Tyrkia del 1

Da var jeg kommet hjem etter ei uke i Tyrkia! Jeg reiste sammen med Lisa, og vi var ganske spente begge to. Jeg har aldri reist alene til syden før, altså med bare en person utenom meg selv. Jeg blir skikkelig nervevrak på flyplasser! Men det gikk fint! Vi kom på rett fly og bagasjen var med både frem og tilbake. Vi lettet fra Haugesund kl.20.00 og var fremme ved hotellet rundt klokka 2-3 på natten. Hotellet var ganske fint, og det var bare kjekke mennesker som jobbet der. Smilende og hyggelige, og veldig kjekke! 

Flyplassen og de første dagene

_________________________________________________________________________________

Det var spesielt en restaurant hvor vi nesten spiste hver dag, Cleo’s Restaurant. Tyrkerne var veldig kjekke og morsomme, og vi hadde det veldig gøy mens vi var der. Vi gav til og med kallenavn til de vi hadde mest kontakt med. Han på første bildet er Ari Behn. Og så har vi blant annet Tutti Frutti, Pappskalle og Sauen Shaun! Hehe, ikke tro vi gav Pappskalle det navnet for å være stygge. Men vi hadde det morsomt med å lære nye ord på tyrkisk. Ari Behn lærte oss å si “Jeg elsker deg” på tyrkisk og ba oss kun si det til ham og ingen andre. Dette fikk Pappskalle med seg, og så sa han med ett morsomt uttrykk “Pappskalle” til Ari Behn! Dermed fikk han kallenavnet sitt Pappskalle!

______________________________________________________________________________

Dagene bestod for det meste av å ligge ved bassenget og sole oss, shopping senere på dagen og drikking og nattklubber på nattestid. Planen var å ta Turkisk Bad, men vi ble så solbrente at det ikke var vits. Vi skulle hørt på hotell guiden vår som sa vi burde ta det første dagen. Men jeg fikk gjort noe annet som jeg aldri hadde trodd jeg skulle tørre. Siste dagen av ferien tok jeg både tattoo på håndleddet og piercing i navlen! Bildet av tattooen kommer når det ikke er så mye skorpe på den. Da ser den finere ut.. Lisa tok også tatovering, på samme håndleddet. Vennskapstattoo 🙂 Mannen som tatoverte oss var sammen med ei norsk jente som vi ble litt kjent med. Historien hennes har virkelig smittet over på meg! En dag hadde hun pakket sakene sine i Norge for å bo i Tyrkia i noen måneder. Men så møtte hun tyrkeren som tatoverte oss, og hun har nå bodd i Tyrkia i ett par år. Jeg vil også det! Og jeg vurderer det! Jeg føler virkelig jeg er på det stadiet i livet hvor jeg har lyst til å gjøre noe vilt og bare leve livet. Men det kommer ett innlegg om dette senere <3 

Så bleik var jeg den første dagen! 

_________________________________________________________________________________

Den ene kvelden var det tyrkisk aften på hotellet. Det ble servert koldtbord og så var det show med dansing, musikk og komiske innslag. Jeg ble dratt opp på scenen for å bli med på noe av det. 

________________________________________________________________________________

Det ble ganske mye alkohol på denne ferien. Jeg tør ikke tenke på hvor mye penger jeg har brukt på coctails og Happy Hour’s! Det er nok ikke mange barer vi ikke stakk innom. De hadde en egen klubb for kun skandinaviske mennesker, men jeg likte nok Havana Club best. Første kvelden gikk vi på Havana Club sammen med Ogun og Ali, bartenderen og kelneren på hotellet. Ogun var “daten” min, og jeg hadde aldri trodd jeg skulle få så god kontakt med en tyrker!

_______________________________________________________________________________

Vi var mye på shopping, og stort sett handlet vi kun klær. De fleste tyrkerne var ganske masete og innpåslitne, slik jeg har hørt om Tyrkia. Men mange hadde også lært seg at det ikke nytter å mase. Jeg ble overrasket over hvor flinke noen av dem var til å snakke norsk. Noen snakket til og med flytende norsk! Det ble litt merkelig. Jeg snakket engelsk til dem, og de svarte på norsk, hehe! Det ble så feil i mitt hode å snakke norsk til tyrkerne.

Det var en veldig kjekk uke i syden, og jeg skulle ønske vi kunne vært der en uke til. Ei uke går så sinnsykt fort når man har det så gøy! Kommer ett innlegg til senere <3

 

 

 

 

Bikini klar <3

Det er farlig å være med på shopping med Lisa! Hver gang jeg blir litt gira for en liten ting, sier hun alltid “kjøp an då viss du like an!”. Nå har jeg fått fylt skapet mitt med masse nye sommerklær og bikinier, så nå kan jeg gå sommeren i møte. Normalt har jeg virkelig vanskeligheter med å kjøpe meg bikini. Jeg hater det egentlig. Jeg finner aldri noe som passer meg og kroppsfasongen min. Og så har jeg jo litt over middels store pupper, så fine bikinier som passer skal jeg lete lenge etter! Men i år har jeg allerede kjøpt meg tre par! Blant annet disse to <3 Fås kjøpt på Cubus!

