Førjulstips #2 – Julegaver

Hva er vel ikke mer julete enn julepresanger!? Julen handler jo om å glede andre, gjør den ikke? Mitt #2 førjulstips til deg er: ikke gjem bort julegavene! Jeg vet at mamma alltid pleide å gjemme bort gavene, og tror ikke vi er den eneste familien om det. Men nå som jeg bor for meg selv lar jeg pakkene ligge fremme. De virker for meg som julepynt og de er veldig dekorerende der de ligger foran peisen. Om du er som meg, som legger sjela di i dekorasjon av pakkene blir de ekstra fine å se på! En stor rød sløyfe og gjerne perlebånd surret rundt gjør susen!

Friday

Fredag! Føler det er helg hele veien for tiden. Helgen er ikke over før det er fredag igjen. Jeg skal jobbe i helgen, men får likevel litt fri på lørdags kveld.

Nå har jeg pause på jobb, og jeg har hatt en veldig fin dag til nå. Selv om det var utrolig hardt å stå opp så tidlig.. Siden det er 1 desember allerede på mandag, så skal jeg prøve å få ned julepynten fra loftet i helgen og begynne å pynte i huset. For første gang i år er jeg “sent ute” med julen. Folk har allerede lagt ut bilder på facebook av juledekkende bord og stjerner i vinduer. Så det skal jeg gjøre i dag! Etter at jeg er kommet hjem fra jobb..

Hotell Cæsar

Det var utrolig deilig å komme hjem fra spinningtrening i kveld! Føler jeg har vært ganske aktiv denne uken, så, ingen dårlig samvittighet på meg!

Jeg pleier ikke å følge med på Hotell Cæsar, men idag fikk jeg med meg en episode. Jeg er ikke særlig flink til å følge med på slike tv serier. Jeg har tenkt på det før, om det finnes Hotell Cæsar på Dvd? Og da mener jeg helt fra begynnelsen? Episode 1! Det er jo langt bak i tid, men finnes det så har jeg en ting til å legge på ønskelisten min! Jeg hadde en periode hvor jeg fulgte med, da han voldelige mannen til Benedickte var med, men så datt jeg vekk. Veldig lenge siden!

Og ja, her er den gode sandwichen som ble servert hos mamma og pappa! Kjempegodt <3

Nå gjenstår bare å si god natt! I morgen begynner jeg på jobb kl.07, så jeg må grytidlig opp i morgen tidlig. God natt bloggen <3

Horoskop

Hei dere! Akkurat nå sitter jeg hos foreldrene mine etter å ha spist en deilig middag som mamma hadde laget. Var ikke helt en middag heller, men mer en god middagslunsj. En veldig god middagslunsj. Har bilder på mobilen, så de får jeg komme tilbake til litt senere. Jeg satt og så i Norsk Ukeblad og kom til å lese på horoskop sidene. Ofte har jeg følt at de beskriver skummelt likt hvordan mitt liv er til en hver tid! Og for en stund tilbake begynte jeg å følge mottoene horoskopet mitt gav meg hver uke. Ja, jeg er kanskje helt på jordet nå men det har hjulpet meg å tenke positivt i noen situasjoner. Utrolig nok! Tror du på det horoskopet forteller deg? Har det kommet med utsagn som du selv har opplevd eller føler selv i livet? Jeg lurte litt på å begynne å skrive horoskopet mitt her på bloggen for hver uke, og jeg begynner allerede nå! Dette gjør jeg da for min egen del, jeg syns det er spennende å følge med på! Dette er for uken 1-7 Desembder. Hva syns dere foressten om “Skytten” bildet mitt? Har laget det selv! *Skryte skryt*

 


Uken 1-7 desember 

 

Harmoniplaneten er kommet tilbake til tegnet ditt, samtidig med at Solen 

er vendt tilbake, noe som kan gi deg en sjelden blanding av intiativ, 

pågangsmot og personlig karisma. Stikkordene her er energi og selvtillit.

