Bling Bling ♢

God morgen lesere! Endelig står jeg opp til noenlunde normal tid. Det er fredag – igjen – og jeg har planer om å være edru hele helgen. Siden jeg har bursdag neste søndag tenkte jeg å samle en liten gjeng og feire på lørdagen. Så jeg sparer kruttet til neste lørdag. Er hvertfall det som er planen…

I går var det en liten julepresang til meg som ble dumpet i postkassen! Bling Bling deksel til telefonen min ♡ syntes jeg fortjente det etter å ha tilbrakt halve uka under dyna. Jeg har enda ikke blitt kvitt halsbetennelsen, og bare det er vel god nok grunn til å holde seg edru de kommende dagene.
Nå lager jeg frokost, sånn at dagen kan starte. Jeg vet egentlig ikke hva som står på planen min i dag, så vi får se hva denne dagen bringer! Ha en fin dag ♡

Hva syntes dere om dekselet foressten? Så meg!!

Julefilmer jeg skal se

Juletid betyr familietid. Men det betyr også mye kjekt på tv! Men foruten det som skjer på tv, så har jeg ramset opp diverse filmer jeg vil se i løpet av julen i år. 

 

LAST HOLIDAY

Denne har jeg sett før, men blir seriøs aldri lei av den! Georgia Byrd får beskjed om at hun ikke har lenge igjen å leve, og bestemmer seg derfor om å ta ut alt hun har av penger, reiser til Europa og skjemmer seg bort på luksus hotell, festmåltider og dyre aktivitet. Anbefaler alle å se denne!

 

HOLIDAY IN HANDCUFFS

Jeg er ikke sikker, men tror jeg har sett denne før. Leste hvertfall om den, og derfor er den på lista mi! 

 

JACK FROST 

En varmere snømann skal man lete lenge etter. Historien om en far som dør, og kommer tilbake til familien i form av en snømann hører julen til! 

 

REISEN TIL JULESTJERNEN

Denne har jeg aldri sett, men så traileren først i dag. Den virket grei, og siden den er norsk bør jeg vel få den med meg. Har ikke hørt noe særlig om den før, men jeg liker jo fantasi og julefortellinger!

 

NARNIA

Jeg vet ikke hva det er, men denne filmen får meg alltid i julestemning. Kanksje det er skogen som ligger begravd i snø, eller fabeldyrene som snakker, eller heksa som kommer kjørende i sleden sin. Jeg vet ikke, men jeg vet jeg skal se den! 

 

HJEMME ALENE

I tradisjonens tro har nok alle og enhver sett Hjemme Alene filmene med Kevin som blir etterlatt hjemme mens resten av familien reiser på ferie. Ikke med vilje, selvfølgelig! Dette er en av filmene som gir meg mest julestemning, og såklart skal jeg se denne i julen! 

 

EDWARD SCISSORHANDS

Ah, historien om hvorfor det snør! Jeg er ikke sikker, men tror ikke det er så mange som er klar over at denne filmen eksisterer. Bortsett fra de som er skikkelig Johnny Depp fan da! Vel, jeg anbefaler dere å se den hvertfall. En koselig film, men med ett budskap som gir selv den kaldeste person ett varmt hjerte. 

 

HISTORIEN OM JULENISSEN

Denne dukket opp da jeg søkte gjennom filmer i dag. Jeg har aldri sett den, men syntes den så koselig ut, og vil gi den en sjanse! 

 

Dette er jo bare ett utvalg av filmer jeg vil se! Har du noen på listen din? 

Horoskop for 15-21 desember

Hei dere! Det har vært ganske dårlig aktivitet på bloggfronten de siste dagene, og det er så beklagelig. Ikke bare for meg selv, men til dere som faktisk liker å lese bloggen min! De siste dagene har jeg ikke vært helt i form. Det begynte med litt hodeverk, så gikk det over til hodepine, så svimmelhet og til slutt halsbetennelse. Jeg har ligget på benken og, ja, ikke gjort en døyt. Eneste jeg har oppnådd er at jeg har fullført 2 sesonger med Frustrerte Fruer, og må nå se meg om etter sesong 3! Men nå er jeg på beina igjen, og starter opp ett nytt kapittel med horoskopet mitt denne uken!

