GODT NYTTÅR!

Godt nyttår alle sammen! Håper alle har hatt en fin feiring og er like klar for 2019 som det jeg er! 

En ting er nå hvertfall sikkert. Jeg håper 2019 bærer med seg mye glede, positivitet og lykke, ikke minst. 2018 har bare vært sorg og depresjon, ett utrolig vanskelig år for meg. Jeg har levd dagene gjennom fordi jeg må, men har heller hatt lyst til å legge meg ned og bare sove gjennom livet. Psyken min har vært helt på bunn og motivasjonen min har ikke vært til stedet, uansett hva det gjelder. Trening, blogging, jobb, å leve. 

Jeg har ikke så mye å si om 2018 egentlig, bortsett fra at det er det verste året jeg har hatt i hele mitt liv. Jeg er bare glad for å vinke 2018 farvel og bli ferdig med det. Nå står 2019 for tur, og jeg satser på at dette året vil bringe med seg mer glede og mindre tårer enn året før. 

Det er noe med det å gå over den usynlige streken som indikerer at ett nytt år er i gang. Selv om det bare er en helt vanlig dag, så gir det en motivasjonsboost av at nå har man fått en ny start, blanke ark og en ny mulighet. Ved nyttårsfeiringen valgte jeg å drikke alkoholfritt, siden jeg ønsket å gå inn i det nye året med friskt mot og en god følelse! 2019 er året hvor jeg tar tilbake livet mitt, det er sikkert og visst! Jeg har satt meg konkrete mål for 2019, og de skal jeg oppnå uansett hva! 

2019 GIVE ME THE BEST YOU GOT! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg