Jeg jogger, og liker det!!

Det skal ikke være greit å være lat! Foruten om de 3 timene jeg var støttekontakt har jeg bare sittet på rumpa og ikke gjort noen ting. Og når kvelden kommer får jeg selvfølgelig litt skyldfølelse for meg selv og det er nesten sånn at jeg gir meg selv ett lite bitchslap og Hey, nå må du ta deg sammen. Jeg var ute og tok meg en joggetur i går kveld, men skal man se resultater så må man stå på! Hver dag! Så, ut med seg. 

I kveld var det faktisk gøy å jogge. Jeg merker stor forskjell på nå og før da jeg begynte å jogge. Kondisen er kommet seg, og jeg kan jogge både lengre og fortere nå enn jeg kan huske. For noen år tilbake jogget jeg gjennom skogen her hver eneste dag. Selv om jeg egentlig aldri har likt å jogge. Frem og tilbake gjennom skogen, uten pause. Og da ble det jo plutselig gøy! Jeg merker jeg er på vei tilbake til den formen. Så bra at jeg kom meg ut, i dag også! 

Haha, alltid blinkskudd av jenta mi 

Jeg og “brukeren” min liker godt å lage mat sammen, så i dag endte det opp med taco og Askepott. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, Disney kommer jeg aldri til å vokse fra meg. Men jeg har en type som påstår han aldri har sett det før (yeah, right), så da må jeg benytte hver anledning til å kose meg med tegnefilm når han er på jobb, eller i det hele tatt ute av huset. Vi koste oss med god mat og tegnefilm, koste litt med hundene og gikk en liten tur på slutten av dagen. 

Ser dere det!? Vi bruker ris i tacoen. Hvem andre gjør det? Jeg trodde det var helt normalt, helt til.. ja da ALLE andre sa det høres merkelig ut. Men dette er jeg vokst opp med, ris i tacoen. Veldig godt! Prøv det! 

Åja, tror jeg glemte å si det! Men dette er Celina, hunden til tanten min. Jeg passer på henne mens tanten min er i syden! 

Nå er det bare en god og varm dusj som venter på meg, så skal jeg krype under en varm dyne og vente på at typen skal komme hjem fra kveldsvakt. Natta ♥ ♥

Jeg er blitt forhandler

.Det er mye som er forandret her siden jeg skrev til dere sist. Ikke bare har jeg snudd opp ned på stua her og byttet frisyre. Jeg har også fått meg en deltidsjobb! Jeg har nemlig blitt forhandler for Forever Living! Har dere hørt om det før? Forever Living er ett selskap som er det største direktesalgsforetaket i Skandinavia innen hudpleie- og helseprodukter basert på Aloe Vera. Aloe Vera er jo en plante som er kjent for sin tyktflytende gele som både brukes i hud- og hårprodukter og til og med kan drikkes og brukes i kosttilskudd! Mer om Forever Living kan dere lese HER 

Grunnen til at jeg ble med på dette var at jeg så en gyllen mulighet til å skaffe meg alt jeg trenger innen hud og hår på ett sted! Forever sine produkter er av høy kvalitet og hovedingrediensen er Aloe Vera. Mange som blir forhandler, velger å ikke selge men heller kjøpe inn til eget bruk. Du får nemlig en viss prosent avslag når du er forhandler, noe som bør være en selvfølge for alle selskap. I tillegg har du muligheten til å tjene noen kroner om du kjøper inn til for eks. venner, kjente og familie. Dette er jo produkter som er geniale å gi i julegaver, bursdagspresang eller klubbgave til vertinna! Her er det heller ingen kjøpeplikt om du velger å bli forhandler. Så du får prosent avslag rett i lomma, rett og slett! Alle som vil ha noe fra Forever Living er nødt til å gå gjennom en forhandler. Forever har nemlig ingen butikk eller nettbutikk slik som Cubus eller nelly.com. 

Jeg svarer gjerne på spørsmål du måtte ha angående det å være forhandler 

Nå mens jeg er i gang vil jeg presentere noen produkter for dere. Dere kjenner kanskje noen som har handlet hos Forever eller bruker noen av produktene fast. Jeg skal ikke skrive om alle, da blir jeg nok aldri ferdig.. men jeg kan vise dere noen av dem:

ALOE VERA GEL

Dette er den bestselgende Aloe Vera drikken som består av håndplukket, økologisk dyrket Aloe Vera. Millioner av mennesker drikker denne hver dag! Du får den i flere smaker, blant annet tranebær og fersken. 

ALOE VERA TOOTHGEL

Denne bruker jeg selv, en kjempegod tannkrem som smaker godt og gir en god følelse i munnen etterpå. Den inneholder ikke fluor, tro det eller ei. Jeg ble sjokkert selv da jeg hørte hvorfor. Aldri mer fluor! Denne passer fint til dere som har ømfintlig tannkjøtt. Jeg har det selv og blødde hver dag jeg pusset tennene. Det gjør jeg ikke nå lenger. 

RELAXATION MASSAGE LOTION & RELAXATION SHOWER GEL

Deilig massasjelotion med blant annet Aloe vera, lavendel og hvit te. Behagelig konsistens som pleier huden uten å føles fet. Dufter fantastisk! Jeg har ikke brukt den selv enda, men måtte åpne den og lukte! Har kjøpt den og skal få typen til å massere meg en dag med denne. Dusjgelen inneholder selvfølgelig Aloe Vera og en utsøkt miks av essensielle oljer og ekstrakt av agurk og sitron. Silkemyk 

ALOE LIPS

Så har vi denne fantastiske lille saken her, hvor jeg foressten ser overalt! Mange av mine kollega og venner bruker denne. Denne inneholder en kombinasjon av Aloe Vera, jojoba olje og bivoks som gjør leppene myke og beskytter dem mot vær og vind. Kan også brukes på blant annet neglebånd og ved kløe etter insektstikk. Har også hørt at man kan bruke den på såre barnerumper. Bare husk å merke hvilken du har brukt, hehe!

ALOE CLEANSER

Denne er en av mine favoritter! En renselotion som effektivt fjerner smuss og makeup. Jeg bruker denne hver gang jeg skal fjerne brunkrem og pudder i ansiktet. Før brukte jeg allslags ansiktskremer og nattkremer for å få huden i ansiktet til å bli myk uten å føles tørr. Nå bruker jeg kun denne på kvelden 

C9

Dere har kanskje hørt om C9? Jeg hadde hørt om det lenge før jeg visste om Forever Living. Det er Forever Living sitt produkt og er ett produkt som viser og hjelper deg på rett vei til ett slankere liv! C9 er forkortelse for Change 9. Det er ett program som på ni dager kan hjelpe deg å få en kickstart på din reise mot en sunnere og smalere deg. Det er som om du får en personlig trener sendt i en boks. Jeg kjenner mange som har gått på denne, både venner og familie, og tro det eller ei. Det funker! 

Det var alle produktene jeg ville vise dere for denne gang. Bildene jeg har brukt er mine egne, og alt jeg skriver om mine egne meninger er sant! Jeg tror neppe jeg ville blitt forhandler og anbefalt produktene videre uten å ville ha dem selv og vite at de fungerer på hvert sitt område. Om du lurer på noe kan du alltids legge igjen en kommentar eller sende en melding til meg på Forever Linda Lovise på facebook 

 

Fornyelse

Sånn, da var jeg tilbake. Jeg trengte litt tid på å samle tankene og rett og slett få litt orden her hjemme. I det siste har jeg følt en del rot i livet mitt for å si det på den måten. Ikke missforstå, jeg har det helt fantastisk bra. Men jeg er en person som må ha ett system i mitt eget hode på all ting for at det skal bli bra kan man si! Og i det siste har jeg hatt litt surr i topplokket, så det jeg trengte var – en fornyelse! Jeg følte jeg gikk i det samme mønsteret hele tiden, og konstant satt med den tanken på at det er noe jeg ikke har fått gjort, men kunne ikke sette fingen på hva det var! Har jeg glemt noe viktig? Jeg må fylle luft i dekket på sykkelen! Nå må jeg gi Kira den nye vaksinen! Jeg må bestille ny skjerm til telefonen! Når får jeg tid til å gå på trening igjen? Slike tanker opptar meg hver dag. Men så lenge jeg får ting gjort er alt bra! 

På onsdag skulle mannen min ut på jakt, og det var dagene før han reiste jeg begynte å sette ting på plass. Ting som har stått over meg i lang tid nå. Jeg elsker å lage til overraskelser, så da gjorde jeg bare alt om til en liten overraskelse til han kom hjem igjen. Jeg begynte å rydde huset, og det førte til en hel renovering. Jeg fjernet noe gammelt, tok inn noe nytt, byttet noe og hang opp noe. For eksempel har jeg ikke lenger de to svarte hyllene på veggen i stua, men ett fint langt speil istedenfor. Jeg har ønsket meg speil i lang tid, endelig har jeg det! Og en ny lampe med krystallfot! I tillegg fant jeg frem alle de tomme rammene jeg hadde og skrev ut masse bilder av meg og typen og lagde en liten bildekrok over sofaen. Syntes det var søtt! Han sier ikke så veldig mye, men sånn er jo de fleste gutta.. Tror han syntes det var litt søtt han også, selv om det er gjerne ikke det ordet han ville brukt. Og tomme vegger er faktisk det kjedeligste jeg ser i ett hjem. Kall meg gammeldags, men minnene skal opp på veggen, ikke bare på facebook veggen..

Greit nok med en fornyelse i hjemmet. Alt ser så mye bedre ut og jeg kan nyte ett rent og ryddig hjem med fine artikler. Men det som er det mest viktige er ikke fine møbler og skrift på veggen. Det er så klart deg selv som er viktigst! Velvære – unne deg selv litt hudpleie, massasje eller fikse neglene. Og for meg var det på høy tid en frisør time som trengtes. Dere husker da jeg skrev om JAZZ Hårsjampo? At den ikke virket.. Men jeg innså at jeg hadde så slitte tupper at selv om håret mitt vokser så blir det ikke lenger på grunn av dette. Så nå skal jeg gi sjampoen en sjanse til, for nå er håret mitt fornyet og jeg kan lettere se om det vokser eller ikke. Frisør er så dyrt, og det er nok en av grunnene til at jeg har drøyd det såpass lenge. Men det var verdt det til slutt!

Før

Etter

Litt forandringer er alltid bra. Og nå har jeg fått unna en del som har stått i tankene mine lenge. Deilig er det! Nå kan jeg begynne å tenke på julepresanger og få det unnagjort. Jeg har faktisk allerede begynt. For det er bare 13 uker igjen til jul! 

 

16 uker igjen av året!

Hei og hopp! Jeg er straks på vei ut dørene for å komme meg på trening. Og selvfølgelig skal jeg sykle til treningen! Jeg har visst hva jeg skulle gjøre denne dagen helt fra fredag av. Det er nemlig bare 16 uker igjen av året, og siden det bare er 16 uker igjen av året har jeg satt igang med en 16 ukers Challenge for meg selv! Det skal såklart vare året ut, siden det bare er 16 uker igjen av året! Det vil si at jeg skal prøve så godt jeg kan å kvitte meg med mest mulig overflødig kilo, spise sunt, men samtidig leve livet! Det blir spennende å se om jeg klarer dette. Jeg har sagt til meg selv at dette er siste sjanse for meg å endre på kosthold og trening for i år. Slår jeg ikke til nå, går året forbi og jeg sitter igjen med å ikke ha oppnådd noe i det hele tatt. Det er jo ikke så dramatisk som jeg skal ha det til nå, men det blir en liten vekker og motivasjon for meg å gjøre en endring jeg kanskje burde gjøre for mange måneder siden. Tenk! Det er faktisk bare 16 uker igjen av 2015!

I dag blir det en times styrketrening, så har jeg meldt meg på Pilates klokken halv 9. I tillegg til å sykle til trening og hjem igjen. Dette kommer nok til å bli T-U-N-G-T! Men heldigvis blir det bare lettere og lettere. Nå må jeg bare få på meg den stilige 2XU treningsbuksen jeg fikk av min kjekke mann, så er jeg klar! Vi snakkes 

Har dere satt dere mål for resten av året? 

 

Følge meg på Instagram? Lindalovise91 ♥

Venninnehelg

God søndags kveld til dere! Sofaen er inntatt og pizzaen i ovnen. Og amerikansk fotball på tv, faktisk. Jeg har sittet og spilt Sims i en liten time nå, så jeg merket det ikke før nå. Nå skal vi slappe godt av her hjemme!

Som dere kanskje allerede vet så har jeg hatt jobbhelg denne helgen. Som oftest blir det ikke gjort så mye annet enn jobb i disse helgene, men på lørdag hadde jeg besøk av Tina, bestevenninnen min. Vi hadde oss en liten venninnedag på lørdag, noe vi ikke har hatt på lenge! Vi tok som vanlig en liten tur med hundene ned til kiwi for å handle inn lørdagsmiddag vi skulle lage sammen. En rett jeg så vidt husker hvordan smaker, nemlig snitzel! Jeg husker første gang jeg smakte snitzel. Det var på klassetur i 10’ende. Vi var i Polen for å besøke Auswitch og alle de andre konsentrasjonsleirene fra 2.verdenskrig. Vi fikk servert snitzel så og si hver dag, og jeg husker vi var såå lei av det på slutten! Men plutselig fikk jeg så himla lyst på det. Det var jo kjempegodt, og så lett å lage! Tror ikke vi brukte mer enn 10 minutter…

Snitzel a’la Tina – Linda  

Utenom matlaging var vi en tur innom Amandasenteret for shopping. Litt nytt undertøy i skuffen er alltid kjekt! Når jeg går på shopping vet folk at jeg stort sett har fått dilla på noe. For egentlig er det ganske sjeldent jeg shopper, klær og interiør osv. Men så får jeg slike bølgedaler da hvor jeg bare er nødt til å ha noe nytt i hus! Og det varierer mellom klær, undertøy, nye puter eller pynt. Nå for tiden er det ALT. I dag har jeg sagt til kjæresten at han skal være med meg i morgen for å handle nytt sengesett og pynteputer og slikt. Som menn flest liker han jo ikke å være med på slikt, og det er nettopp derfor jeg vil ha ham med! Er jo koselig å handle sammen av og til. Han vet at jeg elsker ham uansett ♥ ♥

Ser frem til en ny uke nå, med nye muligheter. Nå vil jeg bare ønske dere en god søndagskveld før jeg kryper under armkroken til mannen min og skal kose oss med “Hellstrøm rydder opp” på tv. Heijdå 

 

Lader opp til jobbhelg

Fredag og helg! For noen kanskje, men ikke for meg. Men det gjør ikke noe. Jeg har hatt fri en periode nå, så å komme tilbake på jobb gjør meg ikke så veldig. Og så har vi ett nydelig vær, så at jeg sykler til jobb er nesten en selvfølge. Det blir bare ett kjapt innlegg denne gangen. Jeg har litt jeg skal gjøre før det er avgårde til kveldsvakt! 

Ha en fin dag alle! 

En dag med mine beste ♥

Lisa, bestevenninnen min, har fått seg hund! En hvit gjeterhund! Hun er ikke så gammel enda, så da de tok turen til oss i dag gikk vi bare rett bort til Vormedalsvannet for å lufte dem. Hun kan ikke gå så alt for langt enda, og hun springer enda rundt som en lodden valp. Herlig! Kira tror jeg får ett slags instinkt når hun møter yngre hunder. Hun bjeffer, eller “boffer” på dem når de er inne i huset og de vil leke. Stiller seg opp foran og gjør seg så stor hun bare kan. Som om hun sier ” Nei, ikke herje inne i huset! Det gjør vi ute!” Haha! Jeg kaller henne bare bigsiss når hun gjør det. Akkurat som en storesøster som skal lære de yngre opp. De er så snåle ♥ ♥

Etter at vi hadde litt kvalitets tid med våre beste på fire ben, tok vi en tur innom Oasen Storsenter. Der kjøpte jeg en ID brikke til Kira. Den samme som Lisa har til sin hund faktisk! Gravering av navn og tlf nr er ganske lurt om hunden plutselig skulle forsvinne. Ikke det at jeg er redd for at Kira skal stikke av, for det er så sjeldent det skjer. Men man vet jo aldri.. I tillegg har jeg chip i nakken hennes for å være helt sikker! Selvfølgelig valgte jeg hjerte med bling bling på ♥ ♥

Nå er typen endelig kommet hjem, etter en hel dag med jobbing i leiligheten sin. I morgen kommer det en megler og skal se på leiligheten og vurdere litt pris og litt forskjellig. Han har ikke bestemt seg helt for å selge, men vi begge drømmer om vårt eget hus nå, og hvis han flytter inn med meg har vi begge stor mulighet til å spare opp masse penger til den tiden kommer at vi skal kjøpe hus ilag. 

