det kjekt, og turen gikk videre ut på byen litt senere på kvelden. 

Jeg hadde helt sykt flaks når det kom til kostymet mitt, for torsdag samme uken ventet jeg fortsatt på at Posten skulle ankomme med resten av kostymet mitt. Heldigvis ankom resten av antrekket mitt på fredag, altså dagen før festen! Jeg elsker hvordan kostymet mitt endte opp, det så til og med bedre ut enn hva jeg hadde sett for meg. For de som ikke kan gjette hva jeg var kledd meg ut som så var jeg sigøyner. Dette er heller ikke noe kostyme du kan søke opp og bestille fra nettet. Her har jeg kjøpt litt her og litt der og tatt noe jeg har hatt liggende hjemme og satt alt sammen til jeg endte opp med dette. Har planlagt en photoshoot som vil vise kostymet mitt bedre for de som vil la seg inspirere til neste år. 

Her er alle dem som kledde seg ut for festen! Resten av gjengen sitter i sofaen som advokat, kontormenn og “seg selv”, hehe! Jeg synes hele moroa består av å kle seg ut, spille en annen rolle for en kveld. Jeg synes faktisk det er sykt gøy og kan finne på å kle meg ut på en helt vanlig dag, gå ut og ta bilder etc. og bare være litt barnslig. Men så har man dem som ikke skjønner poenget med alt det styr med det å kle seg ut. Kjæresten for eksempel, han skjønner seg ikke på meg der i det hele tatt. Men den følelsen er gjensidig.

Jeg elsker å dra ting helt ut og går 100% inn for det jeg gjør. Derfor hadde jeg litt småting på lur for å imponere gjestene. Jeg hadde blant annet pyntet stuen med sort duk, levende lys, gresskar, hodeskalle og spindelvev. Det stod velkomstdrinker klar og jeg hadde også bakt “kvisemuffins” og saltstenger med “ørevoks”. På stuebordet stod ei “kake” utformet som en hjerne, som jeg vil presisere at jeg har lagd selv helt fra bunn av! Grunnen til at jeg skriver kake med “” er fordi den faktisk var spiselig, frem til ett visst punkt. Planen var å bake ei marsipankake med fyll, men jeg droppet fyllet da jeg så at den ikke ville bli fast i formen med så mye bløtt innhold. Så det er faktisk en kake, lagd av sukkerbrød, vaniljekrem, marsipan og syltetøy toppet med Fake Blood, som gjorde at den ikke ble spiselig likevel. Men gjestene ble overrasket og de så ut til å miste appetitten, og da var det jo vellykket vil jeg si! Det er jo Halloween, tross alt! 

Har du vært på Halloween Party i helgen? 

KVELDSTUR

God kveld dere! Nå er vi kledd oss for en liten luftetur ut i mørket. Jeg er nødt til å bli flinkere til å gå mer turer, normale turer. Jeg går som regel bare lange fjellturer med hunden, men jeg har som mål å gå minimum en “normal” tur hver dag. Det har vært så mye som har skjedd den siste tiden, så jeg har ganske dårlig samvittighet ovenfor Kira over at det har blitt så liten tid til overs. Det skal det bli en endring på nå. Med “normal” tur mener jeg bare en liten luftetur rundt ved turstiene nedforbi nabolaget vårt. Fint å ta en slik tur på kveldstid. Få koblet litt av. For når man først har kommet oss ut døra så er det egentlig ganske greit, herlig faktisk! Bare gå, trekke inn frisk luft, kjenne på at nå er denne dagen over og det har faktisk vært en ganske fin dag. Avslutter den med en frisk kveldstur med hunden og hånd i hånd med kjæresten.

Og på en slik fin dag så må det selvfølgelig være noe som skal slå seg vrangt. Fokuset på kamera for eksempel. En bagatell. 

GRØNN TE EKSTRAKT

//Samarbeid

God morgen! Herlig dag å stå opp til, spesielt godt å vite det at jeg har fri og har hele dagen på meg til å gjøre akkurat det jeg har lyst til. Starter som vanlig dagen min med en god frokost. Jeg prøver inderlig å holde meg litt sunn for tiden, det har blitt litt vel mye kosemat i det siste. I tillegg tar jeg ett kosttilskudd som jeg såvidt nevnte her om dagen. Pharmanex Tegreen er ett kosttilskudd med grønn te ekstrakt.

