EN GLADNYHET!

Nå har jeg hatt nok en lang pause fra bloggen, men det er ikke fordi jeg er gått lei eller at jeg ikke har noe å skrive om. Denne dagen har jeg nemlig ventet på, for i dag føler jeg meg endelig klar til å fortelle hvorfor jeg har vært fraværende. Jeg har nemlig en gladnyhet å dele med dere!

Jeg er gravid igjen! Kaja Sofie skal bli storesøster! Wow, det virker så surrealistisk når jeg sier det høyt for meg selv. Jeg er snart i uke 19 nå og har akkurat vært på den ordinære ultralyden. Det vil si at jeg allerede er halvveis i graviditeten! Det var på grunn av ultralyden jeg ville vente med å publisere noe, så jeg har faktisk hatt countdown frem til denne dagen, så mye har jeg gledet meg til å komme i gang med bloggen igjen!

Jeg har ikke vært i nærheten så kvalm som det jeg var under første svangerskapet, men det har ikke gått helt knirkefritt denne gangen heller. Heldigvis har jeg sluppet sykehusinnleggelser, og jeg har spist akkurat det jeg har hatt lyst på. Kvalmen har slått til innimellom, sånn helt plutselig, men varer bare i en liten stund. Kanskje i gjennomsnitt en kvalm episode per dag. Jeg er oppegående, er ute og gjør ærend og føler meg generelt ganske bra. Jeg har jo mitt første svangerskap ganske ferskt i minne, så så lenge jeg ikke opplever det igjen skal jeg være fornøyd! Men åh, som vi gleder oss! Det blir ikke to år mellom barna våre engang, noe jeg synes er helt topp. Jeg tror de vil få mye glede av hverandre opp gjennom årene. Selv om hun ikke forstår så mye nå så vet jeg at hun kommer til å bli en fantastisk storesøster ♥

Som sagt, litt av grunnen til at jeg har latt være å oppdatere bloggen er at jeg ville vente til jeg hadde vært på ultralyd. I tillegg har jeg hatt lite energi om dagen, så jeg har prioritert å bruke det lille jeg har på datteren min, husarbeid, jobb og generelt det som må gjøres i løpet av hverdagen. Og så er det noe med det å hoppe i det igjen etter en lang pause. Jeg ville starte ett “nytt” kapittel med denne gladnyheten, og det måtte gjøres når jeg følte jeg var klar for det. Nå kjenner jeg at jeg er supergira og har så lyst til å dele livet og hverdagen min igjen med dere.

HVA TROR DERE DET BLIR? EN LILLEBROR? ELLER LILLESØSTER? ♥

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg