Nice Day

Jeg har hatt en nydelig dag i dag. Til tross for at jeg sov til 12-13, så fikk jeg litt ut av dagen. Hørtes lenge ut, men er jo ikke det når jeg la meg klokka halv 9 i dag tidlig. I dag har jeg gått tur i Djupadalen med Kira sammen med Hege og hennes to hunder. 

Dagens “outfit” – Treningsklær!!!

Ble masse innlegg her på en gang nå, siden jeg knapt har vært hjemme i dag! Men liker å sitte på kvelden og dele alt jeg har gjort på dagen med dere 🙂

Har dere hatt en fin dag?

Bling Dog

Jeg kjøpte nytt halsbånd til Kira i dag. Og det er selvfølgelig rosa med bling på. Kjøpte også en liten bling-brikke hvor jeg skrev nr mitt på, sånn at folk kan ringe om hun kommer vekk fra meg. Dette kostet kun 15,- på Biltema! Halsbåndet kostet rundt 30,-. Veldig fornøyd med kjøpet, siden jeg har sett at halsbånd i dyrebutikker koster opp til 400-500,- for nesten likt det jeg har kjøpt!! Så om dere skal ha halsbånd eller noe annet for den saks skyld, så gå til Biltema 🙂 De har halsbåndet i svart også. Og kan få med hodeskaller med bling eller hundeben. 

Ja, jeg sensurerte nr mitt 🙂

Litt bedre bilde av hvordan det ser ut. Søtt, ikke sant? 

Sunn start på dagen!

Deilig frokost bestående av fullkornsbrød med skinke, ost og agurk. Sunt og supergodt! Jeg har også gått masse tur med Kira i dag, så jeg har fått en god dose trening. Jeg skrev jo ett innlegg i natt om at jeg må skjerpe meg når det gjelder trening og mat.  Og dette er en fin begynnelse… 🙂

“Ta deg sammen nå, Linda!”

God morgen kjære lesere! Klokka er ikke mer enn halv 6 på morgenen nå i skrivende stund, så dere kan jo gjette hvorfor jeg er våken så tidlig? Jo, jeg har vært nattevakt i natt så derfor skriver jeg dagens første innlegg så tidlig 🙂

Det har vært en ganske rolig nattevakt, så jeg har fått tid til å sette meg ned og planlegge litt. Jeg planlegger min fremtidige trening! Igjen!! Ja, jeg kommer liksom ikke til neste steg. Jeg planlegger og planlegger, og kjører på i ei veke og to og så detter jeg av toget etter endt uke nr 2.

Ja, nå har jeg jo hatt ferie og diverse da, så jeg har vel lov til å være litt sløv i begynnelsen? Men slikt tenker jeg ofte. Enten det gjelder helger, ferier, lørdager, bursdager, jul osv. Og for ikke snakke om diettplanene, de går hvertfall i dunken! Klarer en dag eller to så er jeg tilbake akkurat der jeg startet. Jeg må lage meg en skikkelig plan! En motiverende treningsplan! Men hvordan gjør man det?

Først av alt må jeg sette meg ett mål jeg faktisk kan klare å oppnå innen noen ukers trening. Det nytter ikke med mine mål, som er flat og muskuløs mage innen sommeren. Nei, jeg må ha noen mer konkrete mål å følge. Som at jeg skal innen 5 uker gå ned 5 kg (for eks).

Deretter må jeg fokusere på det jeg stapper i meg. Jeg er fæl med å putte i meg en sjokolade og to og tre etter trening. Eller drikker brus til middag, uten å tenke over det en gang. Det må ta slutt! Mer proteiner og mindre sukker og karbohydrater!

Så er det å ta Formbilder. Man ser ikke resultater selv ved kun å kikke i speilet ettersom ukene går. Jeg må ta bilder (kanskje hver mandag) for å sammenligne og se forskjell fra tidligere bilder og senere bilder.

Så er det å finne ting som motiverer meg! Kanskje belønne meg selv med noen nye klær eller minispa?

Nei, trening er ikke alt som står i hue på meg. Men det betyr ganske masse for meg å komme i fin form! Jeg er ikke flink til å holde meg til planene jeg lager, og derfor føler jeg alltid en knekk når jeg skuffer meg selv gang på gang. Jeg har lyst å se fin ut i bikini, hvem har ikke det? Ikke for alle andre som er rundt meg, men for meg selv. Jeg vil se på meg selv og tenke “jeg er fornøyd med kroppen min!”

Når jeg kommer hjem i dag skal jeg sove noen timer, og deretter skal jeg sette meg ned og lage en skikkelig trening – og diettplan for noen uker fremover! Og den planen vil jeg dele med dere! Kanskje dere har noen gode tips å komme med? Alt mottas med stor takk! 🙂

Lager du deg en plan for treningen din?