Det drikkes grønn te over hele verden, og jeg føler at grønn te er blitt mer populært de siste årene. For ikke å nevne alle som gladelig legger ut “skrytebilder” av sin grønn te på instagram. Jeg for min del klarer det bare ikke! Te har aldri vært noe jeg har hatt sansen for, det blir liksom for tamt for min smak. Heldigvis har jeg disse kapslene som kan gi meg akkurat det en kopp med grønn te ville gjort! Inntak av ekstrakt av grønn te bidrar til å beskytte kroppen, ved å forsterke dens naturlige forsvar mot effektene av frie radikaler som oppstår som følge av for eksempel forurensing, stress, røyking og toksiner.

Ta 1 kapsel på morgenen med mat og drikke og du har denne boksen i ganske nøyaktig 1 mnd, altså 30 dager. Du får også bokser med 120 kapsler også. Vil du vite mer og gjerne høre om noen som har hatt god virkning ved å bruke denne så vil jeg råde deg til å ta kontakt med Kine på facebookgruppen Beauty Secrets v/Kine HER Jeg er på min 8énde dag i dag og føler meg ganske fresh og mye mindre oppblåst. Denne skal visstnok også øke forbrenningen din og forsterke immunforsvaret, så jeg gleder meg til å se noen forandring på nettopp de områdene. Den skal også øke konsentrasjonsnivået, gi mer energi, og noen merker til og med at den er med på å redusere spesielt magefettet! Can´t wait to see results!  

Har du hørt om denne før? Kunne du tenke deg å prøve en boks?

RESPEKTER OG AKSEPTER!

Naturen er for alle, ikke sant? Jeg som hesteeier setter stor pris på alle turstier jeg kommer over som kan brukes av hest. Om det ikke er lov med hest på en tursti så er det godt skiltet langs hele veien for dette. Og det må vi respektere, såklart. Man hører gjerne ofte om personer som er livredde hester og er kanskje redd for at hesten skal gå til angrep eller noe. Og det respekterer vi også. Vel, men hva med motsatt da? 

Ja, du leste riktig. Hva med motsatt!? Hva om turgåere går til angrep på hest og rytter!? Jeg opplevde nemlig det på fredag! Og jeg føler det er viktig for meg å fortelle dette, få det frem til allmennheten. Jeg mener hest og rytter altfor ofte blir sett ned på, og det er alltid kun den ene siden vi leser om i nyhetene, turgåernes. Denne gangen skal jeg komme dem i forkjøpet og fortelle hest og rytter sin side av saken! 

Jeg og venninnen min var ute på ridetur for å lufte hestene. Vi red fra stallen og kom etterhvert over på en tursti langs veien. Her red vi, ante fred og ingen fare, til det kommer to turgåere fremfor oss, ett eldre par. Vi rir rolig og forsiktig mot dem. Så begynner mannen plutselig å vifte med armene over hodet som om han skulle stoppe en taxi i fart imens han går mot oss. Jeg sier rolig til ham at han ikke må vifte slik med armene rett foran hestene fordi de kan bli redde. Plutselig bykser han frem og tar tak i hesten til venninnen min og river og sliter den i manen (håret) imens han banker hardt mot hestens hals. Hesten begynner å kaste på hodet og få panikk og vi ryttere aner fare på ferde. “Ikke hest her!!” skriker den eldre mannen og tar tak i tøylene til hesten og begynner å vri hesten rundt og rundt. De kommer seg etterhvert løs og traver noen meter bort.

Situasjonen eskalerer seg da mannen så springer bort og tar tak i min hest og begynner å banke løs på ham. Jeg blir redd og skriker av fulle lunger at han skal slippe hesten! Han drar hesten rundt og rundt ved å holde hardt i tøylene. Hesten gaper og blir sterkt forvirret der han blir dratt i alle retninger mens den eldre karen klamrer seg fast i luggen på hesten og river og sliter mens han kjefter “ingen hester her!” Jeg fortsetter å skrike “slipp hesten min!!». Jeg påpeker til ham gang på gang at det finnes ingen skilt rundt her hvor det står hest forbudt. Han fortsetter å slå hesten og drar ham mot veien. Han begynner så å dra i meg, som sitter oppå hesten. Jeg ser ingen annen råd enn å dra frem pisken og slå etter den febrilske mannen. Nå begynte dette å bli alvorlig farlig! Dette kunne ende ekstremt katastrofalt og jeg måtte få ham til å slippe hesten, både for dyret, mannen og min egen sikkerhet! 

