KOMLEMIDDAG <3

Nå er jeg så mett, jeg og min forlovede har vært på cafe. Jeg hadde meg en stor komletallerken, mens typen hadde lammesteik. Er deiligt å slippe å tenke på å lage middag hver eneste dag! 🙂


Her er mitt “Outfit” i dag. Og ja, jeg elsker skjerf! Har det stort sett alltid på meg 🙂

Håper dere har hatt en minst like fin dag som meg 🙂

BEAUTIFUL <3

Jeg kom over noen nydelige bilder på nettet som jeg har lyst til å dele med dere! Jeg blir så forelsket når jeg ser så vakker natur!  


Tenk å bo der da! <3 Dette er tatt i Nederland

Dette er tatt i Japan. Nydelig, ikke sant?

Blue Lagoon, i Island. Helt fantastisk <3


Canada <3


Tyskland! Kunne gjerne gått en romantisk tur her jeg <3

Var det ikke fine bilder vel? <3

Filmanmeldelse Spiderwick

SPIDERWICK CHRONICLES

Da har jeg sett ferdig Spiderwick Chronicles. Syntes den var ganske spennende, litt over middels kanskje. Filmen handler om tre søsken og deres mor som flytter inn i et stort hus midt i skogen. Der inne finner de en bok som er skrevet av en professor, om jeg kan kalle ham det, som beskriver en verden full av spennende skapninger. Her finner du tusser, griffer, alver og feer, og ikke minst, det store stygge beistet Mulgarath. Mulgarath vil slå kloa i denne boka, og det er opp til de tre søsknene å hindre ham i å gjøre nettopp det. 

Syns denne filmen er utrolig bra laget. Jeg blir helt fasinert av store, mystiske hus med skjulte rom og skatter. Og ikke minst har huset sin egen husnisse! Blir ikke mer eventyraktig enn det! Syns filmen minner meg om en bok jeg har liggende her hjemme, Gravbøygen Våkner. Veldig spennende fortelling som trollbinder deg fra første kapittel. 

Dette er en film som holder deg på spenningspunktet hele veien, ikke noe dødpunkter her! Det som også er litt fasinerende er at de to brødrene spilles av en og samme person. Freddie Highmore spiller både Jared og Simon. Syns de har klart det veldig bra å sette de to rollefiguren inn uten å merke at det faktisk er kun en person som spiller begge. Imponert! Jeg må si, jeg elsker den gutten. Freddie Highmore (som spiller i bla. Charlie og sjokoladefabrikken og Finding Neverland) Har gjort det utrolig bra innen skuespillerkarrieren, og vi vil ikke at han skal vokse opp fra den sjarmerende guttesjarmen han har som han får frem i alle rollene sine. 

Så…Eneste litt negative med filmen var at uhyrene var kanskje LITT for digitale. Men det er tross alt en familiefilm, så jeg skal ikke henge meg noe særlig opp i det. 

Men sammenlignet med andre fantasyfilmer jeg har sett, overgår den ikke mer en sånn midt på treet.

Jeg vil gi denne filmen terningkast      

   

 

 

SPIDERWICK

Elsker når jeg er så opplagt om morgenen. Hva er vel bedre enn å våkne tidlig, få i seg en god frokost og sette seg ned med en film før all husvask, trening, rydding og andre plikter kaller? 

Jeg har kikket minst en time frem og tilbake på Netflix nå etter en film som ser noenlunde grei ut. Men valgpanelet mitt er ganske begrenset. Ikke fordi Netflix ikke tilbyr noe, men slik som grøsser/thriller klarer jeg ikke se alene! Ja, jeg blir pisseredd! Og drama kan fort bli litt kjedlig når jeg ser alene. Altså, jeg liker ikke se film alene! Men fantasy derimot, elsker jeg! Og min forlovede hater det, så jeg må gripe sjansen nå mens han er på jobb. Så filmen jeg skal se nå heter Spiderwick Cronicles. Jeg har flere ganger vært interessert i å se denne filmen, men bladd forbi den av en eller annen grunn. Den har på en måte aldri “fanget” meg helt, men i dag skal jeg endelig finne ut om den er verdt å se 🙂 Skal gi dere en filmvurdering etterpå!