Generelt har du sosial medvind og goodwill. Romantikken vil ha gode kår,

både om du har en partner og om du er på jakt etter en å dele tilværelsen 

med. La ikke intiativet gå fra deg!

Motto: Utnytte medvinden. 

Førjulstips #1 – pepperkaker

Jeg har kjørt støttekontaktbrukeren min hjem (gu, for ett langt ord), og sitter nå og slapper litt av etter dagens aktivitet. Vi har bakt pepperkaker i dag og spist litt kake på toppen av alt. Jeg har en god del igjen av kaken jeg lagde for noen dager siden. Heldigvis er det en kake som holder seg i mange dager. Jeg er ikke særlig en kakespisende person, så det er kjekt å ha i tilfelle det kommer noen på besøk som elsker kake. Sånn som i dag! Og så kjekt det var å ta frem de fine kake boksene igjen!

Som sagt har vi laget pepperkaker i dag, og jeg vil sette det opp som mitt første førjulstips. Julen har alltid betydd noe spesielt for meg, og jeg vil helst ha huset pyntet innen november er over. Men ja, det kan være litt tidlig. Men det går an å pynte sakte men sikkert uten at julen tar overhånd altfor tidlig!

Derfor, pepperkaker og andre sorter julekaker går fint an å lage i november! Kakene holder seg lenge og man kan kose seg med dem i hele desember! Desember er en kosemåned, hvor man skal kunne kose seg hver dag! Litt kaker i hverdagen er ikke noe farlig. Dessuten er det ikke mellom desember og nyttår du legger på deg om det er det du er redd for.. det er mellom nyttår og desember!

I had a dream

God dag kjære lesere! I dag sov jeg helt til halv 1 på dagen! Jeg sov så godt og drømte, ja hva skal jeg si, mange drømmer i én drøm. Med andre ord, det var veldig spennende. Så hver gang jeg holdt på å våkne, tvang jeg meg selv til å sovne igjen for å se hvordan alt endte! Haha, høres nok helt merkelig ut men det er slik jeg kan forklare det på best mulig måte. Det var som om jeg lagde en hel action film med bare personer som betyr noe for meg eller har hatt en innvirkning på livet mitt. Jeg husker overraskende mange drømmer, men når jeg spør andre om deres drøm så får jeg bare: drømmer aldri jeg.. Pleier dere å huske drømmene deres?

Ønsker dere en herlig onsdag! Senere i dag skal jeg være støttekontakt, og vi skal da lage pepperkaker!

Svar på spørsmålsrunden

Hei og god kveld! Nå fikk jeg det plutselig “travelt”. Jeg fikk tilbud om å jobbe i morgen tidlig, så det vil si jeg ikke kan være så veldig sen i seng. Og nå kom jeg akkurat hjem fra Zumba trening, så jeg sitter her hos mamma og pappa, sprutrød i ansiktet, for å svare på spoørsmålene jeg har fått av dere. Det er mye enklere å låne pcen deres til dette innlegget, blir så mye mer oversiktlig enn å sitte og skrive på mobil. Det var noen av spørsmålene som flere lurte på, så jeg omformulerer dem bare for å svare på dem én gang. 

 

Kan du ha videoblogg? F.eks sminkevideo?

Det har jeg aldri hatt før. Jeg har ikke skikkelig videokamera til det, men om jeg får det en gang så kan jeg selvfølgelig prøve på det! 

 

Ditt største ønske?

Akkurat nå lever jeg i nuet, og tar ting som det kommer. Så det jeg ønsker meg mest akkurat nå, er nok å få en god nok jobb til å kjøpe meg leilighet, nyere bil og slutte å stresse når regningene kommer. Og det er nok nordsjøen som er inngangen til at mitt ønske skal gå i oppfyllelse. Alle vet man ikke blir rik av å jobbe i helsevesenet..

