BILDER FRA PHOTOSHOOTEN

Yes, i går fikk jeg bildene fra siste photoshoot og jeg har sittet i hele dag og jobbet med dem. Jeg har fått spørsmål fra noen av dere om når disse bildene skulle komme, så her er de! Tro meg, jeg har ventet spent på disse og må si jeg er fornøyd med hvordan hele bildeserien endte opp! Jeg føler jeg kan si at disse bildene viser at det går faktisk an å være søt og uskyldig, men naken på samme tid. Kropp er fint 

Jeg tror bilde nr 1 er min favoritt. Håper dere vil like dem også! Det var litt flere bilder også, men  det var kun disse jeg rakk å vise nå. 

Obs Obs! Om du ikke tåler å se litt hud trenger du ikke skrolle nedover. Du er herved advart 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Photos: Knut Ivar Skogland

Redigert: Linda 

 

ØNSKELISTE FRA DENNIS MAGLIC

God morgen! Tenkte jeg ville starte helgen for fullt med å vise dere noen klesplagg jeg sikler over akkurat nå. Jeg kom over ett tips om en svensk nettbutikk, Dennis Maglic, og nå har jeg skummet over hele nettsiden og plukket meg ut noen plagg som står på ønskelisten min. Spennende å sjekke ut nye nettbutikker! Jeg synes noen av plaggene er litt dyre, men akkurat nå har de salg på en mengde varer! Så mulig jeg klikker hjem noen godsaker ♥ Jeg har lenge ønsket meg en slik rosa fluff jakke! Har du noen plagg fra denne nettsiden? 

1. HER // 2. HER // 3. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER

FØRSTE PT TIME

I dag har jeg hatt min første time med PT Sandra. Eller, det vil si vi har hatt vår første time. Jeg og venninnen min hadde en dobbel time i dag sammen med personlig treneren vår siden dette var vår første gang og hun måtte gå gjennom litt ulike øvelser med oss. Jeg fikk øynene opp for noen helt nye øvelser, samtidig som jeg fikk rettet opp teknikken på noen andre. En veldig god time hvor musklene fikk gjennomgå. Nå har jeg trent 4 dager denne uka, så i helgen blir det en liten pause før vi kjører på i neste uke igjen! 

Jeg sa nettopp til venninnen min at jeg ikke lenger tenker så mye over ermene mine. Om jeg skulle ut en kveld ville jeg alltid prøve å finne ett outfit med lange ermer for å skjule dem. Slik føler jeg det ikke nå lenger. Jeg føler jeg har strammet opp akkurat på dette området. Tidligere var de store og “dinglete”, og flexet jeg muskel kunne man fortsatt kjenne mye fett på underarmen. Det er det blitt mindre av, så det er tydelig det skjer noe her!

Jeg har selvfølgelig klart å rote vekk minnebrikken til kamera, så det ble dessverre bare mobilbilder i dag. Vi skal ha en time i neste uke og da skal jeg ha en minnebrikke tilgjengelig slik at vi får noen ordentlige bilder! 

BÅDE FINT OG TRIST

God morgen!

I dag har jeg lyst til å fortelle dere litt om barndommen min ved å vise dere ett knippe med bilder. Du vet, bli litt kjent og sånt. Legg gjerne igjen en liten kommentar om hva du synes om slike innlegg, det setter jeg stor pris på ♥

Da jeg var to år gammel fikk jeg min første ponni, Sala. Dette var starten på hestedilla! Jeg husker da jeg endelig fikk lov til å drive på med henne selv, ta henne med ut på ridetur og kjørte sulky (kjerre med to hjul). Vi hadde henne i hagen til morfar, så hun ble fort populær på byggefeltet. Vi ble kjent som “de med hest i hagen”

Morfar, Sala, meg, Lene, og tante med hunden Bruno.

Jeg var den ungen som virkelig levde i en fantasiverden.  I mitt hode hadde jeg dager hvor jeg ikke var ett menneske på to bein, jeg var en hund, en hest, kanskje en tiger. Jeg krøp på alle fire hele dagene. Jeg hadde alltid hull på knærne og mamma måtte stadig sy på lapper på buksene mine siden jeg slet dem ut hele tiden. Hos mormor krøp jeg rundt og tigget henne om godteri ved å legge “labbene” på fanget hennes. Og ja, selvfølgelig fikk jeg godteri! Jeg la meg ofte på gulvet for å sove også. La meg på puta med ett lite teppe over meg. Dyr sover jo ikke i ei seng! Mamma kunne ofte finne meg slik bak døra. 