Heldigvis sier jeg, heldigvis kom det en turgåer med hund forbi. Hun hadde nok hørt spetakkelet rundt hjørnet og så nå hva som var på ferde. Mannen nekter å slippe hesten, jeg sitter oppå rasende og fortvilet. Kona står bak ett tre og gjemmer seg. Venninnen min står bortenfor og får med seg hele greia. Damen med hunden sier til mannen at han må slippe hesten. Ved å henge slikt på ett så stort og sterkt dyr slik han gjorde kunne gjort stor personskade. Vi fortsetter å virre rundt og rundt med mannen hengende rundt halsen på hesten og jeg sparker febrilsk for å få ham til å slippe. “Hvis du ikke slipper den hesten så ringer jeg politiet!”. Damen med hunden truer med å ringe politiet om ikke mannen slapp taket. Og takk og lov for det. Han slapp taket, endelig, og kjeftet noe mot damen som jeg ikke fikk med meg. Han fortsatte å gå bortover veien sammen med partneren som jeg antok var kona. Jeg satt igjen, skjelven og full av adrenalin. Hesten var heldigvis rolig og vi fikk avsluttet turen på en rolig måte. 

Hvorfor er det alltid hest og rytter som blir straffet om noe slikt skjer? Skjer det en hendelse så er dem raskt oppe med å sette opp “Forbudt med hest” skilt på turstier. Men vi ryttere viser mye mer hensyn enn hva folk gjerne tror. Vi galopperer ikke fort forbi om vi skal forbi en turgåer. Jeg personlig sakker alltid ned farten til rolig gange når jeg skal forbi en turgåer. Som oftest får vi smil og fine kompliment når vi passerer. Okei, hva om hesten bæsjer? Hvis du ikke har lagt merke til det enda så vil jeg råde deg å gå med hodet senket neste gang du går tur. Hvor mye hundedritt tror du at du vil passere? Når hesten min gjør fra seg på en tursti, går jeg alltid av hesten og skofler skiten godt til side slik at ingen kommer til å tråkke på det. Og bare for å si det rett ut. Det er større sjanse for at du blir angrepet av en forbipasserende hund enn en hest! 

Det er meget begrenset av turstier som kan brukes av hest og rytter rundt omkring. Vi setter utrolig stor pris på alle stedene vi har lov til å ferdes med dyrene våre, og jeg vil tro at de fleste ryttere til hest vil vise hensyn og respektere andre turgåere slik at vi fortsatt kan nyte godt av naturen og stiene som andre. Hendelsen jeg nettopp har fortalt om skjedde på asfalt, altså veien før man kommer inn på stiene. Mannen hadde ingen grunn til å gå til angrep på oss slik han gjorde. Vi var ikke kommet inn på turstien, vi red rolig og kontrollert og det lå ingen avføring etter hestene på veien. Vi er tre vitner som kan fortelle hva som skjedde. Kanskje få opp ett skilt hvor det står «Hensynsfull ridning tillatt» slik at vi slipper å oppleve dette igjen? Eller noen andre for den saks skyld. Vi har alle rett til å bruke naturen, vi må respektere hverandre og akseptere at vi ikke er alene! Selv om noen ikke liker hunder så går man ikke til angrep på en forbipasserende med hund for det vel? Når man ferdes ute i det offentlige skal man respektere hverandre, uavhengig om du er mann eller hest! 

INNKJØP HØØKS

På mandag hadde jeg og Lisa en ganske spontan shoppingtur til Stavanger. Her i Haugesund er ikke utvalget av hestebutikker noe særlig å skryte over. De få butikkene vi har her har enten aldri åpningstider, kun to timer på søndag, eller så er de permanent stengt på ubestemt tid. Så da var det bare å ta ferja over til Stavanger for å kikke litt på Høøks som er en populær hestebutikk. Du vet, siden jeg har fått meg hest på nytt. Ny hest trenger nytt utstyr! 

Det er så mye lekkert til hest, det er som å være 10 år igjen og besøke godtebutikken. Jeg tenkte jeg først og fremst skulle kjøpe det jeg virkelig trengte. Så fikk jeg heller “snope” litt etterpå. Men så viste det seg at jeg trengte en god del mer ting enn jeg hadde tenkt i forveien. Sebastian har faktisk vokst en del siden jeg hadde ham, spesielt i hodet, og han bruker ikke lenger str. Full i hodelag og grimer som han gjorde for noen år tilbake. Nå må jeg til med XFull, det er det samme som ekstra large på ikke-hestespråk. Dermed måtte jeg jo ha både ny grime og nytt hodelag. En ny salgjord måtte også til. Og sjekk den lekre sjabraken a’du! Både den og saueskinnspaden er tidlig julegave til meg selv, fra meg selv! 

