Gleder meg til å spise salat!

Hei og hopp alle sammen!

I dag har jeg ikke så mye på planen, annet enn at jeg skal være støttekontakt for det første. Hun kommer snart, så vi skal enten se på film, spille sims eller bare tøyse og tulle slik vi alltid gjør. Hehe, neida vi gjør masse “seriøst” også, men litt tull blir det da. Og for det andre skal jeg rydde skikkelig ut av klesskapet mitt. Og Andreas sitt, selvfølgelig. Klær er det jeg tar meg av. 

Jeg har akkurat kommet hjem fra en liten ærend. Jeg skulle ut for å se om jeg fant meg ett par nye joggesko. Og jeg fant meg ett helt nydelig par sko. Eller skal jeg si en sko!? Ett par igjen, som tilfeldigvis var min str. og som tilfeldigvis tok pusten fra meg.. så mangler venstre skoen! Så ble ingen sko på meg i dag.

Ellers så herjer sunnheten i hus. Jeg har begynt på det populære programmet C9 fra Forever Living. Dette er dag nr 2, og det er dag 1 og 2 som er de “verste”. Men jeg synes det har gått helt greit! Jeg har kommet meg over det høyeste hinderet. Nå ser jeg frem til ett godt og sunt måltid i morgen. Jeg blir nesten litt kvalmen når jeg tenker på sjokolade, feite muffins og brus. Nei, Grove rundstykker, salat, skinke, ost, agurk. Ååå, som det frister! Gleder meg til i morgen! Handlelisten min for i dag:

Jeg skal ikke gå så mye innpå hva C9 er akkurat nå, skal heller gi dere en god evaluering siste dagen og litt små oppdateringer i ny og ne. Men er du litt nysgjerrig og ønsker å vite mer om hvordan du kan gi ett kickstart til en ny og sunnere livsstil, ta kontakt med meg på melding eller send en mail, [email protected], så forteller jeg deg hva det er! 

Shoot med firbeinte

Uffda, for ett vær. Jaja, i det minste våknet jeg til en “kjepelig” tid, som vi sier her i Haugesund. Jeg skal straks avgårde på trening, men før det ville jeg dele noen fine bilder jeg tok av hunden til Tina. Hun var modell for meg, da jeg trengte bilder av de nye strikkegenserne som jeg skal ha i mitt nye sortiment for hunder i hobbyshop’en min. Bildene ble mye bedre enn jeg hadde tenkt, så jeg ble super fornøyd med dem! Frøya var så flink, det kunne ikke blitt bedre. Måtte selvfølgelig ta noen bilder av min egen baby, Kira. Hun passer dessverre ikke oppi disse genserne, men var selvsagt med på shooten. Det var faktisk vanskelig å holde henne vekke fra kamera, hvor enn merkelig det høres ut. Hver gang jeg skulle få oppmerksomheten til Frøya, reagerte Kira hele tiden. Hun er så lydig, av og til for mye. Man kan rope navnet til hvilken som helst hund, men det er Kira som kommer, hver gang. Tullekoppen 

Mens vi skulle finne location, fikk vi øye på Nøtteliten!

Rekefest

På lørdag var jeg på rekefest hos en kompis. Kjempekoselig kveld med en fine gjeng! Thomas serverte reker og krabbe, og vi satt ute på terrassen i det fine været. Vi hadde litt godt i glasset, så stemningen ble til en fest da enda flere kom inn døra. Jeg elsker denne gjengen!

Min kjærlighet

Cinderella

Jeg elsker Disney! Men det vet dere, de av dere som har fulgt bloggen min tidligere. Disney. Fantasy. Eventyr. Lykkelige alle sine dager. I dag fant jeg en ny Askepott-film på netflix, “Cinderella”. Og jeg er helt forelsket. Disney-prinsesse-tegnefilmer som lages til virkelighet. Jeg har jo fått med meg alle filmene som lages for tiden. “Jungel Boken”, “Tarzan”, “Skjønnheten og Udyret”. Og alle skal i filmsamlingen min! 

Så jeg ville bare tipse alle Disney-elskere om en perfekt søndagsfilm.  Jeg koser meg hvertfall. Og skal lete etter neste film når jeg er ferdig med denne. Perfekt søndag! 


 

Fettet skal bort

Hei og hopp dere! God lørdags morgen! 

Sikkert ikke verdens lekreste overskrift, men.. hva skal man gjøre? Jeg har allerede kommet meg i treningsklærne. Jeg og Tina skal på styrketime MRL på treningssenteret. Jeg fikk lokket henne til å begynne her igjen, så da må jeg lokke henne til å fortsette. Selv om det var hun som fikk med meg denne gangen. Uansett..