Gud jeg savner det å kunne leve dag for dag uten en eneste bekymring! 

Barbiehuset som pappa lagde til meg. Jeg elsket barbie, og hadde en stor kolleksjon av både klær, dukker og møbler. Jeg husker det så godt da jeg og pappa stod nede i kjelleren og malte dette huset! Jeg har faktisk dette huset den dag i dag, og kommer nok aldri til å kvitte meg med det. Jeg har så mange gode minner fra dette. Jeg kunne sitte og leke med dette i timesvis, både alene og med venninner. Jeg hadde noen hunder og katter i Barbieserien, og jeg husker bestevenninnene mine Lisa og Tina kom alltid på besøk for å leke med disse. Spesielt Tina var veldig glad i denne leken. “Skal vi leke med hundene og kattene”? Vi listet oss på kjøkkenet for å lure til oss cornflakes slik at dyrene skulle ha noe å “spise”. 

 Det hendte jeg klippet håret til Barbiene, noe jeg sluttet med ganske kjapt da mamma fortalte meg at håret deres ikke kom til å vokse ut igjen. 

Da jeg gikk i 1.klasse husker jeg vi ofte fikk lov til å leke med lego. Jeg syntes det å leke med lego var kjempegøy, og jeg bygget alltid store hus og alt skulle plasseres riktig. Doen skulle selvfølgelig ikke stå på soverommet! Jenta ved siden av meg er klassekameraten min May-Linn. Og hvis du ser dette May-Linn, så må du ta kontakt! Jeg har ikke sett deg siden barneskolen, det hadde vært så kult å møtt deg igjen 🙂

Litt diva? 

Fra venstre; Silje, Veronika, Ingunn Marie, meg, Jannicke, Hilde og Kristine. 

Jeg har aldri likt fyrverkeri eller raketter. Ikke stjerneras en gang! Det kan man kanskje se på dette bildet, hvor jeg holder stjerneraset så langt vekk som bare mulig! 

Meg og mine fine brødre

Fint blinkskudd ja, takk fotografen…

Jeg vet nå hvorfor jeg sover så urolig. Dette har tydeligvis preget meg hele livet. Meg og mine fine sovestillinger! Liker spesielt bilde nr 2, hvor jeg har trødd en strømpebukse over hodet og bamsekaninen min ligger ved siden av meg. Lurer på hvilket dyr jeg var den dagen!? Hihi! 

Hva synes du om slike innlegg? Vil dere ha flere slike historier fra barndommen? Jeg synes det er kjempegøy å dele dette med dere! Det får meg til å mimre tilbake og smile. Jeg savner å være barn! Det er både fint og trist, for dette er noe jeg aldri vil få tilbake. Nå har jeg kun minnene igjen 

13 KILO IGJEN

I dag tok jeg ny måling av kroppen for å vite hvordan jeg ligger an. Jeg hadde ett mål i dag, og det var at om målingen viste 78 kg blank var jeg storfornøyd! Det har vært litt opp og ned med både vekta og sunnheten når det kommer til mat i det siste, så jeg turte ikke ha for høye forventninger. Ting har liksom stått litt på stedet hvil. Men gjett hva! Den viste 78 blank! Og det er ikke bare vekta som er gått ned siden sist. 

Jeg har ikke fått kostholdsplan av PT’en min enda, men hun jobber med saken så det er nok ikke lenge til. Derfor har jeg jo måtte styre på selv når det kommer til mat. Siden forrige måling har jeg gått ned 0.8 kilo. Det er bra for jeg har ligget stabilt på rundt 78.5 kilo nå en god stund etter jeg tok sist måling, og jeg føler nå at jeg endelig er over den kneika nå som jeg er kommet meg ned på 78.0 kilo. Neste mål er å komme ned på 77 tallet i løpet av denne uken. Jeg har vært litt opphengt i det å komme meg ned på dette tallet, fordi nå har jeg nemlig bare 13 kilo igjen til jeg har gått ned 20 kilo!

