Follow my dream <3

Hei dere! Håper dere ikke har glemt meg. Dere kan jo gjette hvor jeg har vært, siden jeg ikke har hatt tid til å blogge på en uke? Stemmer det, i Alanya <3 

Etter tredje uken på 4 måneder i paradiset, er jeg overbevist om at dette er stedet jeg vil flytte til når tiden er inne. Jeg føler meg så hjemme der, og jeg har blitt kjent med så mange forskjellige, utrolig kjekke mennesker! Jeg har opplevd mer på disse 4 månedene enn jeg har på de siste 5-6 årene! Jeg er så glad for at jeg endelig tør å følge drømmen min! Jeg tenker ikke på noe annet for tiden enn å leve livet mitt i varmen med nye mennesker i ett nytt miljø. Nå har jeg funnet ut hvordan det er å tilbringe ferie og sommer i Tyrkia, nå kan jeg ikke vente med å oppleve hverdag, aktiviteter, og bli kjent med kulturen og måten befolkningen lever sitt liv utenom feriesesongen. Jeg har fått ett helt nytt perspektiv på ting etter denne reiseperioden i livet mitt.

Det er på tide å følge drømmen og høre på hva hjertet sier. Er det virkelig bare jeg som har stoppet opp og begynt å tenke: Hører jeg virkelig til her? I denne byen? I dette landet? Skal jeg virkelig være her resten av livet? For alltid? Jeg er nok ikke alene om det. Men jeg tror folk er redde for å åpne øynene og se mulighetene de har foran seg. De kan være redde for å kaste seg ut i noe de ikke kjenner til, så da lar de heller det være. Heldigvis har jeg lært å stole på meg selv, ta sjanser og leve litt i nuet. Tenk på hva jeg hadde gått glipp av om jeg holdt meg fast til det trygge livet hjemme i Haugesund! Da ville jeg ikke sittet igjen med de gode minnene jeg har nå og de fine opplevelsene og erfaringene jeg har skaffet meg på disse turene mine. Hvem vil vel være fastlåst på samme plass i en liten by, resten av sitt liv? Ikke jeg hvertfall. Men det er først nå jeg har åpnet øynene og virkelig gått inn for å oppfylle drømmene mine. Før var jeg bare flink til å drømme og snakke om det. Nå føler jeg at jeg er ett skritt nærmere eventyret som venter på meg. Men det trengs god planlegging! Men jeg skal få det til!

En dag på den nydelige Kleopathra stranden <3 

Nå skal jeg begynne å sortere ut bildene fra den siste turen min, og så kommer innleggene fra Tyrkia på rekke og rad på bloggen litt senere <3 Ha en fortsatt fin dag, og husk: Follow your dream <3 Pannekake-skryt

Hei dere! Beklager for at jeg har vært veldig lat på bloggfronten den siste tiden, men jeg har vært langt ifra lat. Hatt mye på planen de siste dagene. Travelt, travelt, travelt! Men så er det litt gøy også da! I kveld følte jeg bare for å skryte litt. Man må få lov til det. Jeg som er elendig på matlaging, bare spør x’ene mine.. (ikke gjør det, det var bare en skrivemåte) Jeg lagde disse perfekte pannekakene i går! Namm <3 Normalt ser de ut som jeg har kastet dem i taket to, tre ganger og havnet på gulvet fire, fem ganger.. men ikke denne gangen!! Haha, meningsløst innlegg. Flere som er litt mindre flinke på matfronten? Og da mener jeg ikke å spise, for det er jeg kjempegod til! 

Å smake på røra hører selvfølgelig med! 

mmmm, perfekt!

Søvnløs..

Off, jeg ble litt sentimental ett øyeblikk nå. Jeg har en utrolig fin sang som jeg ikke alltid tør å sette på. Ja, det høres kanskje litt merkelig ut. Tør ikke sette på en sang liksom? Jeg forbinder denne sangen med en fortid som sitter dypt inne i meg, som jeg ikke klarer å glemme. Aldri. Jeg får en merkelig følelse som kommer snikende inn på meg når jeg hører de første tonene. Som om jeg plutselig blir tappet for energi, og jeg ikke klarer å røre meg. Sitter bare og stirrer ut i rommet. Og det samme skjedde nå, for jeg måtte bare trykke play da jeg bladde nedover Spotify listen. Den trangen for å mimre, men likevel aldri vil tenke på igjen er en ganske forvirrende følelse. 

Men nydelig sang da.. <3 

Swag

Haha, hva kan man si? Av og til får man vel for seg å være litt fjortiss, uansett alder. På en kjedelig søndag er det ikke alltid så mye å finne på, så vi tre fant ut at vi ville lage litt moro for oss selv. Blant annet med å kjøre rundt i byn, parkere bilen, skru opp musikken og danse fugledansen i rundkjøringen! Vi fant på masse annet rart, og jeg lo så jeg grein! Var mange som fikk rare filmsnutter og bilder på snapchat for å si det slik..

Ut på flaskå??

Lisa og Marie danser fugledansen i rundkjøringen !

Og jeg og Lisa danser Hender i luft! av Sean Banan

Trøtt Marie?

Ta deg en Redbull!

Kino fredag!