Har du hest? Kjenner du deg litt igjen? 

MARINE MUD MASK

//Samarbeid

I dag tenkte jeg det var på tide med litt skjønnhetspleie. Jeg har fokusert så mye på ting rundt meg at jeg nesten glemmer å ta vare på meg selv. Det var på tide å prøve ut den nye ansiktsmasken som så mange snakker om, Marine Mud Mask! Jeg er alltid skeptisk til skjønnhetsprodukter generelt, og spesielt produkter som lover ditt og datt. Men denne ble jeg positivt overrasket over. Jeg sliter veldig med urenheter på nesen, såkalte hudormer. Vil nesten ikke skrive ordet en gang, det høres så ekkelt ut. Utrolig nok fjernet denne masken masse av dette, og nå kjenner jeg på nesen min hele tiden for den er så glatt og “smooth”. Jeg håper at den også vil virke på kvisene mine som jeg har fått nå i det siste. Jeg har ikke vært særlig plaget av kviser de siste årene, men de jeg har nå kom så plutselig, og det var ikke bare en eller to som kom, men mange! Jeg har nettopp begynt med masken og kjenner allerede at huden kjennes fløyelsmyk og frisk. Håper på at den også vil ta tak i kvisene, det får tiden vise. 

Men hva er Marine Mud Mask? En enkel og naturlig vei til mykere hud med jevnere farge, enkelt forklart! En revitaliserende leiremaske med havplanter som trekker ut smuss og urenheter fra huden. Den fine leiren absorberer døde hudceller, overflødig olje og andre urenheter. Inneholder ekstremt fine leirepartikler og etterlater en hud som ser frisk, fornyet og sunn ut. Masken passer alle hudtyper, og den kan brukes på ansikt og til og med på kroppen!

Denne er super enkel å bruke! Ta litt av masken på enten en kost eller bruk fingrene. Smør på ett tynt lag over hele ansiktet, men unngå øyne. La det virke litt til masken tørker. Etter noen minutter vil det kjennes ut som størknet leire og den er klar til å vaskes av. 

Du får tak i dette produktet hos min samarbeidspartner, Kine. Besøk fb gruppen hennes BeautySecrets v/Kine HERHar du prøvd Marine Mud Mask før?

VELKOMMEN HJEM SEBASTIAN

Hei dere og god mandag! Denne uken blir ganske så annerledes enn normalt. Det vil egentlig alle ukene bli fremover nå. Dere vet jo jeg nevnte at jeg hadde fått tilbud om å få hesten min tilbake, etter 4 år hos en ny eier. Vel, I går hentet jeg ham hjem!

 Dette er så spennende at det kribler i magen! Selv om jeg har vært hesteeier tidligere og har alltid drevet på med hest, så er det en spesiell følelse å få sin egen hest tilbake igjen etter 4 år uten. Jeg er både glad, spent, motivert og litt nervøs – faktisk. Nå har jeg tatt steget frem igjen mot det som gjorde at jeg ikke kunne ha ham for 4 år siden. Jeg er tilbake til det punktet, det som jeg følte den gang ble for mye for meg. Økonomi, tid, motivasjon. Men nå er jeg mer motivert enn noensinne. Jeg har ett bedre utgangspunkt når det kommer til økonomi blant annet. På den tiden hadde jeg ikke fast jobb, slik jeg har nå. Jeg er nødt til å prioritere ting for å få tiden til å strekke til, samtidig som jeg ikke må glemme alt det andre i livet som også krever oppmerksomhet.

Men gud, det var deilig å få ham hjem! Jeg har ham stående på en stall som bare er en liten sykkeltur unna huset mitt, 5 min med bil. En liten privat stall med kun to hester for øyeblikket. Om litt kommer det to til, og da er stallen fult opp. Jeg personlig liker det bedre fremfor en svær stall med 20-30 forskjellige folkeslag, og dermed 20-30 forskjellige meninger om hvordan ting skal gjøres. Sebastian så ut til å komme godt overens med Brianca, og det er jo bra i og med at det er denne hesten vi kommer til å ri på turer sammen med. Bestevenninnen min Lisa steller Brianca innimellom, og jeg tror ikke jeg kunne funnet ett mer perfekt sted å ha hesten min enn i en stall hvor det bare er Lisa og jeg som holder på. Eieren av stallen er også veldig hyggelig, så jeg tror vi kommer til å trives veldig godt her begge to, både jeg og hesten! 

