Party Lørdag

Hadde en helt super kveld på lørdag med kjekke folk og godt i glasset! Ikke noe drama eller slåsskamper som det ofte blir. Ikke som jeg husker hvertfall! Ikke på vorspielet da.. tror jeg. Uansett, vi var fire venninner som havnet på sommerfest i Sveio, og for å være ærlig så husker jeg ikke så stort av hva som skjedde. Men det har tydeligvis gått hardt for seg på en eller annen måte. Jeg våknet i går med en stor kul i bakhodet, baken min er så øm at jeg så vidt klarer å sitte og tar jeg på pannen min er det tydelig det har vært en kul der eller så kommer det en kul snart. I tillegg er begge armene mine fulle i blåmerker! For ikke å nevne lårene mine! Jeg klarte også å miste telefonen min, så jeg har vært uten den i hele to dager. Stakkars meg.. Jeg blir helt stressa om jeg ikke har mobilen rundt meg. Uten den har jeg hverken alarm, internett i hjemmet eller kontakt med omverden. Heldigvis har jeg ei bestevenninne som ikke er like vims som meg, som fant mobilen min i gresset. Så nå går livet som normalt igjen.  Snart klar for helg igjen!!

Barbie bil til salgs!

Uff og uff. Nå føler jeg meg virkelig deppa! Jeg har kommet frem til at jeg ikke lenger kan ha bilen min stående. Den er ikke eu godkjent og det er litt som må gjøres på den for å få den ferdig, og det koster peng! Så jeg er enten nødt til å få solgt den innen mandag, eller så er det bare en ting å gjøre.. Stakkar bilen min.. Jeg vil absolutt ikke sende den på knakken, men det blir fort dyrt for meg å ha den kun stående til pynt. Den har vært en trofast blikkboks på fire hjul, som har kostet meg svært lite i forhold til andre biler. I 5 år har vi vært sjelevenner og personligheten vår er så og si helt lik – Rosa! Så om noen er interessert i en søt, liten rosa bil med herlig personlighet og unikt utseende! Se her! Kjenner jeg får vondt i magen av de dumme bil reglene vi har i Norge! Hadde det ikke vært for den dumme eu godkjenningen og de dumme (syke) prisene vi har på bildeler og diverse, så hadde jeg cruiset rundt i denne søte barbie bilen nå. Gjerne jeg hadde vært på road trip til Tyrkia nå! Hvem vet? 

Bildene er noen år gamle, så lakken har sett sine bedre dager! Hva er det dem sier? Den er fin langt ifra, men langt ifra fin.. 

Nusselig

Det er virkelig stressende å ikke ha bil! Nå har jeg syklet til jobb, og det er jo egentlig bare positivt. Men når jeg da har andre ærender jeg må gjøre, så er det ikke bare bare å sykle rundt i hele byn og gjerne kjøpe med en pose og to med matvarer for å henge det på styret.. På tide å spare til ny bil tenker jeg. 

Jaja, midt i all stresset vil jeg vise dere noen søte dyrebilder jeg kom over her om dagen! De er bare helt nusselige <3

Leser du bloggen min fast? Da kan du, om du vil, gå på facebook siden min HER og trykke “like”. Takk <3 

Go Bandana

God morgen kjære lesere! Nå er det vel egentlig sånn midt på dagen,  men det var tidlig da jeg tenkte jeg skulle poste dette innlegget. Jeg og Kira har vært i Stavanger denne helgen og i dag skal vi hjem. Må hjem til de søte små kaninene mine og rotet i huset som jeg må rydde til i morgen. Liker å ha alt i orden til mandagen kommer, så jeg kan starte uken med friskt pust! På tirsdag begynner sommerturnusen min, så da er det 1 eller 2 uker jobbing, så har jeg jammen meg ferie i 3 uker! Mon tro hva jeg skal finne på da? 

Jeg har kjøpt to bandana fra Glitter, og jeg elsker dem! En rosa og en blå. Vanligvis går jeg aldri med noe i håret, men det kan være at jeg ikke er så flink med det heller. Ble veldig fornøyd med det jeg klarte å lage i dag da! Noen som har flere tips til Bandana Hair Style? Likte dere frisyren? <3

Helt uskyldig

Jeg vet det er litt risikabelt å legge ut disse bildene når det er så mange lesere med så mange forskjellige meninger om ting, men jeg syns de ble fine at jeg bare måtte.. Og nå er det jo lovlig å legge ut puppebilder på facebook, så undertøysbilder på bloggen kan vel ikke være så farlig? Fotografen var veldig dyktig med å få frem rett stemning i bildene. Jeg ville ha fine, helt uskyldige bilder. Ja, det er undertøy, men det vil jeg anse som like vanlig som når folk legger ut bikinibilder. Er det ikke? Kommenter gjerne om hva du syns <3 

