BESØKT JULEBYEN

I går var jeg og Kaja Sofie å besøkte julebyen som Hageland Karmsund steller i stand hvert år. Det er først i år at jeg har tatt turen bort for å kikke og ta litt bilder. De har satt opp flere steder hvor man kan ta bilder av barna, hverandre eller bare seg selv om man vil. Så utrolig mye fint innen julepynt, bare synd at jeg har kjøpestopp for meg selv når det kommer til slike ting. Jeg har lovet meg selv at jeg skal vente med julepyntshopping til romjulssalget er i gang. I år får jeg nøye meg med det jeg har fra før.

Jeg fikk knipset utrolig mange fine bilder av Kaja Sofie! Skal ikke se vekk ifra at ett av disse blir motiv for årets julekort! Noen av bildene blir så dårlige når jeg overfører dem over fra mobil til pc, så de lot jeg være å ta med i innlegget her. Jeg har ønsket meg ett nytt kamera til jul av samboer. 

Akkurat nå står pinnekjøttet på kok. Vi skal kose oss med en deilig middag og en rolig kveld før ei ny uke med jobb og barnehage er i gang! Kanskje vi til og med pynter juletre i kveld!

 

EN GLADNYHET!

Nå har jeg hatt nok en lang pause fra bloggen, men det er ikke fordi jeg er gått lei eller at jeg ikke har noe å skrive om. Denne dagen har jeg nemlig ventet på, for i dag føler jeg meg endelig klar til å fortelle hvorfor jeg har vært fraværende. Jeg har nemlig en gladnyhet å dele med dere!

Jeg er gravid igjen! Kaja Sofie skal bli storesøster! Wow, det virker så surrealistisk når jeg sier det høyt for meg selv. Jeg er snart i uke 19 nå og har akkurat vært på den ordinære ultralyden. Det vil si at jeg allerede er halvveis i graviditeten! Det var på grunn av ultralyden jeg ville vente med å publisere noe, så jeg har faktisk hatt countdown frem til denne dagen, så mye har jeg gledet meg til å komme i gang med bloggen igjen!

Jeg har ikke vært i nærheten så kvalm som det jeg var under første svangerskapet, men det har ikke gått helt knirkefritt denne gangen heller. Heldigvis har jeg sluppet sykehusinnleggelser, og jeg har spist akkurat det jeg har hatt lyst på. Kvalmen har slått til innimellom, sånn helt plutselig, men varer bare i en liten stund. Kanskje i gjennomsnitt en kvalm episode per dag. Jeg er oppegående, er ute og gjør ærend og føler meg generelt ganske bra. Jeg har jo mitt første svangerskap ganske ferskt i minne, så så lenge jeg ikke opplever det igjen skal jeg være fornøyd! Men åh, som vi gleder oss! Det blir ikke to år mellom barna våre engang, noe jeg synes er helt topp. Jeg tror de vil få mye glede av hverandre opp gjennom årene. Selv om hun ikke forstår så mye nå så vet jeg at hun kommer til å bli en fantastisk storesøster ♥

Som sagt, litt av grunnen til at jeg har latt være å oppdatere bloggen er at jeg ville vente til jeg hadde vært på ultralyd. I tillegg har jeg hatt lite energi om dagen, så jeg har prioritert å bruke det lille jeg har på datteren min, husarbeid, jobb og generelt det som må gjøres i løpet av hverdagen. Og så er det noe med det å hoppe i det igjen etter en lang pause. Jeg ville starte ett “nytt” kapittel med denne gladnyheten, og det måtte gjøres når jeg følte jeg var klar for det. Nå kjenner jeg at jeg er supergira og har så lyst til å dele livet og hverdagen min igjen med dere.

HVA TROR DERE DET BLIR? EN LILLEBROR? ELLER LILLESØSTER? ♥