BOBILTUR

Nå er det endelig ferie! Etter en fullstappet uke med både det ene og det andre, så kan jeg endelig se frem til fire uker ferie sammen med min kjære. Får bare håpe været er med oss. Vi går bare rett på sak, og tar likegreit første ferieturen allerede nå til helgen. Konserthelg på sommerfestivalen i Vikedal er ikke feil. Grilling, fint vær (håper vi), bading (tvilsomt), god musikk og mye dansing! Dette skal bli så kjekt. Tror ikke jeg og Andreas har vært på ordentlig campingtur sammen før. Jammen blir dette ett nytt steg i forholdet, hehe. 

Dette er en festival som varer hele helgen. Vi kom inn i går ettermiddag og kjøpte likegreit to dagers pass til festivalen. Det var ikke sånn voldsomt trøkk i går kveld, men kjekt var det uansett. Ingen kø til matboden eller baren. Eneste stedet det var kø var på jentedoen. Surprised? Forhåpentligvis blir det mer folksomt i dag. Det kjekkeste med gårsdagen var vel helst vorspiel på den gode gammeldagse campingmåten. Ser frem til i kveld! Da skal jeg prøve å få tatt litt mer bilder ♥

Ikke alle bildene ville samarbeide med meg i dag. Jeg deler internett fra mobilen via bluetooth, så det er helt håpløst.