Og den siste fra H&M

I had a dream

Hva drømmer du om? Hva vil du i livet ditt? Har du en såkalt Bucket List over ting du skal gjøre før du dør? Det er så mye jeg vil oppleve, se og føle. Jeg har sikkert glemt noe i farten, for det er jo så mye man kan se i verden. Og det er sikkert en del av dette jeg aldri kommer til å få oppleve, men… det er lov å drømme <3 

 

Jeg drømmer om ett søtt hus med badebasseng utenfor. Ett sted jeg kan finne roen og kalle det mitt hjem. 

Forelskelse – Jeg drømmer om å få kjenne på denne følelsen igjen. 

Jeg vil til Disneyland!

Jeg vil møte mitt store idol, Johnny Depp <3

Jeg vil jobbe med noe som kan bli min drømmejobb. Hva nå enn det er. 

Hvem er det som ikke vil hoppe i fallskjerm?

Jeg vil til Hollywood!!

Jeg må svømme med delfiner før jeg dør <3

Jeg vil reise til ett tropisk sted

Reise på safari 

Bade i en varm kilde på Island

Jeg vil lære meg å drifte!!

Jeg vil på en romantisk middag date ved stranden <3 

Er det noe av dette du også har lyst til å gjøre? 🙂

Modell konkurranse

Da har jeg meldt meg på en modell konkurranse. Den heter Høyer Human og er en konkurranse for folk i alle aldre og fasonger, noe jeg syns er kjempe positivt. Alle har liksom en sjans for å vinne! Her er det ikke kroppsfasongen som bestemmer, men engasjementet du gjør for deg selv for å få stemmer. Så jeg håpte at dere lesere ville tatt dere ett minutt og stemt på meg HER <3 Setter utrolig stor pris på det! 

 

 

Oh sick

God morgen lesere! I dag er jeg ikke i form.. Hodet verker, Kroppen svetter og fryser samtidig, svimler når jeg går og jeg føler jeg må spy. Håper dette gir seg til onsdag! Frem til da bør jeg vel holde sengen og putte i meg noe paracet og halstabletter. Hurra..! Blir nok mye filmglaning i dag.

I går hadde jeg egentlig en fin dag. Planen var at jeg skulle ut på lørdag, men klokka ble så mye at jeg droppet det. Det er jeg veldig glad for nå! Så på søndag tok jeg og Lisa en road trip til Sveio for å levere hunden til Lisa hos sin “far”. Mor til Lisa har reist til syden, så både jeg og Lisa bor alene, og ingen av oss er noen særlig gode kokker. Da er det veldig kjekt å bli invitert på middag hos foreldrene mine. Grillmat! mmhhmm….!

På kvelden koste vi oss med film på tv. Det var på kvelden i går jeg begynte å kjenne at jeg ble dårlig. Jeg tenkte bare ÅÅNEEII! Ikke nå… Jeg og Lisa har store planer for uken som kommer og jeg kan bare ikke bli syk nå! Jeg får si god bedring til meg selv, og ha en fantastisk dag til dere alle <3 Jeg krysser fingrene for at dette går over snart..

17 Mai i Haugesund

Hele blogg.no blir spammet med masse 17. mai innlegg. Da må vel jeg henge meg på jeg også da vet dere! Min 17. mai har ikke bestått av noe særlig feiring i år – enda. Jeg er så sinnsykt dårlig etter nattens sprell at jeg ville bare ligge i sengen og sove vekk hele dagen. Jeg har ikke en gang orket å ta på meg bunad i år. Fikk skikkelig dårlig samvittighet, for jeg føler det er en plikt å ta på seg nasjonaldrakten på nasjonaldagen. Spesielt når bunaden min tilhørte min mormor, som jeg hadde ett ganske nært forhold til. Savner mormoren min <3 

Dagen startet egentlig med ett syn jeg helst vil slippe å se igjen! Jeg har hatt fullt hus i natt med festglade mennesker. Vi hadde det utrolig gøy, så da er det en selvfølge at det er mye å vaske opp dagen etterpå. Tenk om hver eneste person som var på festen kunne komme og hjelpe meg, da hadde alt blitt rent igjen på max 10 minutter! 

Folketoget fikk jeg faktisk ikke se idag. Jeg prioriterte å være med på “bil cruising” (krusing). Jeg aner ikke hvordan det skrives, men dere har sikkert hørt det før! Er blitt en tradisjon hver 17. mai. Kanskje dere har noe lignende der dere bor? 

