Halloween kostyme

Nesten alle ærender jeg hadde på planen i dag er unnagjort. Og det beste med hele dagen til nå var at skiltene til bilen min var kommet! Jeg har herved bil! En god pause med Min Bror Bjørnen og en grandis, før turen går videre til vinmonopolet. Det er Halloween igjen, og det er nok av halloweenparty å velge mellom. Lurer på hva jeg skal kle meg ut som i år! Jeg elsker å kle meg ut og lager gjerne kostyme selv av klær jeg har hjemme. Istedenfor å bruke masse penger på kostyme jeg kun bruker en gang i år, liker jeg heller å være kreativ og lage noe ingen andre har! I fjor var jeg pirat, ett kostyme jeg laget av gamle klær og støvletter.

Jeg skal ikke ut i dag, for jeg har masse jeg skal gjøre i morgen tidlig. Men har veldig lyst å gå ut i morgen. Da trenger jeg noe å kle meg ut som. Så kom gjerne med tips til ett kostyme jeg kan lage selv

Hva vinteren betyr for meg <3

Tenk at det er torsdag allerede! Snart helg. Snart desember. Snart jul. Snart ett nytt år! En ny sjanse.

Jeg ser virkelig frem til vinteren nå. I motsetning til andre har jeg alltid vært en vinterperson. Jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg gleder meg til å stå i slalombakken i fjellene og kose meg i en god og varm hytte på kvelden!

Det beste med hele vinteren er at man kan drikke så mye kakao man bare orker, sitte med store tykke lubber og ett fleeceteppe rundt seg mens man spiller god gammeldags brettspill sammen med venner og familie. En kjæreste? Legge fra seg mobil, nettbrett, pc, ipad og you name it og bare være..Ja, sammen. Selvfølgelig få lov å ta litt bilder for å skape minner man kan henge på veggen eller oppbevare i en fotobok. Hvor ble det av disse tingene? Folk ler nesten når man nevner slike ting. Ting folk har glemt ut at eksisterer. Vi som tenker på det blir kalt gammeldagse. Man kan jo bare poste det på facebook!  Når jeg blir gammel vil jeg sitte ved siden av mannen min og bla i ett gammelt fotoalbum og smile av de gode minnene vi har skapt. Ikke sitte og telle hvor mange “likes” jeg har fått på hvert bilde.

Nei, om vinteren er det de “gammeldagse” tingene som gjelder. Brettspill, kakao i koppen, ikke noe pc eller playstation, men ut å stå på ski, inn å varme oss, så ut i snøen på kvelden for å lage snømann. DET blir det gode minner av!

Dagen min

God morgen! Jeg har enda ikke tatt imot krefter til å stå opp, så jeg ligger fortsatt som ett slakt i sengen. Jeg tenker på den gode dagen jeg hadde i går. På bilen som står klar ute i gården, agility treningen hvor Kira overrasket tok slalomen med storm, og ikke minst den gode følelsen av å våkne til ryddig hjem! Det høres ut som jeg normalt bor i en svinesti. Men kanskje det er litt sant. Jeg er ikke noe særlig ryddig av meg. Jeg legger ikke klær inn i skapet igjen etter å ha prøvd dem. Hvor havner de? På gulvet. Jeg pakker ikke ut av kofferten med en gang jeg kommer hjem fra tur. Jeg drar alt ut over gulvet og legger litt og litt på plass – over flere dager. Jeg setter ikke tallerkener i oppvaskmaskinen med en gang, men lar det stå på kjøkkenbenken en og to dager før jeg i det hele tatt gidder å tenke på å rydde det på plass. Jeg vasker ikke klær før det tyter ut av skittentøyskurven, og det ligger klær rundt den istedenfor oppi. Ja, jeg er en rotekopp! Derfor setter jeg utrolig pris på de gangene mamma kommer og tar i ett tak. Jeg tenker ikke noe over det der og da. Jeg tar det nesten som en selvfølge. Men det kommer smygende på meg etterpå. For det er ikke slik det foregår. Jeg bor ikke hjemme lenger. Jeg var voksen nok til å flytte ut, da må jeg være voksen nok til å bo alene også! Derfor, de siste dagene, har det gått mye i rydding og vasking.

Julen kom litt tidlig til meg i år. Jeg kjøpte en stor stjerne på Ikea for å ha i vinduet. Synes den gjorde stuen mye koseligere, så jeg lot den henge i fred. Har alltid ønsket meg en slik stjerne! Kun 69,- (tror jeg) på Ikea! Må kjøpe pæren utenom.

Som sagt tok jeg turen på agilitybanen i Haugesund i går. Kan nesten ikke huske sist vi trente agility, men Kira hadde ikke glemt det ut. Faktisk, så klarte hun det bedre denne gangen! Vi har tidligere strevd med ett hinder som kalles slalomen. Hun overrasket meg skikkelig og gjennomførte hinderet uten problem. Så stolt over jenta mi! Med bilen i orden blir det enklere å komme oss på trening, så nå kan vi sikte litt mot konkurranser!
Beklager dårlig kvalitet på bildene..

Endelig bil igjen!

Yes! Nå har jeg endelig fått bil igjen! Eller, det er noen småplukk igjen med forsikring og skilter.. men den ble eu godkjent i dag og til neste uke trenger jeg ikke være avhengig av andre for å komme meg rundt om i verden! Det skal bli så utrolig deilig. Tenk at jeg har vært uten bil nå i nesten 7 måneder! Jeg har jo lenge tullet med at jeg skulle kvitte meg med bilen i ett år for å se hvordan det var. Men jeg trodde ikke jeg virkelig mente det. Jeg kan overraske, til og med meg selv!

