KONKURRANSE ♡

God morgen ♡ Hva er vel bedre enn å våkne fullt uthvilt på en lørdag, starte dagen med varme baguetter og en god og varm dusj? Kommer ikke på noe..

Siden jeg er i så godt humør i dag så vil jeg kjøre i gang min første konkurranse! Jeg tenker jeg begynner litt enkelt. Premien er ett eget innlegg på bloggen min hvor jeg reklamerer om bloggen din, og link til bloggen din på hvert av mine innlegg, i tillegg til ett par ord. Vinneren blir trukket på mandag! Premien varer fra mandag til og med søndag! Én uke altså!! ♡

Dette må du gjøre:
1. Lik siden min på facebook for å bekrefte at du er med i konkurransen. Siden heter lindalovise91.blogg.no

2. Legg igjen en kommentar med ditt navn og link til bloggen din.

3. Lykke til ♡

Rulle-bacon-kjøttdeig

Så var fredagen allerede snart over! Litt av en tid å skrive blogg på. Jeg rekner med at enten er dere sovnet eller så er dere opptatt med venner, festligheter eller hva enn dere finner på. Jeg har egentlig hatt en veldig koselig fredag i dag. Jeg ble invitert på middag hos Kai Roger, hvor han hadde laget denne berømte facebook retten som svirrer rundt på nettet. Nemlig kjøttdeig og ost rullet inn i bacon! Jeg visste jo ikke hva dette var, for jeg hadde ikke brydd meg med å trykke innpå linken på facebook jeg.. Han hadde heller ikke smakt det før, så dette kunne bli interessant. Men overraskende nok var det kjempegodt. Jeg vet ikke hva linken viser hvordan de gjør det, men Kai rullet dem inn i chips og sprøløk, så man fikk den sterkere smaken. I tillegg til salat ved siden av ble det fantastisk godt! Vi fant ikke ut hva det het da, så vi måtte jo bare finne på ett nytt navn, noe som Rullekjøttdeig. Bildene ble ikke så veldig bra da, så man ser ikke så godt hva det er.

Etter middag hadde vi en god fruktdessert bestående av jordbær, banan og druer. Og selvfølgelig toppet med vaniljesaus. Namm ♡

Imens så vi på en morsom, men merkelig film. Den het noe med Kill Ward’s Wife eller noe i den dur. Jeg har lagt meg nå, så jeg gidder ikke tenke så altfor hardt. Kjenner det skal bli godt å lukke øynene, og ikke åpne dem på grunn av en durende alarm klokken 6 på morgenen. Jeg gleder meg masse til i morgen!! Så jeg vil bare sovne kjapt nå sånn at det endelig kan bli lørdag! God natt ♡

Raffaello

Heisann! Ville bare komme med ett lite livstegn fra meg. Sitter igjen i pause på jobb og kjenner jeg er ganske klar for helg. Jeg skulle egentlig til fjells på lørdag, men siden det er meldt sånn passe stygt vær så ville jeg drøye det til neste helg. Men nå fikk jeg nettopp vite at jeg skulle jobbe den helgen, så det ble mye fram og tilbake og likevel like langt.. Jeg satser på at jeg får reise på hytta vår noen dager i påsken. Når er påsken egentlig?? Den flytter jo på seg hver eneste år. Hvem eller hva bestemmer at påsken skal være akkurat den datoen akkurat det året? Ett av mine mange filosofiske spørsmål!

Nå koser vi oss med mat, nonstop og utenlandsk sjokolade, Raffaello. Derav overskriften. Fant ikke på en bedre overskrift enn ett kult navn på konfektsjokolade! Veldig god! Hvit, myk sjokolade med nøtter inni og kokos utenpå ? Bare 2.5 timer igjen til helg!

Tur i Våren <3

Her kommer da bildene fra turen vår i dag! Vi haddde en kjempefin tur til Snikskogen, og det var nydelig vær og til og med litt varmt. Det er da man kan tenke at sommeren er rett rundt hjørne. Kanskje ikke rett rundt hjørne, men ihvertfall nærmere enn den har vært! Imens får vi bare nyte våren, som faktisk også er en herlig årstid. Hver årstid har hver sin sjarm vil jeg nå si.  