Jeg er snart halvveis, og det føles utrolig godt. 3 kilo til så er jeg halvveis til målet mitt. Som sagt har det gått litt opp og ned og ofte har det ikke vært noen forandringer på vekta, men ett sunt mål for meg er å gå ned 0.5 kilo i uken. Og det er det jeg skal fokusere på i ukene fremover. 

Denne uken skal jeg også fokusere mer på å spise lite men ofte, slik at vekta forhåpentligvis beveger seg litt raskere nedover fremover. Akkurat i dag blir det veldig lite mat, men jeg drikker mye vann. Jeg fastet fra i går kveld til i dag kl.12.30, siden vi ikke kan spise eller drikke rett før denne testen. Derfor hadde jeg meg en grov baguett med kokt egg til frokost/sen lunsj, og har også det samme med meg på jobb. Og det er alt jeg kommer til å spise i dag. 

Jeg vet jeg er veldig opphengt i vekta, men skal vi se på de andre punktene på dette skjema, viser det seg også at jeg har mindre fettprosent og fettmasse nå enn forrige gang. BMI’en er også gått ned 0.3 siden sist gang. Så det er jo bra! Nå er det bare bånn gass fremover, sommeren er rett rundt hjørnet! 4 måneder går fort, vi er tross alt allerede halvveis inn i februar. Jeg som føler det nettopp var jul! 

På torsdag skal jeg ha min første PT time. Det blir spennende å se hva hun har tenkt ut for meg. 

SWEET & SOUR WOK

Jeg er helt elendig på å spise grønnsaker. Jeg får så og si ingenting av grønnsaker i meg, bortsett fra blomkål. Og blomkål har jeg kun når det står kjøttkaker på menyen. Og så kan jeg finne på å knaske på rå gulrøtter. Men that’s it! 

Venninnen min derimot er helt motsatt av meg! Hun er flink til å spise grønnsaker og lager mye forskjellig slik at kostholdet blir variert. I dag snakket vi mye om mat og kosthold og det motiverte meg til å prøve noe nytt. Wok, for eksempel? Grønnsaker står jo sentralt i en wok, så derfor fikk jeg litt hjelp av Augusta til å handle inn grønnsaker og alt jeg trengte til middagen. Jeg valgte å ha kylling til og en sweet&sour saus. 

På en skala fra 1 til 10? Tja, 7 kanskje. Uvant, men det smakte helt greit. Jeg ble ihvertfall veldig fort mett og klarte ikke spise opp en tallerken en gang. Det er nok fordelen med å spise sunt. Man stopper å spise når man faktisk er mett. Man spiser ikke bare for å spise, bare fordi det smaker sånn altfor godt, som med pizza for eksempel. Frem til nå, om jeg skal tro på Lifesum, så ligger jeg 1292 kcal under i dag enn hva jeg egentlig skal ha i løpet av en dag. Altså jeg har 1292 kcal igjen som jeg kan spise i dag. Jeg har fortsatt kveldsmat igjen, så litt mer kcal skal jeg ha. Men føler likevel jeg har spist mat i hele dag! Hatt ett knekkebrød med leverpostei til frokost før trening. Uten smør! Deretter en salat etter trening. Så gikk vi tur og med oss hadde vi banan og Propud Shake. Nå har jeg spist wok, og er stappmett. Fin start på uka! I morgen skal jeg måle meg igjen, krysser fingrene for at det har skjedd noe siden sist!

Hva med deg? Er du glad i wok?

BER OM OPPMERKSOMHET

God fredagskveld til dere! Jeg sitter alene akkurat nå og koser meg med taco og Norske Talenter på tv. Har vært på jobb i dag tidlig og tilbragt ettermiddagen med min bestevenninne Tina. Jeg trengte litt diverse sminke og en tur på vinmonopolet, så det ble litt shopping på oss før vi dro videre hjem til meg for å se film. Nå har jeg forhåpentligvis husket på å handle inn alt jeg trenger for morgendagen. Da skal vi feire venninnen min som endelig fyller 23 år. Det betyr endelig inngang til favoritt nattklubben min i Haugesund City! Så om dere skal ut og slå ut håret i morgen, så finner dere oss på Burlesque! 