Hei dere! Fredag igjen.. Selv om jeg skal jobbe i morgen så må jeg unne meg litt fredagskos jeg også! Fikk besøk av Tina etter jobb, og vi satte oss likegreit ned med isskålen i fanget og koste oss! Nå skal jeg snart på kino faktisk, på filmen Børning! Er så sjeldent jeg går på kino, så dette blir kjekt. Ønsker dere en fin fredagskveld! 

Gleder meg! Har hørt at filmen er bra!

 

 

Eventyrisk

Hvorfor er det alltid slik? De dagene jeg er såå trøtt om morgenen, blir stort sett alltid de dagene hvor jeg er mest aktiv. Rart.. Etter jobb i dag hentet jeg støttekontakt – brukeren min, og vi bestemte oss for å gå en tur i Snikskogen i dag med hundene. Fikk noen fine blinkskudd. Som vanlig legger jeg ikke bilder ut av brukeren min pga. taushetsplikt. Men her ser dere hvertfall bildene som ble tatt av meg og min skjønne skapning på fire ben <3 

Etter turen stakk vi innom treningssenteret hvor vi hev oss på en step time med høyt tempo og mange trinn! Kjempekjekt! Nå kjenner jeg at det skal bli godt å legge seg. Jobb igjen i morgen tidlig! Natta <3

Likte resultatet på bildene, så nesten litt eventyrisk ut! 

Det ble mange hunder til slutt, som kom fra alle kanter! Kjekt for hundene! 

Masse jobbing

Nå er det full jobb i to hele uker! Både ukedager og helg. Bortsett fra søndag som kommer, da har jeg fri. Off, det kommer til å bli tungt. I morgen skal jeg være med mamma på helseekspressen, og jobbe i 12 timer! Opp kl.05.30 i morgen tidlig, ønsk meg lykke til! Skal nok bli kjekt det. 

Jaja, høsten kom plutselig i år! For noen dager siden var det fint vær og vi kunne gå i shorts og korte topper. Midt i august.. og jeg må ta på meg skjerf…  Take me back to paradise!!

10 ting jeg liker..

Kom over en blogg igår som utfordret andre til å fylle ut disse punktene. Jeg kunne sikkert skrevet hundre flere ting, så jeg tok det første som falt meg inn. Dette var kjekt, må finne flere slike! 

10 ting jeg liker

– Kinder sjokolade

– Å ligge i en god armkrok

– Fantasy

– Dyreliv

– Gode venner

– Å flørte

– Coca Cola

– Johnny Depp

– Å dagdrømme 

– Mat

 9 ting jeg ikke liker

– Skogen om natten

– Edderkopper

– Bedrevitere

– Rykter

– Katter

– Røyk

– Mas

– Kjærlighetssorg

– Dyremishandling

 

8 ting jeg liker å blogge om

– Reise

– Hunden

– Hverdagen

– Trening og fremgang

– Friluft

– Mine planer for fremtiden

– Tid med venner

– Innkjøp

 

7 ting jeg vil gjøre i fremtiden

– Vinne agility konkurranse med Kira

– Følge drømmene mine

– Kjøpe leilighet i syden

– Ta flere tatoveringer

– Finne meg en kjæreste

– Jobbe i nordsjøen 

– Ligge og kose på stranden med min fremtidige mann 

 6 ting jeg er redd for

– At det skal skje noe med hunden min

– Å være alene

– Å dø

– Miste de jeg er glad i

– Ulykker

-Slanger

 5 steder jeg liker å være

– Hjemme

– Syden

– I drømmeland

– På spa

– På stranden

4 ord som beskriver meg

– Eventyrlysten

– Spontan

– Engasjert

– Kjærlig

 3 ting jeg gleder meg til

– Neste Tyrkia tur

– Til jeg vinner i Lotto

– Til jeg møter drømmeprinsen <3

 

2 bra filmer

– Pirates of the Caribbean

– Thor

 

 1 bra sang

Hot for tiden!! 

Messy Updo

Hei alle! Ja, dere tenker kanskje “litt upraktisk å skrive blogg nå så sent”? Ja, kanskje.. men jeg har ikke hatt tid før nå. Denne dagen har gått på høygir helt til jeg satt meg i benken nå for å slappe av. Klarte selvfølgelig å forsove meg litt i dag. Jeg våknet kl.7 og skulle begynne på jobb halv 8. Heldigvis kom jeg ikke for sent! Dere vet, i hjemmetjenesten jobber vi etter lister, og idag fikk jeg tildelt en liste som var heise travel!! Fikk såvidt pause idag, før vakten min var over. Så var det rett hjem, lufte hunden, stelle meg og gjøre meg klar for selskap til lillebror min som fylte 16 år i slutten av juli. Fikk ikke tatt så mye bilder fra selskapet, lite strøm på mobilen. Hater Iphone…. Men jeg prøvde noe nytt med håret mitt i dag: Sette det opp i en “Messy Updo”! Ja, de kaller det det på youtube. Litt styr å få det til, men syns det ble kjempefint til slutt! Jeg stod nesten 1 time med å få det slik jeg ville, men med litt hjelp fra ei venninne så får dere det kanskje til litt fortere. Elegant hårstil, men samtidig avslappet nok til hverdags <3

Sjekk ut disse videoene på youtube for inspirasjon <3 

Her og Her