SPINNING UKE

God morgen søte dere!

I går leste dere kanskje om at jeg skulle på spinning på kvelden. Det var utrolig tungt! Men jeg ga jernet! Når man har en instruktør som setter seg godt inn i rollen sin så blir det plutselig så mye lettere og selvfølgelig – mer gøy! Jeg svettet som en gris, men det var utrolig herlig da timen var over. Da visste jeg at jeg hadde jobbet godt nok. 

Da timen min var over, så tenkte jeg at jeg skulle utfordre meg selv litt. Denne uken skal jeg fokusere på spinning timer og prøve å “spinne litt” hver dag! Bortsett fra onsdag, for da er det stengt! 🙂 Og innimellom trene overkropp og armer. Så mandag er allerede over, så da er det bare å fortsette slik helt til søndag! 

Slik ser timeplanen ut denne uken. Og i dag er det spinning kl. 19:30!

Jeg må selvfølgelig endre planen om jeg skulle få noen ekstra vakter på jobb som jeg ikke vet om nå, men frem til da skal jeg være målbevisst! 

Noen flere som utfordrer seg selv til tider? 🙂

 

Mandagens trening, middag og plikter!

God dag kjære lesere! 

Kaninene har fått rent bur, mat og vann, hesten er blitt sluppet ut i luftegården og kveldsmaten hans står klar og nå har jeg og min kjære nettopp spist en herlig kyllingmiddag med ris og fløtesaus. Nå er det ikke lenge til jeg skal avgårde på trening, og på planen i dag står Spinning kl.18:20. Timen varer i 45 minutt, så tror jeg skal få trent skikkelig i dag ! 

Samtidig så vi på Kongen av Queens, en koslig komiserie! 

Har dere sett det før? 🙂

Homemade Doll Shop

Hei kjære lesere! 

Jeg ville vise dere noe som jeg har lagd tidligere. Det er en liten del av ett prosjekt jeg har holdt på med i en god stund, men nå har jeg hatt en liten pause fra det. Planen er å få start på det igjen, men det er ett prosjekt som kommer til å ta veeeldig lang tid. Så jeg får bare ta tiden til hjelp. For dere som har døtre eller generelt liker dukker eller å lage ting bør dere følge med på prosjektet mitt når jeg har fått det opp å gå igjen! Jeg skal selvfølgelig si ifra når det blir og dere blir de første til å få vite det. 

Her er en liten smakebit! 

Doll Shop

Det meste har jeg lagd selv. Jeg har brukt en pappeske, doruller, tapet, silkebånd, lim og tape. 

Hva syns dere? 🙂

HAMSTER KOS

Jeg ble så trøtt i går at jeg ikke orket å skrive mer på bloggen den kvelden, og det ble ganske sent…Jeg og min kjære så på Løvenes Konge 3 og koste oss med hjemmelaget skoleboller, og plutselig var det “leggetid”. Tok litt bilder fra da hamsterne fikk komme litt ut av burene sine. For de som ikke vet det så har vi tre hamstere, en gullhamster og to dverghamstre. Jeg elsker dyr så det er noe livet mitt/vårt kommer alltid til å inneholde. Et liv uten dyr er ikke ett liv overhode! Så nå for tiden har vi 5 kaniner, 3 hamstre, 1 hest og en liten klan med fisker. 

Her er litt bilder fra hamster kosen <3

Var ikke akkurat så veldig lett å ta bilder av dverghamsteren da hun absolutt ikke ville stå stille..

Har dere smådyr i familien? 🙂

Fjelltur DEL 2

Som skrevet har jeg delt opp skitur innlegget mitt i to. Så her kommer del 2 🙂 

Var helt nydelig vær i Røldal på lørdag! Solen skinte og det var ikke det minste kaldt! 

Først prøvde vi ut slalom. Jeg har stått på slalom siden jeg var liten, men før lørdag var det over ett år siden sist jeg var i slalombakken… Så det var litt uvant i begynnelsen, men jeg kom fort inn i det. Og det er jo så GØY!!!

Og så var det snowboard da…Der vi ikke er sååå god, men som de sier: Øvelse gjør mester!

Liten pust i bakken med gode rundstykker og drikke. 

Vi hadde det kjempegøy på denne turen, og vi koste oss masse i det fine været! 

Har dere hatt en fin helg? 🙂

 

Fjelltur DEL 1

God søndag dere!