Ønsker alle sammen en god morgen!

En VAKKER ettermiddag <3

I dag var det så nydelig vær at dagens bilder ble tatt ute i skogen. Gleder meg virkelig til sommeren kommer! For første gang på lenge var jeg innom Amanda og kikket litt på klær, så jeg skal ut å handle nye klær igjen neste gang jeg får lønn <3 

Har dere også kost dere i dag? 🙂

TODAY’S MAKEUP

Nå er jeg straks på vei ut dørene. Jeg skal være med ei jente i to timer nå som jeg er støttekontakt for. Vi skal ut i skogen og kamera er med! Så vi håper på å få tatt masse fine naturbilder i dag <3

Jeg tror det er mange av dere bloggere som er veldig opptatt av sminke, og da har jeg lyst å dele mine sminketips med dere. Blir fort og gale nå da siden jeg er på vei ut, men her har dere hvertfall noen bilder om hvordan jeg har sminket meg i dag. 

Vi blogges senere! 🙂

PLIKTENE KALLER

Har hatt en helt herlig morgen! Begynte med trening, og så en forfriskende dusj etterfulgt med litt mat i magen. Nå skal jeg sette på Pusur 2, av alle ting og gjøre litt husmor arbeid. Jeg jobber faktisk bedre når jeg har en koslig film i bakgrunn eller musikk når jeg tar oppvasken eller er rundt og rydder i huset. Så i dag ble det Pusur 🙂

Hva skal dere gjøre i dag? 🙂

BILLIGERE, MEN LIKE BRA!

God morgen! Ble en tidlig morgen i dag, ble vekket av min forlovede kl.06:15, og etterpå klarte jeg ikke sove lenger. Kl.10 er det morgentrening, det skal bli deilig tror jeg!

Må nesten reklamere litt for treningsklærne mine i dag. De er fra H&M og jeg elsker dem! Billige er de også. Hvorfor bruke masse penger på dyre treningsklær fra ekslusive merker når man kan få det til brøkdelen av prisen og likevel være komfortabel og stilig!? 

Link til klærne:

Topp HER

Bukse HER

SportsBH HER

Ønsker alle sammen en god dag!

BRENNHEIT KJÆRLIGHET

I kveld har jeg laget middag til meg og min kjære forlovede. Laget favoritten hans, “Brennheit Kjærlighet”. Dette består av potetstappe, kjøttdeig i tacosaus og smeltet ost på toppen. Utrolig godt!

Her er oppskriften på min versjon:

Lag 2 poser potetstappe

Brun kjøttdeig og bland inn tacosaus med litt vann (eller rikelig, alt etter som hvor mye saus du vil ha)

Legg kjøttdeigen oppi en form (jeg har brukt ildfast form) og spre potetstappen oppå. Avslutt med å strø ost på toppen.

Gjerne ha den i mikrovnen en liten stund for å smelte osten skikkelig. 

Veldig enkelt,  og veldig godt! 🙂

 

Nå gjør jeg meg straks klar for sengen. Skal tidlig opp i morgen på trening, så da må jeg være opplagt til dess. Kjenner det godt nå når jeg har hatt en dag fri for trening, skal bli godt å få trent igjen! Se den flotte solnedgangen jeg fikk knipset tidligere på kvelden <3

Da vil jeg ønske dere alle en god natt! Vi blogges i morgen 🙂

 

TIPS TIL KAMERA??

Jeg har lenge ønsket meg ett skikkelig kamera, gjerne speilrefleks eller noe i den dur. Men det er så mye på markedet, og såå vanskelig å velge “det rette”. Har noen av dere erfaringer og opplevelser med noen kameratyper som dere vil dele? Gjerne best til billigst mulig pris, hehe! Men jeg er fullt klar over at om man skal ha noe bra nå om dagene må man jaggu betale for det også.

Tips? Anyone? 🙂