Hehe, liten tabbe fra fotografen. Men måtte nesten ha det med.

Hundene hadde badet og Tiko skulle selvfølgelig riste seg akkurat idét vi tok bilde. Hverken Kira eller Tiko var ikke noe særlig glad i vann da de kom til oss, men de har mestret skrekken for vann over tid. Ikke godt å vite hva hundene tenker, men jeg tror det bare var fordi de ikke var vant med å bade fra før. 

Jeg husker ikke hva som skjedde her, men vi hadde det hvertfall gøy! 

Det var så sterk sol i dag, så jeg hadde litt problemer med å se på kamera. 

Emh.. Kira? Denne vei..

Bildene som Jannicke er med i kan jeg ikke legge ut, rett og slett på grunn av taushetsplikt. Men jeg håper dere likte disse! Og jeg vet at kvaliteten burde vært litt bedre, sånn er det med disse mobilkameraene. Og noen gresstrå som dukker opp her og der. Jeg syns det bare er sjarmerende. Jeg likte spesielt det siste, under her. Når det kommer til redigering har jeg liten fantasi, så de fleste bildene har en tedens til å bli veldig like. Stort sett redigerer jeg bare skarpheten og litt kontraster for å få mer ut av bildet, men jeg klarte å gjøre litt mer ut av dette her. Og Kira kledde jo den rosa bandanaen veldig godt, eller!? Tøffe jenta mi! 

Bloggekveld

Hei og god kveld til dere! Innleggene får komme på løpende bånd i kveld. Jeg har såvidt vært hjemme i dag, om man ser bort i fra morgenen. Jeg er faktisk ikke hjemme nå heller, jeg sitter hos foreldrene mine og skriver på Mac´en deres. Jeg tror det heter Mac. MAC. Pc er ut.. Anyway, jeg unnet meg selv til å sove litt lengre i dag enn jeg pleier. Klokka bikket halv 12 før jeg giddet å åpne øynene og kave meg ut av senga for å spise frokost. Selv om jeg har fri så klarer jeg ikke helt å slappe av. Jeg har jo likevel plikter og gjøremål selv om jeg ikke går på jobb. Sånn som i dag, støttekontakt-dagen! Ikke misforstå, det er supert å være støttekontakt! Jeg har jo vært det nå for samme jenta i snart 5 år. 

Så, jeg har vært ute på tur stort sett hele dagen i dag, sammen med støttekontakt brukeren min og de herlige border colliene Kira og Tiko. Det høres litt merkelig ut når jeg skriver støttekontakt bruker og sier det høyt for meg selv. Men hva kan jeg skrive istedenfor? Eeh? Det får bare høres rart ut. Jeg har altså vært støttekontakt i dag! På planen stod det egentlig at vi skulle tegne og litt forskjellig, men vi kunne bare ikke kaste bort en så fin dag på å sitte inne! Så vi tok like greit skoene på oss og gikk tur til Snikskogen og tok masse fine bilder! Hun kom til meg i 2 tiden og gikk igjen rundt halv 6 i kveld, så vi har vært sammen lenge i dag. Men det var bare koslig. Hundene fikk seg en lang tur og koste seg med lek og bading. Som dere ser så kledde vi begge hundene opp med bandana i dag! Bare fordi vi hadde lyst. Syns det var kjempeskjønt, med rosa til Kira og blått til Tiko. Siden han er gutt..


Vi tok så enormt mye bilder, og Jannicke blir bare bedre og bedre til å ta fine bilder. Vi øver litt på dette, for hun liker det veldig godt. Så da slår vi like greit to fluer i en smekk; Hun får øve seg på å ta bilder, og jeg får fine bilder på bloggen! Tror nesten jeg må dele innlegget i to hvis jeg skal legge ut alle bildene jeg har lyst til å vise dere. Så det blir mye blogging på meg i kveld! Selvfølgelig, kvaliteten på bildene kan jo ikke måle seg med bilder fra ett skikkelig kamera. Investere i ett kamera snart? 