Bildet er lånt av Jon Arne 🙂

 

Nå sitter jeg og vurderer om jeg skal ut i dag også, eller om jeg bare skal ta en chill kveld. Vi får se hva kvelden bringer! 

Kvelden før det smeller

Og så var det 16 mai! Noen som skal ut på noe gøy i dag? Vi hadde det så gøy sist fredag hos meg at vi prøver å gjenta det samme i kveld. Det er mange av de samme folkene som kommer i dag, og da vet jeg det blir bra stemning. Både jeg og bestevenninna mi har gått rundt og gledet oss i ei hel uke allerede. Vi har kun hørt på party musikk og vært så og si i hundre alle dagene. Nå skal jeg straks komme i gang med å gjøre ting klart til i kveld. Har litt bilder fra i går da vi tok oss en kjøretur til Sveio og litt i byn, og danset og tok helt av i bilen.

“What are you looking at? Have you never seen a dog driving a KIA before?”

Meg og kosejenta mi <3 

Screenshot fra snapchat! Vi sang for full hals! Jeg er sikker på det så ut som bilen gynget på veien, vi satt ikke akkurat i ro! 

Om dere har noen tips til party musikk vi kan høre på i kveld, mottas det med stor takk <3

Endelig resultater <3

Treningen har gitt resultater! Den siste tiden har jeg stått på som en helt for å komme i bedre form. Det er egentlig nesten bare det jeg har prøvd å fokusere på. Så nå, etter så mange år med “hopp-på-hopp-av-trening”, har jeg endelig fått struktur på treningsprogrammet og lagd meg små mål som jeg faktisk kan klare å oppnå. Så kanskje jeg når drømmen min om six pack en vakker dag. Jeg må bare stå på og fortsette slik jeg har gjort nå den siste tiden. Ingenting er mer motiverende enn å se at alt slitet gir resultater! Jeg har fortsatt ett stykke igjen, men jeg vil skryte av meg selv og si jeg er på god vei. På det meste veide jeg 76 kg. I dag veier jeg 68,4 kg. For å få til det har jeg syklet nesten hver dag, både til og fra trening, jobb og stallen. Jeg går tur med hunden hver dag, og spiser ikke så mye som jeg gjorde før. Rett og slett fokusert på kondisjonstrening som får forbrenningen i gang, og jeg har aldri følt meg bedre i min egen kropp før nå! Nå har jeg fått meg ett skikkelig treningsprogram som fokuserer på å bygge muskler. Så om vekten går opp igjen tviler jeg ikke på. Men jeg har lært å ikke fokusere på tallet badevekten viser, men heller det du ser i speilet foran deg. Muskler veier mer enn fett, ikke sant! Det er ikke sikkert dere lesere ser noen særlig forandring på tidligere bilder og nå, men jeg selv merker stor forskjell! Og det er det som teller for meg <3

 

Mah girls <3

For første gang på lenge var jeg ute sammen med mine to nærmeste venninner. Jeg hadde fest hjemme hos meg selv, og stort sett er det alltid en av oss som ikke kan være med når det skjer noe. For en gangs skyld var vi alle tre samlet på en plass og storkoste oss hele kvelden (natten)! Disse jentene har jeg kjent siden jeg var liten, og vi har holdt sammen som tre erteris (er det ikke det det heter) siden begynnelsen. Vi har vært typiske jenter som har kranglet om alt og vi har kunnet gått flere måneder uten å snakke til hverandre. Men uansett hvor mye vi krangler, så finner vi alltid tilbake til der vi skal være. Det er nok det som heter venner for livet <3 Nå må det ikke gå så lenge til neste gang vi er en trio, jenter! 

Tina, meg og Lisa

Er det her det er party?

Den siste helgen nå, tok virkelig av! Det er så lenge siden sist jeg hadde det så gøy på en fest. Og jeg skulle aldri trodd det var min egen fest jeg koste meg på. Jeg er ikke noe “kjent” for å ha fest hjemme. Jeg liker helst å gå på andre sine fester. Jeg går bare rundt og er redd for at ting skal knuses, eller ødelegges på noen måte. Selv om det var fult hus og litt til denne gangen, brydde jeg meg ikke noe særlig. Jeg fokuserte på å kose meg! Og det gjorde jeg! Så takk for fredagen alle som dukket opp, kjente og ukjente! 

De fleste bildene ble tatt via snapchat.. Så får dere en liten bilde historie med tekst 🙂

Lisa i full gang med støvsugeren

Strippestangen ble selvfølgelig tatt frem! 

Dagens innkjøp

Det ble fullt hus ut på kvelden, ja!

Hehe, bordet knakk visst. Det var nok ikke Tina sin feil, men hun har en tendens til å være på feil sted til feil tid!

Håkon fant trekuken av en korkåpner!