I helgen har jeg storkost meg på fjellet med Tina. Vi reiste til Sauda på fredagen for å hente ski og snowboard og sov der til lørdag. Tidlig på lørdagen sto vi opp og gjorde oss klar til kjøreturen mot Røldal! 

Her er litt bilder fra turen 🙂

Som denne regnbuen som viser seg å ikke være så langt unna, tror dere vi fant en skatt? 😀

Fredags kveld koste vi oss med god Fjordland middag! Komle og kjøttkaker <3

Og noen morsomheter måtte vi jo ha på tv, “Kongsvik Videregående” 😛 Hysterisk morsom den dama der! 

Og god gammeldags Yatsy!

Tenkte jeg skulle dele opp innlegget i to, ble ganske mye bilder etterhvert, så DEL 2 skal jeg dele med dere så fort jeg kommer hjem fra middag hos svigermor 🙂

Ha en fin søndag! 

Gleder seg til helga!!

Wow, i morgen er det fredag allerede! Tenk, dagene går så fort…Nå må jeg straks finne senga og i morgen må jeg ut å handle presang til brødrene mine, den ene har bursdag og den andre skal konfirmeres snart! Og så er det å pakke skiutstyret og reise til fjells med min kjære venninne, Tina. Vi skal overnatte en natt i hytta vår på Sauda før vi kjører til Røldal tidlig lørdags morgen. Der skal vi opp i bakken og renne på slalom/snowboard hele dagen! Og det er meldt strålende sol, så får håpe værmeldingen har rett! Gleder meg sinnsykt masse! Lenge siden jeg har stått på slalom nå og ingenting er kjekkere enn å gjøre det sammen med en god venn <3 Skal også prøve meg på snowboard denne dagen…Heldigvis skal venninna mi prøve seg på dette også, kan bli spennende! Tenker det blir mye knall og fall den dagen! Gøøyyy!! 

Nå har jeg og typen kost oss med taco og Løvenes Konge 2 før sengetid. 

Nå får jeg krype til sengs så jeg ikke sover bort hele dagen i morgen, har jo såå mye på planen! 

Natta søte dere!

De to siste dagene… :)

God morgen alle sammen! 

Det ble dårlig med blogging de siste to dagene, så en liten oppsummering? Ikke at det er så veldig interessant, men bare for å ha noe å skrive om 🙂

Hmmm, hva skal jeg begynne med? Åja, NY DISNEYFILM (er) – Løvenes Konge triologi <3

Den ene hesten i stallen ble børstet ordntlig i går. Og dette var det som var igjen av ham !

I går kom jeg meg endelig på trening, Da var det egentrening, Core og ShapeBalance på planen 🙂

Og frokosten min i dag bestod av egg og skinke <3 Dere har kanskje merket at egg er en stor del av hverdagen min! Hoho! 😀

Nå må jeg vel begynne å tenke på å få på meg noen klær og stikke ned i stallen til hesten! Kommer nok flere (forhåpentligvis mer interessante) innlegg senere 🙂

Ønsker alle dere lesere en vidunderlig dag!!

“Strammere rumpe” er ikke ett mål!

God morgen kjære lesere!

Ja, det er god morgen for meg. Jeg våknet ca. 14:30 og har nettopp spist to av skolebollene jeg lagde i går. Usunn, ja jeg vet det… 

Planen min i dag er rett og slett slappe av, ta meg av hesten og forhåpentligvis krype meg til treningssenteret. Apropos trening, så har jeg ei som jeg følger bloggen til. Hun er ett treningsfenomen og gir utrolig gode tips til alle som ønsker å trene “rett”! Og i dag leste jeg om det å endre treningsmålene dine til noen mer konkrete mål. 

For det har seg sånn at nå om dagen så trener ikke jenter for å prestere noe bra, de trener for å se-bra-ut! Og jeg skal være ærlig og innrømme at jeg også tenker at jeg vil trene for å se bra ut. Men hun har altså klart å få bedre resultater ved å bytte ut mål som “strammere rumpe”, “flat mage”, og “sterkere overkropp” med konkrete mål. Og den taktikken har jeg lyst å prøve ut!

Konkrete mål kan være: 

– Å klare 30 kg i knebøy

– 4 intervalltreninger i uken

– 40 kg i benkpress

Og gjerne sett deg en tidsfrist til å nå målet ditt. Og når du har nådd målene dine – ja – da setter du deg enda nye mål til en enda ny tidsfrist! Og da kommer resultatene! Sier vi til oss selv at “nå skal jeg få meg strammere rumpe” så ser vi aldri resultater! Ikke før vi er 100% fornøyd og faktisk fått den strammere rumpa vi inderlig ønsker. Har vi konkrete mål kan vi utfordre oss selv, nå målene våre, og føle mestring på veien til den stramme rumpa som vi hadde som mål i utgangspunktet. 