Ja, forresten. Jeg er jo ikke alene i kveld jeg. Mamma trengte barnepass for hunden, så Tiko er på besøk hos oss i helgen. Dermed har jeg ikke bare en som tigger og ber om oppmerksomhet, men to! Nå skal vi kose oss videre, for pausen til Norske Talenter er over og showet er i gang igjen! Kos dere masse i kveld 

HAPPY BIRTHDAY

I dag har min gode venninne Augusta bursdag! Hun blir endelig 23 år, en dag jeg vet hun har ventet lenge på. Og man kan ikke henge så mye med en bloggegal venninne uten å bli nevnt på bloggen når man har bursdag! 

Jeg og Augusta ble kjent på en helt random fest. Tilfeldigheter gjorde at hun dukket opp på denne festen jeg var på, og kjemien mellom oss kunne nesten vært som om vi hadde kjent hverandre i en evighet. Vi hadde mange felles interesser og humoren må vi bare si er identisk med hverandre. Slike venner må man bare trykke til oss når sjansen kommer! Siden den gang har vi opplevd så mye at man nesten ikke kan tro at vi kun har kjent hverandre i ett års tid. Gleder meg til tiden fremover hvor vi skal reise på både Gatebil og sydentur og vi skal nå treningsmålene våre sammen. 

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – 

Du liker meg for akkurat den jeg er, og jeg liker deg for akkurat den du er. Det er ingenting ved deg jeg ville forandret på. Det er utrolig hvor like vi er i væremåte. Du er ei ekte venninne som vil andre godt, og det er så godt å kjenne at når jeg hører om noe hyggelig som skjer med deg så gleder jeg meg på dine vegne. På samme måte som når det skjer noe negativt med deg og jeg blir nesten mer sint og tenker mer på det enn du gjør selv. Da vet du at jeg bryr meg om deg! Jeg er glad i deg og håper du har hatt en super duper bursdag! Gjør ikke annet enn å glede meg til lørdag. Da skal vi ta dansegulvet på Burlesque med storm! Gratulerer med dagen søta!!! ❤ ❤ ❤

BAGUETTER MED FYLL

Frem til nå har jeg vært ute av huset en gang, og det var kun fordi jeg måtte. Jeg trengte ingredienser til lunsjen jeg skulle lage i dag. Ellers har det vært rene innedagen, og slik kommer det nok til å være resten av kvelden. Jeg har ikke tenkt meg noen plass! 

Lunsj ja. I dag fikk jeg lyst til å lage baguetter med fyll, de som mamma lærte meg å lage for lenge siden. Jeg har nok delt oppskriften her før, men tenkte nå jeg kunne oppdatere litt likevel. Først av alt trenger du baguetter, fine eller grove. Så koker du 5 egg til de er hardkokte. Bland en pakke lett majones sammen med en boks lett rømme. Skjær eggene i terninger og ha dem i blandingen. Gjør det samme med en boks bog skinke. Om du vil kan du ha litt purre og paprika oppi også. Stek dem i ovnen på 200 grader i ca.15 min. Bon Apetit! Disse er så gode! Perfekt for lunsj, niste, til og med middag. 

DE ENKLESTE TING

Selvfølgelig glemte jeg helt å ta bilder i går da han kom hjem. Jeg skulle jo vise dere Valentine’s overraskelsen min til min kjære. Det er ikke snakk om en Big Surprise da, men han satte veldig stor pris på det. Jeg hadde ryddet hele stuen og og kjøkkenet, og kjøpt nye lamper og annet interiør til huset. Jeg hadde tent lys i hele stuen. Det var så stemningsfullt her, dere aner ikke. Og så glemte jeg å ta bilder…

– Fra i dag tidlig –

Jeg hadde ærlig talt ikke trodd at han ville bli så glad for å se ett ryddig hjem. Men det første han sa da han kom inn var “så lyst det var her, deilig!” Vi har tross alt levd lenge her nå med kun en lampe ved tv-kroken og to i vinduene. Så det har blitt veldig mørkt her på kveldene. Jeg hadde også bakt brownies og kjøpt tricolour is med sjokoladesaus. Og hadde en episode av Breaking Bad stående klar.

Det er så greit med disse gutta, de blir glade for de enkleste ting! Og jeg vet at min setter mer pris på mat enn roser i en vase. Så hvorfor ikke gjøre det enkelt og gi det man vet de liker best? Som i mitt tilfelle ble, kake!