Flere bilder fra turen kan dere se på neste innlegg <3

Litt selvpleie

Hellu.. Det som er så kjekt med fridager er at du kan slå deg løs og være veldig spontan om du vil. I dag har jegvært hos frisør og stripet håret. Eller, det var venninna mi Lisa som gjorde det. Hun er lærling og skulle få lov til å begynne med striping og farging av hår. Jeg meldte meg frivillig selvfølgelig som den gode venninnen jeg er, og satt spent i stolen mens Lisa styrte på med håret mitt. Jeg har jo den siste tiden hatt en helt naturlig look, ettersom jeg ikke har farget håret siden den gangen jeg farget det helt brunt. Og siden da har sola tatt tak i det og farget det tilbake til askeblond som jeg egentlig er. Jeg er alltid i konflikt med meg selv når det kommer til farging og styling av håret. Skal jeg ha det mørkt? Nei, blondt er mer meg. Eller? Striper? Hvilke farger på stripene da? Det er så vanskelig. Men jeg ble veldig fornøyd med mine nye blonde striper! Men jeg fikk ikke sjanse til å ta skikkelige bilder, så det får komme etterhvert. 

Etter frisørtimen var det rett på trening sammen med Tina. Vi gikk på en time som heter MRL, altså mage, rumpe, lår. Men det var en vikar som kjørte timen denne gangen, så vi fikk gjennomgå i både armer, rygg og enkelt og greit hele kroppen. Men det var en kjekk og effektiv time! 

Jeg føler jeg har skjemmet meg litt ut i dag, for etter frisørtimen og treningen, var jeg og fikset øyenbrynene mine. Dette gjorde jeg også hos Shape Trening og Velvære, hvor jeg trener. Jeg har fikset på dem før hos hudpleie-firma og frisører og så videre. Men de har aldri fått til den fargen og formen jeg ønsker. Denne gangen hadde jeg allerede bestemt meg for lenge siden at jeg ville prøve det ut på Shape, for jeg vet de er så flinke i alt de gjør. Og jeg ble super fornøyd! Linda er superflink! Og da mener jeg ikke meg selv, men Linda på Shape som er en av eierne der. Og jeg kan absolutt anbefale dem videre!

Det var dagen min i ord og bilder. Jeg har også jobbet med ett innlegg som jeg både gleder og gruer meg til å publisere. Jeg har ikke fått alle bildene jeg skal bruke enda, så det blir ikke med det første. Så får vi se! 

Jobben er gjort

Hei til dere og god kveld ♡ Det er alltid godt når jobbhelgen er over. Nå skal jeg bare ha en dagvakt i morgen, så er det noen dager fri. Og dét er noe jeg virkelig ser frem til. Nå har jeg syklet til jobb i tre dager, i pøsregn, sol, vind og fare for glatte veier. I dag syklet jeg kvart over 6 på morgenen for å komme tidsnok til ekstra-ekstra-tidligvakt. Bortsett fra det har jeg ikke gjort så mye. Jeg fikk besøk av søte Tina som hjalp meg med litt ommøblering i stua. Utrolig hvor irriterende en Ikea kommode kan være.. Altså, om den skal stå på tvers eller på langs, hva er best og hva er teit. Vi fikk det hvertfall til til slutt. Etterpå så vi en film på tv. 13 snart 30 tror jeg den het. Veldig koselig jentefilm! Nå skal jeg bare se en film til før jeg sier god natt! Vi blogges mer i morgen! Da er det en ny uke med nye muligheter. Slenger selvfølgelig med ett par bilder av min Kira som lekte seg med pinner i dag ♡

Fryktelig tidlig på jobb i dag. Men vent..sjokolade? Starten på dagen ble ikke så galen likevel!