Om man kun er opptatt av at resultatene skal komme for å se bra ut, ender det bare opp med at man blir frustrert når man ikke ser resultater etter ei eller to uker. Og dermed gir opp! Etter min egen erfaring da vel og merke! Men jeg tror ikke jeg er alene om det…? 

Nå skal jeg sette meg ned og skrive ned mine konkrete mål! 

Har du noen konkrete treningsmål? 🙂

SPØKER DET HOS DEG?

God kveld mine kjære lesere!

Jeg er en person som tenker og diskuterer veldig mye med meg selv. Ja, jeg har ikke funnet ut hvordan jeg skal forklare det til dere uten at det høres ut som jeg er riv ruskende gal. Men det er sant. Og i dag tenkte jeg med meg selv at jeg ville dele mine opplevelser og tanker når det gjelder spøkelser og det overtroiske.

Da jeg var liten, kanskje rundt 10 års alderen, så jeg den første skrekkfilmen jeg har sett. Det skulle jeg aldri ha gjort… Etter det, ja da ble livet mitt betydelig mye skumlere enn det burde være. Du skjønner, hver gang jeg skulle legge meg måtte jeg ha døren åpen, og det er kanskje normalt for ei lita jente, men jeg lå alltid så langt inn i veggen jeg kunne med dyna helt over meg. Jeg var livredd! Og det er jeg enda, men ikke i så stor grad da.

Uansett hvor jeg er føler jeg at noen ser på meg. Er jeg alene hjemme må jeg ha alt lys på. Og helst alle kaninene mine i sofaen hos meg sånn at jeg ikke er alene lenger. Jeg tørr nesten ikke gå inn på soverommet, for der er nemlig ett stort vindu, og utenfor kan det være det står noen som vil inn og ta meg… Når jeg skal låse om kvelden sjekker jeg alltid minst to ganger at jeg har låst skikkelig. Når det er blitt mørkt ute og jeg må ut og mate kaninene, sender jeg heller ut kjæresten, fordi jeg føler noen (eller noe) står innerst i garasjen og lurer.

Har jeg foressten fortalt hvordan forholdet mitt til speil er? Ikke? vel, for å fortelle det enkelt. Jeg tror det er noen på “den andre siden” om jeg stirrer på det for lenge…Jepp, der sa jeg det. Har dere sett Mirrors? Vel, se den!

Dere kjenner sikkert til den gamle “skrekkfilm-metoden” der ei jente har ett speil som egentlig er ett skap, og når hun da åpner dette skapet og lukker det igjen, så står det noen bak henne med det mest forvridde trynet eller blod over hele seg eller noe i den dur. Brrrr, jeg får frysninger bare jeg tenker på det!!

Når det kommer til programmer som Åndenes Makt og slike ting, så syns jeg det er veldig spennende! For da får man høre historien til den som spøker der og om ånden er ond eller snill. Selv har jeg aldri opplevd at det har spøkt noen plass hvor jeg har oppholdt meg, og derfor lurer jeg på hvorfor jeg er så redd hele tiden..?

Når noen forteller at det spøker hos dem, så tror jeg på dem, det er ikke snakk om noe annet. Jeg blir så revet med når det kommer til spøkelser og ånder at jeg får gåsehud. Jeg har hørt fra noen av vennene mine at det spøker i husene deres, og jeg tenker for meg selv at det har jeg så lyst å oppleve. Men på den andre siden så våger jeg ikke i det hele tatt. Ikke søren! Noen av dere som har opplevd at tv’en har skrudd seg av og på? At lampen har begynt å dimme eller gynge frem og tilbake? Hørt fottrinn i andre etasje? Tror du på spøkelser??

Forresten, er det noen av dere som har spilt spiritisme? Ikke jeg heller…

Bildene er hentet fra Google. Hadde det ikke vært for at jeg er pisseredd når jeg skriver dette innlegget skulle jeg funnet noen litt skumlere bilder til dere, men det var dette jeg klarte denne gang! Jeg ser meg over skulderen hver gang jeg skriver spøkelse!!

Spøker det hos deg? Fortell! 🙂