MRL står forresten for mage, rumpe, lår for de av dere som ikke visste det. Det er rett og slett en styrketime som passer på at de store muskelgruppene skal få tynt seg godt gjennom timen. Nå er det utrolig lenge siden jeg var på treningstime, jeg har blitt mer og mer glad i egentrening. Men det er viktig med variasjon, så går man ikke lei så fort! 

I sommer har jeg lagt utrolig mye på meg. Jeg la også på meg i vinter som var, men da var det ikke så tydelig. De såkalte smygekiloene. Jeg snudde om på sommeren for noen dager siden. Sa til meg selv at nei, nå er det tilbake til rutiner. Ikke mer Kinder sjokolade som daglig dessert, eller tygge på gummi krokodiller. For det går jo bra med bare en. Og enda en. En til kan vel ikke skade? Men gjett om det var tungt å komme igang. Jeg kan tippe jeg ikke er den eneste. Så jeg har noen kilo å ta av som mål innen desember er over. Klarer jeg mitt første delmål, skal resten ikke være noe problem. 

Klassiske lapper

Det er jo ikke helg uten godsaker! Denne fredagen skal vi kose oss med hjemmelagede lapper. Namm.. 

Sunne oppskrifter står i hodet på meg for tiden. Hjemmelaget mat, desserter, godsaker, alt skal helst være så sunt som mulig. Så jeg fant en fin oppskrift på lapper som jeg ville prøve ut i kveld. Sukker ja, men lite fett. Det bør vel telle? Ser ikke disse bare nydelige ut da? Kanskje ikke mine da, jeg har det ikke lett med å lage runde ting. Men de var fantastisk gode! Oppskriften sier “til 12 personer”. Jeg vet ikke om de mener 12 stk lapper, eller mat for 12 personer. Uansett, mange ble det hvertfall, og vi har nok til en fin lunsj til i morgen.

Ingredienser:

 6 dl kefir

 7.5 ss sukker

 3 egg

 1.5 ts natron

 1.5 ts hornsalt

 6 dl hvetemel

Fremgangsmåte:

  1. Visp sammen kefir, sukker og egg.

  2. Sikt natron og hornsalt med hvetemelet og ha dette deretter i bollen. Bland alt raskt sammen til en klumpfri røre. 

  3. Varm opp stekepannen og stek passe store lapper på middels varme. La lappene steke så de blir gylne på undersiden før du snur dem med en stekespade og steker et par minutter på den andre siden også. Det står i oppskriften at du ikke trenger fett i stekepannen, men jeg synes det var lettere å steke med litt stekesmør. Lappene sveller litt opp under stekingen.

  4. Server nystekte lapper med syltetøy ved siden av. Eller med sukker, som Andreas liker best. 

  5. TIPS: Sjokoladelapper lager du enkelt ved å blande en liten håndfull sjokoladebiter i deigen. Dryss i tillegg noen oppå lappene mens de steker og før du snur dem. Dette skal jeg gjøre neste gang!

Du er velkommen, høst

Våknet til det høstværet. Regn, regn og atter regn. Jeg elsker det.

Vi har ikke hatt særlig sommer i år, og det er for sent å håpe på noe mer sommer nå som vi snart går over til september. Helt greit! Vet dere, jeg ser frem til vinteren. Jeg ser frem til flere morgener som denne, hvor det er kaldt, vått, hvitt, eller bare grått utenfor. Da kan jeg sitte godt i sofaen, helt stille, og bare nyte stemningen. Sånn som nå. Mangler bare en kopp kakao. Jeg liker ikke kaffe. 

Jeg lever

Woow! Skal si det er lenge siden jeg har oppdatert bloggen nå. Jeg har hatt en pause, men det ser dere vel. Likevel, selv om jeg har vært en over gjennomsnittet dårlig blogger, så har lesergraden min ikke gått særlig mye ned de siste månedene. Og hva er ikke mer motiverende til å starte igjen enn det!? Jeg vurderte faktisk å slette hele bloggen og begynne på nytt, men fant ut at det var likegreit å fortsette der jeg slapp. De siste dagene har jeg tenkt mye på bloggen, at jeg vil skrive igjen, jeg klør i fingrene etter å få skrive! Men så har jeg tenkt, nei, hvorfor skrive ett innlegg for så å legge det ned igjen? For det er det som har skjedd de siste gangene jeg har publisert noe. Får håpe jeg finner motivasjonen til å fortsette da. Jeg har ihvertfall funnet motivasjonen til å begynne!