Imens han har jobbet har jeg vært hjemme og ryddet og gjort det fint. Jeg kjenner det skal bli godt å legge seg, men først skal vi begge slappe av og se “Råskap” på tv! Legger ved ett lite bilde av boksamlingen min – som jeg har knabbet fra pappa sin bokhylle da.. Istedenfor å ha dem i en hylle syntes jeg de passet perfekt oppi en kurv foran peisen! 

Tips til støttekontakter

Hei igjen! Jeg kom akkurat hjem fra joggetur med Kira. Resten av dagen har gått til å være støttekontakt. “Brukeren” min har begynt å komme til meg rett etter skoletid. På denne tiden sparer vi mye tid, og det er greit å sette av tid litt tidligere på dagen enn klokken 5 som vi hadde før. Da følte jeg hele dagen gikk i venting, på samme måte som med kveldsvakter på jobb. Man går bare og somler frem til vi endelig skal utføre dagens gjøremål.

I dag har vi lagd nachos. Vi burde kanskje heller vært ute i det fine været, men siden jeg lovet henne det forrige gang, så ble det bare slik. Men var godt med mat da! Hun stod for det meste av matlagingen, mens jeg bare veiledet litt innimellom. Matlaging er noe vi har holdt på med i alle år, og rettene varierer litt. Det er kjekt, og på samme tid får vi i oss middag også! 

Tenk, nå har jeg snart vært støttekontakt for samme jenta i 5 år! Jeg tror ikke det er så voldsomt mange som forblir støttekontakt år etter år slik jeg har vært for min bruker. Jeg hadde bare en plan om å ha en liten “jobb” ved siden av studiene, da jeg jobbet som lærling. Det er jo alltid kjekt med ekstra penger. Men så har jeg bare fortsatt og nå er det en ukentlig rutine jeg ikke tenker så mye over lenger. 

Noen lurer kanskje på hva man gjør når man er støttekontakt. Jeg har ofte fått spørsmål fra venner som spør meg. Hva gjør du egentlig når du er støttekontakt? Hvilke aktiviteter kan du gjøre? Svaret på det er: Alt! Eller ihvertfall nesten. Det spørs litt på hvordan funksjonsnivå til brukeren er, og hva h*n er i stand til å gjøre. Min bruker er oppegående og veldig “frisk” om jeg kan si det på den måten, så vi kan gjøre stort sett hva vi vil. Det er vanskelig å beskrive siden jeg har taushetsplikt. Men håper dere forstår hva jeg mener. Her har jeg listet opp en god del aktiviteter til hva støttekontakter kan gjøre med friske og oppegående brukere:

Lage mat

Bade (ute om sommeren og i badehall om vinteren)

Se film

Gå på kino

Bowling

Spille kort eller brettspill

Lage noe (som i kunst og håndverk)

Gå tur

Klatre (ute, eller på en klatrevegg)

Gå på trening (om dere har tilgang til treningssenter)

Sykle tur

Gå på biblioteket (låne dere bøker og lydbøker)

Tegne og male

Shopping (Eller bare ta h*n med på handling og innkjøp av mat, husholdning osv)

Gjøre lekser sammen (leksehjelp)

Gå på besøk

Gå på arrangementer (gratis kurs, ungdoms møter osv)

Ta en kjøretur 

Høre på musikk og lage musikkliste sammen

Spille Sims (Er veldig lærerikt mtp bygge hus, innredning, osv)

Ta bilder i en skog, park, av hverandre, av dyr o.l

 

 

Dette var mine tips til aktiviteter for støttekontakt med en bruker som er oppegående og kan utføre disse aktivitetene. Håper dere fikk litt nytte av det. Og for de av dere som ikke er støttekontakter, så fikk dere gjerne ett nytt bilde av hvordan det er å være støttekontakt. Håper flere melder seg til å bruke 2-3 timer i uka, enten det er for å hjelpe en person som trenger det, eller hjelpe en familie som trenger avlastning. 

