DETTE SKAL JEG GJØRE I 2019

Skiferie i Andorra – Om mindre enn 1 uke reiser vi avgårde til Andorra for å stå på ski dagen lang! Så da var det naturlig å sette dette som første punktet på listen. Høres kanskje ut som ett mareritt for mange, men for oss er det rene drømmeferien! Vi er ca.17-18 stk som reiser, og skal være ei uke i vinterparadis. Vi kjører avgårde til Oslo på fredag, sover 1 natt på hotell der før flyet letter på lørdagen. Jeg har store forventninger til denne ferien. Blant annet skal vi jo såklart renne milevis på ski! Men jeg håper også på å besøke fine restauranter, gjerne ta meg ett spaopphold og krysser fingrene for at dem har noen andre aktiviteter også, som snøscooterkjøring eller hundesledekjøring. Ofte kan jeg være ganske “kjedelig” på ferie. Jeg tenker penger, budsjett og begrensninger hele veien. Men jeg har bestemt meg for at denne ferien skal jeg unne meg det jeg har lyst på. Har jeg lyst på 3 retters en dag, så tar jeg det! Eller 10 drinker istedenfor 2. Vil jeg ha massasje, så gjør jeg det! 

Se The Lion King på kino – I sommer kommer en remake av min absolutte favorittfilm; The Lion King! Det er virkelig ett høydepunkt jeg ser frem til i år, og jeg har ventet på dette i så mange år! Det er ikke ett spørsmål engang om jeg skal se den på kino! Jeg skal stå først i køen, 19. juli 2019.

Feire pappa sin 50 års dag – I år blir min kjære pappa 50 år, ett magisk tall og det må selvfølgelig feires! Synes det er helt sykt å tenke på egentlig. Jeg hele min oppvekst har jeg fått høre hvor unge og spreke foreldre jeg har, men nå blir pappa hele 50 år, og mamma likedan om noen få år. Men spreke er de fortsatt, ingen tvil om det! Og unge til sinns! Neida, 50 er ikke så gammelt lenger. Men litt skummelt er det jo når jeg tenker på at min mormor var 54 år da vi mistet henne i 2001. Og på den tiden var jo 50 år “gammelt”. 

Sommerferie – Nå har vi hatt to sommerferier på rad hvor vi kun har vært på grensehandel og harrytur. I år vil jeg så veldig gjerne til syden. Samme hvor, bare det er varme, palmer, bølgesus og Strawberry Daiquiri i spisse cocktailglass. 

Resultater av trening – Jeg ser kanskje ikke noen forandring på kroppen akkurat i dag, men jeg satser på å se store forandringer til sommeren. 

Pusse videre på huset – Vi har snakket om å fortsette litt på oppussingen av huset i år. Vi mangler fortsatt en terrasse, og vi har ombestemt oss når det gjelder husfarge. Og dessuten vil jeg ha ett ordentlig vaskerom. Men jeg er superfornøyd med stuen og kjøkkenet vårt, vi har fått det akkurat slik jeg vil ha det. Skjønner? Slik jeg vil ha det. 

Starte treningen av mini Ronny – Lille Ronny er rukket å bli 7 måneder gammel, og det er på tide å begynne treningen med ham. Det blir såklart litt enklere når det nærmer seg sommer og det ikke er frost og glatt på bakken. Og det fikk meg til å tenke på en ting; Jeg har aldri sett Ronny med sommerpels! 

Bestige Trolltunga – Aldri gjort før, så det er jeg nødt til å gjøre i år. Å bestige Trolltunga har jeg tenkt på tidligere, men det har aldri blitt noe av. Det skal jeg gjøre i år! Hvem er med meg!?

Ikke presse meg selv – Jeg har opplevd noe av det verste man kan oppleve i livet. Jeg har mistet min lillebror, og det vil prege meg resten av mitt liv. Jeg har hatt forskjellige tanker siden dette skjedde i mai. Energinivået har vært ekstremt lavt. Jeg er døsig og slapp, og har ofte hodeverk. Jeg kan lett sove 12 timer om dagen! Av og til klarer jeg ikke å spise selv om magen skriker etter mat. Andre dager spiser jeg 10 skiver loff med sjokade uten stopp. Selv om jeg er sliten i kropp og sinn så har jeg likevel presset meg til å gjøre ting jeg overhode ikke har følt for å gjøre akkurat på det tidspunktet. Det kan være alt i fra å henge med venner, gjøre husarbeid til å gjøre tjenester for andre, ta ekstravakter på jobb og i det hele tatt leve livet som normalt igjen. Jeg skal lytte bedre til kroppen min, og vil jeg ta en hel dag på benken med godteskåla i fanget, så skal jeg gjøre det. Ikke få dårlig samvittighet fordi jeg nedprioriterer trening eller spiser dritt selv om det ikke er lørdag. For hva betydning har det for livet ditt til slutt, egentlig? Jeg tror det er kroppen min sin måte å sørge på, og man er nødt til å høre etter på hva kroppen forteller. Det er tross alt den som holder deg i live. Ta vare på den, og lytt. Sorry, nå ble også dette avsnittet helt fucka skrevet, for det blir det hver gang jeg tar opp dette emnet. Ord og uttrykk stokker seg helt. To livsviktige tema å snakke om, men likevel så tabu. Døden og sorgen.  Håper dere har meg unnskyldt. 

