Idyllisk på landet <3

Hei kjære lesere!

Nå er jeg nettopp kommet hjem fra en liten tur i stallen på Skogland. Da jeg kom lå begge hestene strak ut på bakken og nøt varmen fra sola. Det så rett og slett herlig ut å være hest akkurat da! 

Sebastian

Venus

Jeg fikk kost masse med Sebastian i dag, og striglet ham ren og fin (det varer nok ikke lenge). Her er fine gutten ferdig striglet 🙂

Og plutselig fikk jeg selskap… 🙂

Nå tenkte jeg at jeg skulle spille litt Sims 3 før typen kommer hjem! I går så vi Paranormal Activity og The Last Exorcism. Begge handler om demoer og mennesker som er besatt av dem, og begge er filmet som om vi er personen som filmer (om dere skjønner hva jeg mener). De var faktisk ganske gode. Og vi tenkte vi skulle se en eller to slike i dag også! 

Hva syns dere om bildene forresten? 🙂

GOD SOM NY

Som sagt tidligere så har jeg fått tilbud om å overta hesten jeg har stelt over 3 år nå, Sebastian. På torsdag var jeg og Lisa ute på ridetur, og etter rideturen tok jeg med hodelaget til Sebastian hjem for å ta en grundig puss på det. Når hodelaget kun har hengt i en skitten garasje, så blir det fort støvete og skittent. Jeg “demonterte” hodelaget og pusset hver eneste del til det ikke var noe skitt igjen. 

Før

Etter

Stor forskjell! I hodet mitt så er dette små forberedelser jeg gjør til jeg får Sebastian. Jeg vil at alt skal være perfekt <3

Nå har jeg nettopp fått i meg frokost og skal snart avgårde på jobb. Typisk meg så klarte jeg selvfølgelig helle halve skåla med melk og Cheerios på det langhårete stueteppe mitt! Kløna! 

Ønsker alle sammen en fin dag! 

Blir en kort dag..

Da er klokken rukket å bli halv 1, så nå skal jeg en liten tur bort i stallen hvor venninnen min Lisa holder til. Hesten jeg har pleid å ridd der fikk ett føll for en liten stund siden, så nå skal jeg bort en tur og hilse på det 🙂

Tror ikke det kommer tl å skje så mye mer i dag. Jeg skal jobbe natt, så jeg må sove noen timer senere på dagen. Vi får se hva dagen bringer !

Hva er planen deres i dag? 🙂

Kos og oppmerksomhet

I dag føler jeg at jeg har fått gjort en god del. Kaninene har fått rent bur og vi har fått hogd ned en del trær og busker i hagen som bare var i veien. Men det beste av alt så har alle kaninene mine fått masse masse kos og oppmerksomhet i dag! 

Her slapper de alle av i solsteiken <3

Og litt kosetid <3 Playboy er en skikkelig kosegutt og får rett og slett ikke nok. Her strekker han seg til hånden for å få mer kos 🙂

Elsker alle de små gullene mine <3

Har du kost med kjæledyret ditt i dag? 🙂

Greit å ha kontroll

Jeg og forloveden min har bodd sammen ganske lenge nå, og vi har hatt vår måte å dele utgiftene på. Hver gang vi har handlet mat og husholdningsgreier så tok vi vare på kvitteringen og skrev navn på hvem som betalte hva. I slutten av måneden sorterte vi kvitteringene – mine for seg, og hans for seg. Vi regnet ut hvor mye hver av oss hadde betalt til sammen, og summen som var “til overs” delte vi i to. Dette bildet er av kun kvitteringer fra mars og februar (1 eller 2 fra november ser jeg). Kan si det ble mye styr! 

Er det noen par der ute som har ett bedre forslag til hvordan man kan dele utgiftene? 🙂

PÅSKEMORGEN, PÅSKE”EGG” OG PÅSKEKRIM

God morgen kjære lesere! Her er det nydelig vær, så var helt deilig å stå opp til strålende sol og skyfri himmel. Jeg har fått i meg god frokost, så snart skal jeg ut og slippe kaninene ut i luftegård, så de får nytte seg av solen de også 🙂

Og jammen kom påskeharen til oss også! Etter hytteturen i går fikk vi med oss ett stort påske”egg” fra mamma og pappa 🙂 Og kryssord og påskekrim hører selvsagt med til påsken!