Hva motiverer deg?

Har du nådd dine treningsmål?

Rengjøring i stallen

I dag har jeg og Guro ryddet litt nede i stallen for å gjøre det klart til hestene skal inn fra sommerbeitet. Planen er å få vasket alle boksene før høsten, og jeg tenkte jeg skulle rengjøre alt utstyr jeg hadde liggende. Selvfølgelig får jeg aldri tid til alt på en gang, men vi fikk hvertfall renset to av boksene i dag. 

Masse rot..!

Kira var selvfølgelig med! Dårlig kvalitet…og jeg ser skalla ut, haha! 

Koste seg masse i høyet! 

DJUPADALEN

I går gikk jeg og Kay tur med lille Kira i Djupadalen. Det var helt skjønt vær, strålende sol og varmt!  Vi gikk inne i skogen og ut på grussti så vi fikk litt variasjon. Herlig å se Kira gå usikkert fremover og snuse nysgjerrig på enhver stein som ligger på stien. Litt klønete og forsiktig, men samtidig veldig glad og fornøyd av å gå på tur. Herligt <3 

Vi har kun hatt Kira i noen få dager, og allerede begynner hun å bli ganske trygg på oss. Og hun har allerede lært kommandoen “sitt”. Kjekt å se så stor fremgang på så kort tid 🙂 Snart skal vi melde oss inn i NKK (Norsk Kennel Klubb) og HOHK (Haugesund Omeng HundeKlubb) for å begynne å trene Agility. Gleder meg!! 

Jenteråning

I går var jeg ferdig på jobb kl.10.00, og så var det ut å “råne” litt med Tina! Når jeg er med Tina blir jeg alltid så hyper av en eller merklig grunn. Men det gjelder Tina også, så tror vi har en spesiell innvirkning på hverandre 🙂 Vi hadde det – som alltid – veldig gøy! Fikk ikke tatt så mye bilder siden det var så mørkt, og mobilkvalitet er ikke akkurat det beste… 

Tur i regnet

Formen er ikke så alt for bra for tiden. Hoster mye og er slakk… Men ut på tur med bissevovven må til! I dag tok jeg og typen med oss Kira på tur rundt travbanen. Der er det fine stier å gå tur på, og i tillegg masse trær så var en liten snev av romantikk syns jeg <3 Og Kira koste seg masse! 

God dag Mr. Padde!

Vi rakk akkurat å komme oss hjem før det begynte å regne! 

Nå ligger Kira under bordet på saueskinnet sitt og slapper godt av. Og det skal jeg også nå! Kanskje det kommer flere innlegg – har jo mye å ta igjen nå som jeg har hatt en liten bloggpause 🙂

Fått oss hund!

I går kikket jeg litt på facebook, og så kom jeg over en annonse hvor det var noen som gav bort noen Border Collie valper. De var ca 1 år gamle da, men de er valper for meg 🙂 Jeg sa til forloveden min at det hadde jo vært såå kjekt med en hund, men siden jeg er allergisk, så går jo ikke det… Men vi sendte da melding til de folka uansett, bare for å gjøre det. Og i dag ringte vi for å avtale at vi kunne komme bort å kikke på dem. Og plutselig var vi på vei hjem igjen med ett ekstra familiemedlem! Vi valgte ut den minste av dem alle, som var ei skjønn lita jente <3 Vi har kalt henne Kira, for det var Kay sitt førstevalg. Han har hatt en hund tidligere i barndommen som het Kira, så syns det var på sin plass å gi ham viljen sin til akkurat det 🙂

Jeg har også gode minner om akkurat denne rasen, for da jeg var mindre hadde jeg og familien en border collie som het Tiko. Vi måtte gi ham bort siden jeg ble allergisk og vi kunne ikke ha ham lenger. Disse er også veldig intelligente og enormt smarte hunder! Gleder meg til å begynne å lære henne triks og kanskje alligity! Hadde vært kjekt å begynne med konkurranser 😀 Noen som driver med agillity? 

Ei nydelig jente vi har fått <3 

Åkrasanden

For tiden er det nydelig vær her på Vestlandet! Jeg og Tina tok oss en tur på Åkrasanden i går og koste oss. Vi solte oss og badet litt i sjøen. Det var ganske så kaldt i sjøen, og jeg er ganske pinglete når det kommer til sånt, men Tina var litt mer våglige enn meg. 

Vi lå på stranden i nesten 5 timer, og idag har jeg faktisk fått litt farge også!

Er det fint vær der dere bor? 🙂