Fotograf: Knut Ivar Skogland

 

 

 

Verdig kaninliv <3

På så fine dager som det har vært nå, så fortjener jo dyrene å få komme ut og kose seg også. Det er ganske lenge siden jeg har nevnt kaninene på bloggen nå, men de lever fortsatt og har det super fint! Den lille kanin familien min Playboy, Tequila og sønnen Oliver koste seg ute i luftegården, mens datteren Linnea hopper rundt på rømmen enda. Jeg har ikke klart å få tak i henne ennå, men hun springer ofte inn i garasjen når jeg ser henne. Hun holder seg alltid rundt huset og springer aldri langt vekk. Men det er ikke bra for hverken kaninen eller naboene at hun går løs, så jeg må finne på en lur plan for å fange henne!

Jeg prøver alltid å ha kaninene mine ute av buret så lenge som mulig. Jeg ser for ofte kaniner som bare får ett liv stående i buret dag ut og dag inn. Slik vil jeg ikke at mine dyr skal leve livet sitt. Dere kan lese om ett dårlig eksempel på ett verdig kaninliv HER. Ble skikkelig lei meg når jeg leste artikkelen. Om folk ikke kan ta vare på dyrene, så må de få sjansen til å komme til noen som kan gi dem ett godt liv.

Oliver

Tequila og Playboy

I kaninstallen bor de to guttene mine, i to store bur! Hunnkaninen min holder til i ett utebur i hagen med luftegård. 

Noen av mine lesere som er kanineiere? Hva gjør dere for å gi dyrene deres ett verdig liv? 

Kupp !

Jeg har hatt meg en liten shopping runde igjen. Når jeg først finner en ting jeg liker, klarer jeg ikke å stoppe! Med tilbud overalt er det ikke akkurat enkelt å la være.. Er jeg det som kalles shoppoholiker? Neida, det er ikke så gale. Men med feriepengene på konto er det lett å la seg rive med. Godt jeg skal jobbe i sommer! Tidligere fant jeg aldri noen ting som jeg likte eller som passet meg. Nå finner jeg noe hele tiden! Og det er farlig det…

Kjempefornøyd med innkjøpene mine! Sko fra Mani, smykker fra Glitter, undertøy fra Cubus og H&M. 

Kjempegod kosedress fra H&M! 

Kjøpte dette søte settet på Nille. Kopper, teppe, lys og duker <3

AM photography

Jeg var så heldig og fikk være med på en photoshoot med ei venninne. Hun er hobby fotograf og trengte modeller, så jeg meldte meg frivillig. Hun var veldig flink, og jeg ble kjempe fornøyd med bildene! Det var virkelig gøy å ha shoot med henne, vi ble så revet med begge to når vi fikk tatt noen bra bilder! Du finner siden hennes på facebook HER.  Det er hun som har tatt forside og profil bildet mitt på bloggen min også! Syns hele bloggen min ble såå mye finere med de bildene, jeg fikk jo ett helt nytt design! Så tusen takk Aina Marie <3

Fotograf: Aina Marie Hegglund 

AM Photography

 

Farvel.. <3

Der kom dagen. Dagen jeg har forberedt meg på i lang tid, men kom så brått på likevel. Hesten jeg har fått så mange minner med de siste årene, er ikke lenger min. Sebastian reiste til en ny familie i dag. Og det føles helt merkelig. Jeg vet det var det beste for både meg og hesten. Det er travelt å ha hest, og veldig tidkrevende. Det som var mest vanskelig var den økonomiske biten. Når man er alene om alt, så er det ikke lett å få hjulet til å gå rundt alltid, uten å måtte ofre litt og litt hele veien. Til slutt så jeg ingen annen løsning. Det har vært veldig stor respons på ham, og det å velge en person som skal overta ett dyr som betyr så mye for meg har ikke vært lett! Men det ser ut som jeg har gjort ett godt valg, og jeg har muligheten til å besøke ham. Han bor bare 1 times tid unna. 

Kommer til å savne deg veldig masse Sebastian. Kjenner jeg får en klump i halsen og har bare lyst å gråte når jeg skriver nå.Trodde aldri dette skulle skje, vi skulle jo være sammen for alltid… Kommer aldri til å glemme galoppturene våre gjennom skogen på Skogland, eller kappløpene på travbanen med hestevennene dine. Jeg følte jeg fløy med deg! Kosestundene i stallen, vrinskene dine når jeg kommer med mat, de herlige øynene dine som alle skrøt av når de så deg. Alt blir bevart som blant de beste minnene jeg har i hjertet mitt <3 Ingen kommer til å ta den plassen fra deg..