Tar form

Jeg er så glad for at den lille hobbyen min begynner å ta form. Jeg begynner å få bilder tilbake av folk som har kjøpt pannebånd som jeg har laget. Og får også flere etterspørsel på bestillinger! Hvis du ønsker å bestille ett pannebånd til hesten din, så besøk Linda’s Smykkeri på facebook, eller www.lindassmykkeri.webs.com 🙂

 

Golf

I går hadde vi oss en kjempefin tur på Karmøy. På Torvastad er det en stor golfbane, og det var en super plass for Kira å springe rundt og leke seg! Mens vi gikk over golfbanen fant vi noen baller som vi hev til Kira. Tidligere var det ikke snakk om å springe etter noen ball. Jeg vet ikke om hun var redd eller bare ikke ville, men nå er det helt motsatt! Var veldig morsomt å se på henne springe etter ballen og miste den på vei tilbake, for så å plukke den opp og miste den atter en gang. Det ble mye løping, litt klatring og mye latter på denne turen! 

Ei som soler seg på toppen av ett “fjell” vi gikk på! 

Var på tide vi også fikk ett strålende vær.

Så mange golfballer fant vi på turen! Kan tro Kira ble forvirret da vi hev alle sammen på en gang. “Hvilken skal jeg hente først?”. 

Vi holder på å se serien O.C, og er kommet til sesong 2. Av alle episoder vi var kommet til, så var det episoden som begynte med at de spiller golf! Tilfeldighet?? hmmm….

Happy Valentine <3

Håper dere alle hadde en fin Valentines Day på fredag! Jeg vet jeg er litt sent ute med dette innlegget, men har vært så mye på gang! På Valentines Day overrasket jeg typen med en middag bestående av koteletter og potetmos i brun saus. Høres kanskje rart ut? Men ja, det er faktisk ganske godt! Prøv det! Kjæresten likte det hvertfall og det er det viktigste 🙂 Gjorde dere noe for deres kjære på Valentinsdagen? For en kjæreste? en venn? Familie? 🙂

På denne dagen har vi faktisk vært forlovet i 1 år! Tiden går så sinnsykt fort!!

Forfriskende tur

Nå var det godt å sette seg ned i benken. Planen var å gå på trening i kveld, men tror rett og slett ikke at jeg orker. Turen til Vikingården på Avaldsnes tok nesten 2 timer, og selv om det blåste ganske kraftig noen ganger så var det en veldig fin tur. Kira og Boss lekte sammen og hadde det kjempemoro! Vi gikk rundt øya og tok en del bilder. 

Dette… er altså en fisk! Lå rett ved havet og har nok blitt fisket opp av noen, og deretter blitt spist på av måker. Stakkar..

Det ble mye lek med hundene. Vi lekte også gjemsel med dem, er morsomt å se på dem når de prøver å finne oss. Kira passer ofte på meg og går aldri langt vekk fra meg. Derfor er det så kjekt å leke gjemsel med henne, for hun lar seg ikke provosere av en pinne i veien eller noe annet. Hun gir seg ikke før hun har funnet meg, skjønningen min! God trening for hundene er det også! 

Nydelig utsikt! 

Avaldsnes kirke, på vei hjem fra turen vår

Good morning sunshine <3

Hei alle sammen! Det er sååå godt å endelig se ut vinduet og se… SOL! Jeg sitter akkurat og ser på Drømmen om landsbygda. Har dere sett det? For de av dere som ønsker å bo på landet, er dere nødt til å se det. De har masse tips til å få ett perfekt liv utenfor byen. Skru på kanal VOX. Anyway… Planen i dag er å være sammen med typen og Jannicke (jenta jeg er støttekontakt for). Vi skal gå tur på Avaldsnes senere, ved Vikinggården. Det er en ganske fin turløype, og kamera skal selvfølgelig være med! 

Tidligere i dag var jeg ute og tok noen bilder av Kira og den ene hannkaninen jeg har for salg. Bildene skal brukes i salgsannonsen, og jeg føler at bilder som er blitt tatt ute tiltrekker flere folk enn bilder som blir tatt inne mens dyret sitter i bur. Snakker av egen erfaring. Jeg blir mer nysgjerrig på bilder av kaniner som er blitt tatt ute i “det fri”. Hva mener dere? Har det noe å si, eller er det bare meg? Desverre ble det ikke tatt så veldig mange bilder ute, da Kira ble ganske leken av å se kaninen hoppe rundt. Så hun ble veldig gira på å være med på leken, men det likte ikke kaninen så veldig godt. 
15 røda rosor

God kveld alle sammen! Jeg har hatt en ganske rolig dag i dag. Forrytteren min fikk ha Sebastian i dag, så da trengte jeg ikke gå i stallen i dag. Egentlig er det litt deilig å ha “fri” fra hesten også i blant. misforstå meg rett! Som sagt tidligere har jeg vært ute og handlet inn tegnesaker. Tror jeg har lyst å utfordre meg selv litt til å tegne noen portrett av dyr. Det har jeg ikke gjort så mye før. Kanskje jeg kan starte med å tegne hunden min?  Dere skal selvfølgelig få se hvordan det går! 