..Og her er den fantastiske hylleseksjonen vi har tatt opp og ned, bort og fram for å finne ut hva som passer best. Den får stå slik fremover til jeg har funnet ut hva jeg skal gjøre med resten av stua.

Jeg er takknemlig ♡

En PERFEKT morgen! Jeg kan ikke si det er hver dag jeg våkner så opplyst på en lørdag, kl.9 og på en arbeidsdag. Jeg skal ikke late som livet er perfekt, men det gjør jeg vel sjeldent, men i dag var alt akkurat det. Jeg gikk en tidlig tur ned på butikken med Kira, kjøpte meg ferske rundstykker til å ha til frokost, sola skinner og jeg tenkte jeg skulle sykle til jobb i dag. Jeg vet ikke hvorfor jeg våknet med en sånn glød i dag. Men jeg kom til å tenke på at man ikke skal klage fordi man må gå på jobb. Jeg er ganske takknemlig for at jeg har en jobb i det hele tatt. Uten den kunne jeg ikke kjøpt de tingene jeg har i dag, og heller ikke funnet på morsomme ting med venner som koster penger. Så begynte jeg å tenke på alle tingene og møblene mine, at jeg bor i en billig leilighet takket være mine foreldre. Jeg er takknemlig for å ha så gode foreldre som stiller opp når jeg trenger det. Så er jeg takknemlig for alle mine gode venner som jeg kan snakke og le med, være glad i og dele mine opplevelser med. Jeg er takknemlig for alle personene som har vært med på å påvirke meg og hvordan jeg er blitt i dag. For jeg har forbedret meg på mange forskjellige måter den siste tiden. 2014 er nok det tøffeste året jeg har hatt hittil, men også det året hvor jeg har formet meg og forandret meg mest. Jeg har vokst så utrolig mye, og jeg er stolt over at jeg klarer å si at jeg har en helt annen holdning til ting nå og at jeg er ett så mye bedre menneske nå enn jeg var for 2 år siden.

På vei ned til butikken tok jeg som vanlig bilder av Kira mi, og jeg blir så glad når jeg ser på dem. Nydelige hunden min, som jeg nå har hatt i 1.5 år. For 2 år siden trodde jeg aldri jeg skulle få en slik personlighet inn i mitt liv. Og jeg er takknemlig for å ha denne nydelige skapningen i mitt liv ?

Haha, merkelig blikk på meg her men.. snapchat har skylda!

Jobbhelg

Da var jobbhelgen i gang. Kveldsvakt med en kjekke gjeng, og til nå har der vært ganske rolig på avdelingen. Jeg fikk for meg å være ekstra sunn i dag ved å ta med meg gulrot og pære til niste på jobb, og jeg har faktisk syklet til jobb i dag! Jeg føler meg merkelig nok mørbanket i hele kroppen. Det kommer nok av at jeg har endelig begynt med treningen igjen, etter en lengre pause. Og etter treningen med Tina på onsdag var det ikke mangel på gangsperr.. Så nå får vi se hvor lenge jeg klarer å sykle til jobb fremover. Mitt mål de neste månedene!
Jeg føler absolutt ikke at det er fredag i dag. Det kjennes mer ut som en sliten søndag. Det er noe med det å jobbe helg. Tenke på at man er litt låst og det er begrenset for hva man kan finne på, siden man skal på jobb dagen etter. Mens alle vennene dine er ute på noe kjekt og morer seg. Jaja. Det er jo bare hver tredje helg.
Nå har vi pause, og jeg la akkurat merke til at det høljer ned ute. Og jeg som syklet til jobb i bare tynn treningsbukse, kort opp til leggene og en fleecejakke. Krysser fingrene for at det gir seg til klokka 22!

Good Morning Country ♡

God morgen! Det er torsdag allerede, og jeg har ingen spesielle planer for øyeblikket. Akkurat nå ser jeg på Top Gear og nyter en god frokost!

Jeg har alltid drømt om ett country liv på landet, og satt og kikket litt på nettet på bilder som bare forsterket inntrykket enda mer. Hva er vel bylivet i mot dette her!? ♡