Er det noe mer jeg bør få med meg i 2019? Legg igjen en kommentar da vel med tips ♥

DETTE FIKK JEG TIL JUL

Jeg har hatt en helt grei jul, med tanke på situasjonen til familien vår. Jeg er stort sett veldig glad i julen, og har julestemning både lenge før og lenge etter folk flest. Men denne gangen falt julestemningen for hver dag julaften nærmet seg. I dag er jeg glad for at julen er over, og julepynten er allerede ryddet vekk. Treet ble ikke ryddet vekk før i dag da. Skulle egentlig tatt det for lenge siden, men jeg har bare ikke orket å styre med det før nå. 

Det eneste som står igjen fra julen hos oss nå er alle julegavene vi fikk! Dem har vi ikke rukket å legge på plass enda. Jeg fikk så masse fint til jul! Rosendahl, kamerastativ, slalomhjelm, pynteting, sengeteppe, veske, lommebok, hudpleieprodukter, kokebøker, skåler og telysholder, morgenkåpe, pysjbukse, konfekt, sokker og penger/gavekort. Jeg synes det er kjekt å få gaver, såklart. Men en ting jeg synes er enda kjekkere er faktisk det å gi! Å sitte og se på når noen pakker opp gave fra meg/oss og se reaksjonen deres er det aller kjekkeste synes jeg.

Her er alt det jeg fikk til jul! Eller vi fikk til jul, mye av dette er ting vi har fått som par. Noe av det er også ting som jeg fikk til bursdagen min. Siden jeg har bursdag 21.desember var det like greit å legge disse ved også. Den røde tursekken og Rituals hudpleieprodukter er blant annet bursdagsgaver. Gleder meg til å få ting helt på plass og få tatt i bruk alt vi har fått! Såå masse fint, vi er så heldige!

Om dere lurer på hva jeg gav bort i gaver i jula så fikk mamma blant annet gavekort på tattovering samt noen forslag til tattoo som jeg hadde tegnet. Pappa fikk biffbestikk i Hardanger til å ha i den nye bobilen. Broren min og samboeren hans fikk også biffbestikk og noe annet greier til kjøkkenet. Andreas fikk blant annet en knall oransje skibukse (som var dødskul, jeg ville ha den selv men den fantes kun i herremodell), skisokker, dansesko/pensko og gavekort på swingkurs! Så nå skal vi begge begynne på dansekurs, tro det eller ei! Mange ble sjokkerte da jeg fortalte at samboeren min skulle få gavekort på swingkurs. Men når vi to er på konserter, er det faktisk han som er fremme ved scenen og svinger seg til musikken imens jeg sitter ved bordet og ja, passer på. Han synes det er kjempekjekt å danse, så jeg tenkte hvorfor ikke. 

Vi merker ganske godt at vi er en skifamilie! Både pappa, Andreas og Vebjørn fikk skisokker. Andreas fikk skibukse i tillegg, og jeg fikk slalomhjelm. I fjor fikk jeg nye slalomski av Andreas og Andreas fikk nye slalomsko av meg. Så, ja. Vi er veldig glade i vinteren kan man si! Nå er det heller ikke lenge til vi reiser til Pyreneene for å nettopp nyte vinteren på ski, hele dagene! 

Nå har jeg også fått mange nye hudprodukter, lotion, gel og parfymer. Ett av mine nyttårsforsett skal faktisk være å bli flinkere til å bruke hudprodukter. Jeg har skapet fylt på badet av alt slags, og jeg er 100% sikker på at om jeg begynner allerede i dag å bruke dem hver eneste dag så vil det fortsatt være mer igjen i løpet av dette året. 

Fikk du mye fint til jul? Noe du ønsket deg? 

GODT NYTTÅR!

Godt nyttår alle sammen! Håper alle har hatt en fin feiring og er like klar for 2019 som det jeg er! 

En ting er nå hvertfall sikkert. Jeg håper 2019 bærer med seg mye glede, positivitet og lykke, ikke minst. 2018 har bare vært sorg og depresjon, ett utrolig vanskelig år for meg. Jeg har levd dagene gjennom fordi jeg må, men har heller hatt lyst til å legge meg ned og bare sove gjennom livet. Psyken min har vært helt på bunn og motivasjonen min har ikke vært til stedet, uansett hva det gjelder. Trening, blogging, jobb, å leve. 

Jeg har ikke så mye å si om 2018 egentlig, bortsett fra at det er det verste året jeg har hatt i hele mitt liv. Jeg er bare glad for å vinke 2018 farvel og bli ferdig med det. Nå står 2019 for tur, og jeg satser på at dette året vil bringe med seg mer glede og mindre tårer enn året før. 

Det er noe med det å gå over den usynlige streken som indikerer at ett nytt år er i gang. Selv om det bare er en helt vanlig dag, så gir det en motivasjonsboost av at nå har man fått en ny start, blanke ark og en ny mulighet. Ved nyttårsfeiringen valgte jeg å drikke alkoholfritt, siden jeg ønsket å gå inn i det nye året med friskt mot og en god følelse! 2019 er året hvor jeg tar tilbake livet mitt, det er sikkert og visst! Jeg har satt meg konkrete mål for 2019, og de skal jeg oppnå uansett hva! 

2019 GIVE ME THE BEST YOU GOT!