I dag har jeg vært på ridetur sammen med Lisa. Første gang jeg rir ham på 4 år. En lykkerus og ett smil som hadde gått rundt hodet på meg om det ikke hadde vært for ørene som står i veien. En fantastisk følelse, uten å overdrive! Min hest, min Sebastian, er tilbake hos meg. Jeg kan se ham når jeg vil, ri ham når jeg vil, gjøre hva jeg vil. Det gikk overraskende fint på tur i dag. Han har ikke blitt særlig brukt der han har stått de siste årene, så jeg var redd han ikke lenger skulle være trafikksikker blant annet, og kanskje mer skvetten enn jeg husker ham. Han har fungert stort sett kun som selskapshest på utegang, så jeg har en fin jobb framfor meg å få ut alle floker fra man og hale, samt noe flass og skitt fra pelsen. Han virket gira på å få komme seg ut på tur igjen, men kondisen må vi jobbe litt med.  

Nå venter jeg bare på Lisa, så er vi straks på vei til Stavanger for en liten shoppingrunde.

Ny hest må ha nytt utstyr 

VÆRE MED I TEAMET?

//Samarbeid

God kveld alle dere der hjemme! Jeg vil bare kjapt innom her denne fine lørdagskvelden for å opplyse dere om at min samarbeidspartner innen skjønnhet og hudpleie ønsker seg flere flittige og hardtarbeidende personer til å være med i teamet sitt som jobber med sosiale medier innen beauty produkter! Hun ønsker seg ihvertfall 2 til inn i teamet, og det hadde jo vært stilig om en av mine lesere kunne tenke seg å prøve dette ut! Dette er ett team som er i stor vekst med nå over 700 stykker, som ser etter de riktige personene! Kanskje du er denne personen? De har en suksess oppskrift og en garantert ekstra inntekt om du er lærevillig, positiv, har mye drivkraft og er ei jente med “can do” attitude! 

Grunnen til at det blir ett lite hasteinnlegg så sent på lørdagskvelden er fordi det skal være en online presentasjon i morgen som kan være greit å få med seg for de som kan være interessert i å få vite mer om hva dette handler om. Så om du ønsker å høre mer, evt være med på en online presentasjon så legg igjen navn i kommentarfeltet, så sender jeg deg videre til flinke Kine som vil ta godt imot deg! Du kan også melde deg inn i fb gruppen hennes HERHa en fin lørdagskveld videre 

Obs obs! Må være over 18 år. 

ROTLAUS & BESKYLDT FOR Å STJELE

Nå som jeg tenker på det så har jeg ofte opplevd å bli sterkt misforstått. Senest i helgen ble jeg faktisk beskyldt for å stjele. Men det som skjedde var helt uskyldig, selv om jeg fikk en god skyllebøtte av vedkommende. 

Jeg var på Rotlaus konsert på Bokn forrige lørdag. Vi hadde vors hjemme hos meg, en god gjeng var samlet og vi koste oss kjempemasse! Det er sjeldent vi har folk hjemme, men når vi først har det så blir det alltid så vellykket. Alle har det kjekt og alle kommer godt overens, både nye og gamle venner. Etter at jeg kjøpte hus har jeg heller aldri opplevd at noe blir ødelagt eller stjålet. Og da vet man at man har gode venner som respekterer andre sitt hjem. For det er nok av dem som gjør det motsatte. Herjer, ødelegger og vandaliserer andre sitt hjem, til tross for at vedkommende har vært grei å invitert dem inn i selskapet. 

Taxiene kom kl.22 for å frakte hele gjengen videre til Bokn hvor konserten skulle være. Cowboy boots og hatt var såklart en del av outfiten. Vi fant oss ett bord hvor vi satt, så om vi mistet hverandre var det bare å gå tilbake til bordet, som ett slags avtalt møtested. Vi danset og koste oss hele kvelden!