 

Favoritt mat?

Jeg elsker hjemmelaget pizza! 

 

Favoritt filmer?

Jeg elsker Disney! Jeg samler på Disney klassikere, og ser veldig mye på det. Kall meg barnslig, men jeg liker det!  Og så er jeg veldig glad i fantasy, som Ringenes Herre. Og Fast and Furious filmene. Og Pirates of the Caribbean. Ja, jeg har ingen favoritter, jeg elsker dem alle! Jeg ser også på grøssere og thrillere. Det er noe jeg MÅ se men angrer ALLTID etterpå. Jeg lærer aldri…

 

Sivilstatus?

Singel. 

 

En perfekt date?

En perfekt date for meg begynner med at daten min henter meg hjemme, åpner dører og drar ut stolen for at jeg kan sette meg. Middag på en restaurant eller hjemme spiller ingen rolle. Men tente lys er selvfølgelig ett “must” og gjør det hele veldig romantisk. Ett fint dekket bord og dempet belysning hjelper også på, og gjerne rolig, lav musikk i bakgrunnen. Men til en førstegangsdate tror jeg ikke dette hadde passet for meg. Gjerne en date nr 2 eller 3. Man må føle en fin kjemi med personen før man hiver seg på en slik date som dette, ellers kan det fort bli litt kleint. Hemmeligheten er vel å få jenta til å føle seg spesiell <3

 

Blir det noen nye shoots på deg fremover?

Ja, det blir det!

Kommer du med idéene selv eller får du også forslag fra fotograf?

Jeg kommer med idéer til forskjellige type shoots, klær, location og diverse. Men fotografen har også mye innspill å komme med. Jo flere idéer, dess bedre!  

 

Kan du være frekk mot andre?

Jeg har aldri en hensikt om å være frekk mot andre. Men selvfølgelig, er noen frekk mot meg, kan de ikke vente noe annet fra meg heller. Selv om det skal en del til før jeg blir gretten. 

Hvor ser du deg selv om 5 år?

Forhåpentligvis har jeg en god og fast jobb. Helst i nordsjøen, som er drømmen. Jeg har muligens funnet kjærligheten atter en gang, og har nok kjøpt meg en nyere bil som jeg drømmer om hver dag. Jeg og Kira er verdensmestere i agility, og har begynt å konkurrere i VM og så har jeg fått six packen min som jeg har trent i 20 år for å få!


Gleder du deg til jul?

Ja, jul er det beste med hele året! Jeg begynner å glede meg til neste jul rett etter nyttår! 

 

Hva synes du om ditt utseende? 1.10?

Jeg har aldri vært noe spesielt pen, men jeg er sånn middels opptatt av utseende. Kanskje en sterk 6er?

Julegaveønsker?

Rosa koffert <3 Og nye joggesko, pc og så får jeg aldri nok av myke fleecepledd!

 

Hvor mye veier du, bmi?

Akkurat nå veier jeg 68.9 kg. Og den går bare oppover! Mot juletider så spiser jeg enormt mye, og trener enormt lite. Men jeg satser på jeg klarer å ta meg i nakken og snu den holdningen snart. Snart. Bmi min er da 23, altså normalvektig.

Hvem er forbildet ditt?

Jeg har alltid sett opp til Johnny Depp, helt siden 4 klasse. Så jeg må si han har vært ett forbilde for meg i mange år. Personligheten og holdningene hans beskriver en skuespiller som ikke jobber for å leve, men lever for å jobbe! Om man gjør litt research på fortiden og historien hans, skjønner dere fort hvorfor jeg ser opp til ham! 


Hvor mye sminke bruker du til vanlig?

Jeg liker å variere “looken” min, så det varierer alltid fra dag til dag. Av og til blir det en enkel look med kun mascara og litt solpudder, andre dager smokey eyes. Av og til uten noe som helst. 