Støttekontakter – jeg beundrer dere alle 

 

 

Min kveld med nytt inventar

Jeg har så mye energi om dagen! Og i dag gjorde jeg endelig noe med det. En joggetur på kveldstid i Norheimskogen var helt fantastisk deilig, tro det eller ei! Satser på dette blir en fast rutine etter noen ganger. Typen har stort sett sovet i dag, siden han jobber natt, og ut på dagen har han vært ute på ærender. Så jeg har så og si hatt dagen for meg selv. Men det gjør ikke noe det når han kommer hjem med både McDonalds og en presang til meg! To vaser jeg har ønsket meg lenge og har gått forbi i butikken flere ganger. Og de passet jo så perfekt inn i stuen! ♥ ♥ ♥ Gode kjæresten min!


I dag ble det bare en rask og enkel middag på oss, McDonalds. Men så klarte jeg jo å komme meg ut for å jogge i kveld, så ingen dårlig samvittighet her i gården. Arh, hvorfor er det alltid slik at man skal ha dårlig samvittighet om man unner seg noe som inneholder litt mer fett i hverdagen? Jeg innrømmer det, jeg tenker slik selv. Hver gang! I huset er det fortsatt litt husvask som venter på meg, men det tenkte jeg å bruke dagen i morgen på. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden. Typen jobber netter denne uken, og da har jeg en tendens til å legge meg litt sent og sover derfor noen timer ekstra på morgenen. Rart hvordan man blir vant til å sove ved siden av noen, og når de ikke er der så forandres hele soverytmen. Slik er det hvertfall med meg. Nå skal jeg slappe litt av, ta meg en god dusj og så er det rett i seng! Såe.. god natt ♥ ♥

Mine to som leker seg Ikke spør meg hvorfor den ketchup flasken alltid kommer med på bildene..

Litt blogging i en travel hverdag

Hei dere! Jeg har hatt det ganske så travelt denne siste uken, og for å si det slik så har jeg nesten glemt ut bloggen litt. Flaut.. Dumt å si det, men det er sant. Jeg driver med noe for tiden som tar masse tid og energi fra meg. Jeg tror ikke jeg har sagt hva det er til dere enda, men jeg skal si det ganske snart! Så alt i alt så har det ikke vært mye tid til blogging. Men nå har jeg litt fri, så da skal jeg klare å sette av mye mer tid!

Som vanlig er det litt “kleint” å bare hoppe i ett helt random blogginnlegg når man har vært borte såpass lenge som jeg har. Men for å begynne en plass: Jeg og Tina tok oss en tur med hundene i Djupadalen i dag. Det er så utrolig fint vær i Haugesund i dag, og jeg gikk for det meste bare i t-skjorte på turen opp langs Krokavassnuten. På toppen blåste det en god del, men ellers var det en herlig luftetur for både oss og hundene! Jeg har så vidt begynt å trene igjen, så denne turen var en god oppstart på en litt mer aktiv tilværelse enn det gjerne har vært nå de siste ukene. Jeg jobber fortsatt med å få med meg Andreas på trening! 

 

Kira poserer som vanlig villig på bilder ♥ ♥

Vi brukte ikke så veldig lang tid på å tråkke oss opp til toppen!

Denne holdt Tina på å tråkke på!

Den lange turen vår var ingen sak for lille Frøya! 

Ellers må jeg bare si at jeg har det veldig bra i disse dager! Travelt, men utrolig kjekt. Jeg har fått jobbet mye, har en utrolig god kjæreste og en fantastisk hund som lyser opp dagene mine! Jeg har også nå begynt å lage meg en slags timeplan for å få alt til å gå rundt. Jeg er en kreativ person og liker å hive meg på alle mulige slags prosjekter. Dette tar tid, så til slutt må man bare lage en plan man kan følge for å få tid til alt sammen. For jeg vil gjøre ALT! Dere skal såklart få litt mer innblikk i hva jeg holder på med, så jeg skal begynne å skrive på ett blogginnlegg hvor dere gjerne forstår litt mer av hva denne jenta holder på med på fritiden. Så vent litt, så blogges vi om litt igjen ♥ ♥