Det var folk overalt! Jeg så kjentfolk løpe og danse hit og dit. Jeg fikk øye på bestevenninnen min, men hun forsvant like fort som hun dukket opp. Plutselig ser jeg kjæresten til bestevenninnen min og jeg prøver å reise meg fra stolen og rope etter ham, men han enser meg ikke. I det samme som jeg er opptatt med å få kontakt med ham, kommer ei annen bort til meg for å hilse. Hun gav meg en kjapp klem og sprang videre, og alt skjedde så fort. Rett etterpå legger jeg merke til ei veske som ligger på gulvet rett ved stolen min. Ingen som plukker den opp og ingen som ser ut til å ville plukke den opp heller. Jeg tenker såklart at den kan ikke ligge der, og jeg trodde først  og fremst det var personen som gav meg klem sin veske. Jeg prøvde å se etter henne, men hun var vekk. Jeg kan såvidt huske ei annen jente som sprang forbi idet jeg snakket med henne, så jeg antok det kunne være venninnen hennes. Så satt jeg der da, med ei veske som ikke var min. Jeg så etter hun jeg trodde hadde mistet den. Etter en stund tenkte jeg at jeg skulle gå ut og se om hun var utenfor. Etter å ha lett etter henne i kanskje 20 minutter bestemte jeg meg for å åpne veska og se om jeg fant ID på personen. Med høy puls og livredd for å bli misforstått ser jeg på ID kortet at jeg har lett etter feil person. Jeg satte meg ned igjen på plassen min og ventet enda 5 minutter imens jeg hele tiden prøvde å se etter personen på bildet. 

Plutselig hopper det frem ei jente bak meg og peker febrilsk på fanget mitt hvor jeg holder veska. Hun griper tak i den, og kjefter noe uforståelig. Jeg blir helt sjokkert og alt skjedde så fort at jeg nesten ikke fikk tid til å reagere. Hun gikk tilbake til plassen sin, som viste seg å være nabobordet. Jeg hører hun sier til typen ved siden av seg at jeg hadde tatt veska hennes mens hun sjekker innholdet i veska. Alt var der. Da måtte jeg bare reise meg, gå bort til henne og forklare meg. Hun kjeftet litt først da hun så meg, men jeg fikk hysterisk forklart henne at hun hadde mistet veska på gulvet og jeg hadde sittet den siste halvtimen og passet på veska hennes, lett etter eieren og ringt venninnen min flere ganger i håp om at hun visste hvem sin veske det var. Jeg tror hun forstod meg etterhvert, for hun smilte og tok meg i hånda. 

Men jeg vet ikke om jeg kommer til å plukke opp neste veske som ligger på gulvet under en konsert. Om den ikke er min. Jeg gikk tross alt glipp av 30 minutter av den konserten for å gjøre en god gjerning. Men ingen årsak du. 

Har du vært i en lignende situasjon?

BEAUTY SECRETS

//Sponset, samarbeid

Hei folkens! Jeg har ett nytt samarbeid på gang, og det betyr at jeg har fått noen kjekke produkter som jeg skal teste ut fremover! Jeg har visst om disse produktene veldig lenge, sett dem på internett og også sett at mange har dem hjemme. Derfor har jeg ofte lurt på hva som er så bra med disse? Jeg la ut en snap i går om at jeg hadde mottatt dem og gledet meg til å prøve dem ut, og bare etter noen få minutter hadde jeg fått flere tilbakemeldinger på snap om at dem bruker produktene selv og at jeg kommer til å elske dem! Så disse har jeg virkelig troen på!

Dama jeg har samarbeid med er ei som virkelig står på for kundene sine! Hun oppdaterer facebook-gruppen sin med gode tips og og råd, og ikke minst deler hun erfaringer og resultater fra både seg selv og sine kunder. Om du er nysgjerrig på disse populære produktene, send bare en forespørsel til denne gruppa HER og du blir tatt godt imot av Kine ♥

Produktene jeg har fått er ei ansiktsmaske (E-poch. Glacial Marine Mud ), tannkrem (AP24. ) og kosttilskudd (Pharmanex, grønn te ekstrakt) Jeg har hørt spesielt mye om ansiktsmasken og tannkremen. Jeg har sett utrolige resultater på andre, så jeg er spent på om de virker like bra på meg. Tannkremen har jeg allerede brukt i to dager. Den er velsmakende og mange opplever å få hvitere tenner etter å ha brukt denne. 

Hvem andre er det som ikke er spesielt glad i te? Jeg har aldri vært særlig glad i varm drikke, bortsett fra kakao. Jeg har flere uåpnede bokser med grønn te, for jeg har flere ganger tvunget meg selv til å prøve å begynne å drikke det, det skal jo ha så mange gode fordeler for kroppen vår. Det har ikke funket så bra. Med Pharmanex holder en kapsel med grønn te ekstrakt som dekker behovene mine akkurat slik en grønn te ville gjort! En slik liten boks varer faktisk ut en hel måned. 30 kapsler, 1 til dagen!

Har du disse produktene hjemme? I såfall, har du noen gode erfaringer å dele? 🙂