 

Hva pleier du å drikke når du skal ut?

Det går mest i Baccardi Razz/Lemon, Smirnoff North og av og til rusbrus i tillegg som Shaker og Smirnoff.

Er du en usikker eller sikker person?

Jeg kan være temmelig ubeslutsom. Som å velge hva jeg skal ha til middag eller hvilken farge topp jeg skal kjøpe, den svarte eller hvite. Men når det kommer til noe jeg bestemmer meg for så går jeg “all in”. Håper jeg forsto spørsmålet rett!

 

Er det noen type shoots du kunne tenke deg å gjøre i fremtiden?

Tja, jeg trodde jeg hadde gjort alle slags shoots nå. Men er vel alltid noe nytt jeg kan prøve. Kommer ikke på noe akkurat nå da. Dette er jo bare “hobby” så..

Takk for fine spørsmål, det var kjekt å svare på dem! Håper dere ble litt mer kjent med meg nå etter dere har lest svarene. 

Tilbake til en aktiv hverdag

Hei dere <3

Jeg har hatt fri fra jobb i dag, så jeg har benyttet dagen til storhandel av husholdnings ting og begynt å rydde litt oppe i 2 etasje. Som dere vet så bruker jeg ikke etasjen over til noe annet enn rot og oppbevaring. Men nå tenkte jeg å bruke det ene rommet til å lage ett eget rom til Kira! Men tror ikke jeg blir ferdig i dag. Kommer selvfølgelig blogg om det når jeg er ferdig! Hun røyter noe forferdelig i det siste, så jeg håper at om hun får ett eget rom oppe med myk seng, noen leker og tyggebein så kan hun kose seg der og jeg kan holde stuen fri for hår litt lenger enn 1 time! Jeg har såpass liten leilighet/hus, at jeg må utnytte den plassen jeg har best mulig!
Og så har jeg vært på agilitybanen på Avaldsnes med Kira, hvor både jeg og hunden fikk øke pulsen litt. Kira blir bare flinkere og flinkere, og jeg håper på at vi kan gå inn i det nye året med masse konkurranser og treninger.
Senere i kveld skal jeg på Zumba med mamma. Så jeg ligger ikke på latsiden selv om jeg har fri. Jeg kan ikke huske sist jeg var på Zumba. Shape har fått en ny mannlig danseinstruktør, som visstnok skal være veldig flink! Så dette blir spennende!

Svarene fra spørsmålsrunden kommer litt senere i kveld <3

Lørdagen !

God kveld dere <3

Jeg og Andreas sitter og ser på Åndenes Makt i kveld. Jeg tror på gjenferd og spøkelser, så jeg klarer å følge med samtidig som jeg skriver blogg. Andreas derimot, CandyCrush er myyye mer spennende! Vi har egentlig glodd på tv i hele dag, og spist pizza og drukket mye brus. Typisk dagen-derpå søndag! Vi var ute i går, og hadde det veldig gøy. Nå sier jeg snart god natt, og i morgen tenkte jeg å svare på spørsmålene dere har stilt meg. Så om det er flere spørsmål dere har til meg, så er det “siste” sjanse nå <3

Kira koser seg i armkroken!

Bilder fra gårsdagens sprell!

Spørsmål, spørsmål <3

God morgen! Der er nok ikke mange av dere som er våkne nå, men jeg tenkte bare å skrive ett kjapt “go’måren” innlegg før jeg gikk på jobb.
Jeg har lyst å ha en spørsmålsrunde for dere lesere, og da trenger jeg flere spørsmål! Jeg lager en spørsmålsrunde enkelt og greit for å forbedre bloggen min. Så det trenger ikke være spørsmål du stiller en gang. Det kan være ris/ros, tips, råd, ønske osv. Er det noe du vil jeg skal skrive mer om? Nå har du sjansen!

Med det ønsker jeg dere en super duper lørdag <3