Noen av dere som har lest disse bøkene?

Jeg syns Jo Nesbø er en fantastisk forfatter. Jeg har kun lest Panserhjerte av Jo Nesbø, men den fikk meg til å ville lese enda flere! Jeg har også Snømannen av Nesbø en plass, så den blir nok lest den også en gang i løpet av året.

Ønsker alle sammen en kjempegod dag! 🙂

ROADTRIP

Nå er jeg og forloveden min på vei inn til Sauda, på hytta til foreldrene mine. Vi er invitert til middagsbesøk, så det blir bare en dagstur. Og det er så deilig å kjøre tur når det er så utrolig fint vær. Og selvfølgelig – country musikk er ett “must” når man skal på slike bilturer 🙂 Jeg har samlet noen av mine favoritter til dere her om dere vil ha noen tips til roadtrip songs 😉

Take me home, country roads – John Denver

Hello Mary Lou – Ricky Nelson

I ain’t no quitter – Shania Twain

Welcome to the future – Brad Paisley

As good as I once was – Toby Keith

Small town southern man – Alan Jackson

Gone country – Alan Jackson

Good time – Alan Jackson

Og fra min nye favoritt:

Hard working man – Steffen Jakobsen

Your man – Steffen Jakobsen

Dere husker kanskje Steffen fra Idol, for dere som fulgte/ følger med på det? Jeg har ikke fulgt med så mye, men fikk med meg første gang Steffen gikk på scenen!

Noen andre som hører på sangene hans? 🙂

(Beklager for 0 bilder, men mobilen får ikke til å laste opp bilder i sånt mobilinnlegg visst…)

UTFORDRING

I denne helgen (eller uka) har jeg nesten levd på fast food som McDonalds mat og Esso Burger. Og MASSE brus og sjokomelk! Det som er galt med meg er at når jeg er syk, så sier jeg til meg selv at jeg “fortjener” det. Jeg vet ikke hvorfor jeg fortjener det, jeg bare gjør det, heh. Men nå må jeg ta meg i sammen igjen! I morgen er det mandag, og jeg skal tilbake på trening igjen. MRL (mage, rumpe, lår) står på timeplanen i morgen tidlig kl.10:00, og det skal bli deilig å kjenne at det brenner i musklene etter en uke “fri”. 

Men så tenkte jeg litt, utrolig nok. Det er jo ikke det at jeg ikke er flink til å trene, for det er jeg faktisk. Men det er det som jeg putter i kjeften som må forbedres. Så jeg tenkte jeg skulle gi meg selv en liten utfordring: I 2 uker fra nå av skal jeg kun drikke VANN! Ikke brus, ikke juice, ikke sjokomelk! Men vanlig melk skal jeg kunne unne meg da 🙂 (Mandag er ett unntak, for da skal vi spise pinnekjøtt hos foreldrene mine, og da må man ha brus!)

Er det noen av dere som har lyst å vær med på denne utfordringen? Hadde vært kjekt å ha flere med på lasset! 

Er du med? 🙂

MAGISK SOLNEDGANG

Dette bildet av en vakker solnedgang tok jeg for kun noen få minutter siden i skrivende stund. Det er så deilig å ha en leilighet som har denne utsikten mot havet! Vi får med oss hver eneste solnedgang, og det er like nydeligt hver eneste dag! Dette er en fin slutt på en fin dag <3 Nå gjenstår bare kvelden! 😀

Har dere hatt en fin dag? 🙂

STEINSFJELLET

Da har jeg fått luftet meg litt i dag også. Lisa og Ann Kristin klarte å dra meg ut fra den deilige sofaen min hjemme. Vi fant ut at vi ville ut på en liten biltur – og siden de hadde med seg den skjønne Chihuahua’en til Lisa, tok jeg likegreit med meg en av kaninene mine også: Rosalita 🙂 Turen endte oppe på Steinsfjellet i Haugesund. Utrolig nok gikk disse to dyrene ganske godt ilag! Rosalita reagerte så vidt når Damien (hunden) ville bort og hilse på. 

Fra Steinsfjellet kunne vi lett se røyken som kom fra Sevland.. Skog/lyngbrann tror jeg det var (?) Håper ingen er skadet!