Husvask og suppe

Det er merkelig hvor fort dagene kan gå selv om man kun er hjemme i sitt eget hjem. Jeg har ikke beveget meg ut av huset i dag i det hele tatt. Men det vil ikke si jeg har ligget og latet meg.. Jeg stod tross alt opp klokken 7, og har nesten ikke sittet i ro siden. Nå er det bare noen klær som må vaskes og brettes sammen, så er leiligheten ryddet og strøken! Det får jeg ta i morgen. Klokken ble ikke mer enn 20 før jeg fikk lyst å legge meg i sengen og sovne til rolig og avslappende musikk. Utrolig trøtt og sliten man blir av husarbeid.. Midt oppi alt fikk jeg kose meg med Løvenes Konge og tomatsuppe!

Kira sitter som vanlig og venter på at jeg skal bli god og mett og at vi slipper å kaste mat!

Nå gjenstår det bare å si god natt! Vi blogges i morgen, til en forhåpentligvis mer innholdsrik dag! Natta <3

Handy woman

Det er litt greit å lære seg å være litt handy iblant! Så kan man faktisk gjøre ting på egen hånd, selv om det er en typisk mannegreie. Jeg har lært meg å legge om dekk! Og har prøvd meg litt på å balansere dem. Jeg er stolt over alt jeg lærer meg. Jeg er jo ikke noe av mekaniker for å si det sånn. Men ikke alle jenter kan skryte på seg at de kan legge om dekk, eller?
Men å stå i flere timer i en garasje har jeg ikke tålmodighet til. Å lære litt innimellom er greit. Når man først har lært det er det jo gøy å holde på! Men den læreprosessen er jeg nødt til å ta steg for steg, ellers blir jeg fort lei! Og ja, jeg vet jeg kler den kjellerdressen utrolig godt!!

Flere jenter (eller gutter) som kan legge om dekkene sine selv?

Like barn..

Er det ikke deilig å henge med noen du kan være 100% deg selv med? Altså, noen som er like teit, har like dumme “utbrudd”, er like glad og har den samme dårlige humoren som deg selv? Legger du merke til at du forandrer deg etter hvem du er sammen med? Hvordan vet du da hvordan DU er, om du forandrer deg hele veien? Er det da rart folk utbryter at du er annerledes i dag enn i går og at de nærmest blir litt skuffet? Jeg prøver å være meg selv i alle mulige situasjoner. Det hender jeg må tøyle inn grensene for min ellers merkelige humor til en viss grad, men stort sett oppfører jeg meg likt om jeg er med forskjellige venner. Om folk liker meg for den jeg er så ser jeg fort hvem som er ekte venner og hvem som går.

Dette innlegget skulle egentlig bare handle om gårsdagen. Det er fort gjort å spore litt av, men kanskje jeg fikk frem ett poeng likevel! Jeg var på besøk hos Andreas for å levere tilbake bilen etter at jeg fikk låne den. En veldig våken og opplagt Andreas satt i benken og pratet om alt og ingenting! Det gikk mest i ingenting..

Jeg tok meg en liten shoppingrunde på Amanda senteret for å kjøpe meg litt nye klær. Nye vinterjakker henger nå i skapet, så nå kan snøen bare komme! Senere på dagen kjørte jeg og Andreas, som da endelig var våken, til McDonald’s for å ha oss mat. At jeg aldri lærer. Jeg angrer alltid etter ett måltid på fastfood sjappa…men er veldig godt der og da! Å spise burger med mr. Huse var jo ett kapittel for seg selv.

Jeg har lært å passe på å få trent på mandagen. Da går resten av uken så mye lettere også!

Morgenstund har gull i munn

Åh, jeg syns det er så koslig å stå opp tidlig, skru på litt dimmet lys og sette på rolig musikk mens jeg vasker klær og rydder litt her og der. Hunden ligger og koser seg i buret med tyggebein og jeg er i full sving med å få på plass ting fra Ikea, og noe jeg kjøpte i går.

Vil ønske dere alle en fin dag! Her i Haugesund regner det, men det gjør ikke noe når man kan ha det koselig her inne <3

Komlesøndag

Kjenner det utrolig godt på kroppen at det er søndag idag. Jeg våknet rundt 14 tiden i dag, og så var det rett til pappa for å spise komlemiddag. Jeg tenkte jeg skulle vaske litt i leiligheten i kveld, igjen. Når Kira er alene hjemme om natta finner hun alltid på noe sprell! Som å finne en dorull og spre papir rundt i hele leiligheten. Det er ikke bare bare å ha hund. Men det er veldig gøy, og veldig verdt det!

Nå begynner julebladene å komme frem også, med tips til interiør og fine dekorasjoner. Jeg har lyst å prøve å lage noe fint til jul for å piffe det litt opp her hjemme til julen kommer. Desember er jo like rundt hjørnet! Flere som liker å være litt kreative?

Nok ei helg

Tror jeg skal skrive dette innlegget litt fort og gale. Bildene taler egentlig for seg selv. Jeg var ute med Andreas i går, og denne gangen klarte vi til og med å komme oss til byen. Jeg skal ikke nevne hvem som fikk i seg litt for mye alkohyler i går, men én ting kan jeg si; det var ikke meg!

Det er lov til å slå seg litt løs av og til, og det er jo på denne måten vi kan skape litt rare og morsomme minner. Vel, de som husker de da. Jeg har egentlig flere bilder, men tror jeg skal la dem være for seg. Å se Andreas sitte på gulvet på ESSO og karre til seg motorolje som om det skulle vært smågodt..vel? Okey, ett bilde! Jeg klarte ikke dy meg!

Alt i alt, jeg har hatt en veldig fin helg med venner, nye venner og gamle kjente!

Gelé shots!