For noen dager siden fikk jeg 15 røde roser av kjæresten min. Var egentlig ingen anledning for det, men er kjekt at han finner på slikt uten grunn! Heldig jeg er <3 Han pleier da å mobbe meg litt, siden de fleste roser ikke varer noe særlig lenge i mine hender. Jeg rett og slett suger til å ta vare på blomster! Så jeg skulle vise ham da at jeg faktisk kan ta vare på dem. 

Kira følger med på at jeg gjør ting riktig 🙂

Blanke ark

God morgen til dere! Nå har jeg akkurat sett One Three Hill, og lurte på hva jeg skulle gjøre nå. Tenkte litt på at jeg har lyst å begynne å tegne igjen. Tror jeg skal ta turen til en butikk og kjøpe nye blyanter, fargestifter og akrylstifter. Jeg vet ikke enda hvilken “sjanger” jeg vil tegne i. Skal det være oljemaleri? Akryl? Pastel? Grått/hvitt? Det finnes så mange varianter! Jeg har fått litt inspirasjon fra youtube og google. Da kjenner jeg det ekstra godt på kroppen at jeg virkelig savner å sette meg ned med ett blankt ark, blyanter og bare sitte i min egen verden og tegne. Nå skal jeg bare gå gjennom tingene mine og se hva jeg har fra før, og så er det ut og kjøpe nytt “utstyr”! 

Noen av mine tidligere tegninger

Har noen av dere lesere noen tips til sjanger som kunne passet til meg? 🙂

 

Oh Monday

Begynne mandagen med ett skrik, litt løping frem og tilbake etter plaster og følelsen av å besvime…ikke til å anbefale. Da jeg skulle skjære opp brød til frokost klarte jeg selvfølgelig å skjære meg selv i den stakkars tommelen min. Det var ikke store kuttet, men det blødde nok til at jeg begynte å føle meg ganske så dårlig! Nå kom hvertfall plasteret jeg fikk av mamma i pakkekalenderen til nytte! Med hjerter på <3 

Sitter og ser i den nye katalogen til Høøks. De har utrolig mye fint! Jeg har akkurat bestilt nye shabracker og grime til Sebastian, gleder meg til det kommer i posten. Skal se om jeg får til en photoshoot når det er kommet, siden nå ser det ut som vi i Haugesund får ett litt finere vær i fremtiden. Når jeg ser ekstra nøye etter kan jeg se sola bak skyene her! 

Etter gårsdagens innlegg fikk jeg ganske mange flere lesere enn jeg har til vanlig. Er det outfit innlegget som ble populært? Vil dere jeg skal lage flere outfit innlegg? 🙂

Klokken 12 skal jeg og min nye forrytter ut å ri på tur i det fine været! Hun skal bli bedre kjent med Sebastian, før hun begynner å stelle ham. Blir kjekt!

Vi blogges senere! 

Kosekveld

Det er viktig å ta vare på de rundt seg! Vi har ofte kvelder hvor vi tar masse bilder, tuller rundt og bare koser oss. I dag var det en slik kveld. Nå sitter vi og koser oss med serien O.C. Første episode. Jeg har aldri pleid å vært noe fan av serier, så jeg har ikke sett den før. Eneste serien jeg har sett er Frustrerte Fruer, og den elsker jeg! Gir derfor O.C en sjans 🙂

Dagens outfit

Jeg hadde ikke så mye å skrive om i dag, så da ble det ett dagens outfit innlegg. Dagen begynte ikke før klokka var 13, da jeg måtte stå opp og gi hestene i stallen middag. Var godt å sove lenge, da jeg var ute i går med noen venner. Kjæresten hadde lagd frokost til meg med stekte egg og sjokomelk, så fikk en god start på dagen. Broren til typen min hadde bursdag idag også, så vi var på besøk hos dem. Svigermor hadde lagd lasagne for anledningen, og jeg er egentlig ikke noe glad i lasagne men denne var veldig god! Hmm, jeg har visst hatt litt å gjøre i dag likevel! Det blåste en del i dag, så alle bildene ble ikke like bra.. men får håpe de duger!  🙂