 


Uken 15-21 desember

 

Med solen i Skyttens tegn kan spesielt dere som er født denne 

uken, føle en ny start og begynnelsen på en ny syklus, Du kan 

legge det gamle bak deg og hente frem de blanke arkene. Nå vil

du ha energi og overskudd både til å ta sosialt initiativ og til å oppnå

kontakt med nye mennesker. Men unngå at du skrur forventningene

så høyt at det blir vanskelig for en annen å leve opp til dem, eller at 

du er så positiv at du blir naiv og derfor utnyttet. 

 

Motto: Nytt perspektiv

So sick..

Dette har virkelig vært en dag jeg kunne vært foruten. Nå ligger jeg strak ut på benken med dyne, teppe, tykke klær og jeg har allerede kommet til sesong 2 av Frustrerte fruer. Jepp, min tur til å bli syk!

Men å være syk er en god grunn til å skjemme seg bort. Jeg klarte å karre meg ut i bilen og kjøre for å ta noen minutter i solarium. Det var utrolig deilig siden jeg har ligget hjemme i mangen timer og hutret og fryst i hele dag.

I Haugesund er det en storm på gang, og jeg har sett det gnistre i stua mi tre ganger allerede. Jeg er ikke den personen som er redd for lyn og torden, men er måte på hvor nært det skal komme før jeg begynner å dra ut støpsler og skru av alt som heter lys. Kan ikke si det hjelper så mye heller -  jeg er mørkredd..

Håper dere har en bedre tirsdag enn det jeg har! Jeg kjente det begynte å bygge seg opp i går, men i dag tidlig var det allerede for sent å forebygge noe som helst. Kos dere videre i kveld. Jeg skal fortsette med frustrerte fruer og trykke i meg chips og smågodt med god samvittighet!

Ny uke ♡ bilder fra helgen

Hei dere! Beklager for dårlig blogging for helgen som var. For første gang på lenge var jeg ute med Petter, en god venn av meg som jeg ikke har snakket så mye med den siste tiden. Slik er det når alle har sitt å bedrive tiden med. Vi var ute på lørdagen og var hos Frode før vi stakk på byen. Ellers har helgen min bestått av jobbing, rydding og Frustrerte Fruer. Jeg har begynt på serien igjen, fra første sesong, episode 1!
I dag er det ikke noe særlig fart i meg. Jeg burde kommet meg på trening, men tror jeg bare skal holde meg hjemme i dag og kose meg på benken med tv og hunden min. En liten tur med Kira i kveld og så får jeg ta igjen treningen i morgen.

Bilder fra helgen <3

Frode har biljard i stuen, så det ble ett par spillerunder i løpet av kvelden!

Sliten, men fornøyd

Hei dere! Bare stikker innom for å ønske dere en fin fredagskveld. Jeg sitter og har pause på jobb nå, før det er siste innspurt før jeg også kan ta helg!
Må også si at jammen meg kom jeg meg på trening i dag tidlig. En ganske full sal på Zumba timen, men ikke så sprekt på pilates. Faktisk så var det bare meg og ei til som var meldt på. Så jeg tok heller i ett tak på styrkerommet. Jeg må skryte over meg selv når jeg tenker på uken som har gått. Jeg har trent alle dagene utenom onsdag, og da er jeg fornøyd! Kjenner det skal bli godt med noen dager fri fra både jobb og trening.

De har fått det utrolig fint på Shape Treningsenter nå. Pyntet til advent og har masse arrangement på gang nå!

God morgen Fredag ♡

God morgen! Flaks at jeg våknet nå da. I går meldte jeg meg på Zumba og pilates timene som begynner klokka 10 og 11 i dag. Men så meldte jeg meg av igjen fordi jeg tvilte egentlig på at jeg klarte å stå opp. Men, nå er jeg jo våken, så hvorfor ikke!? Om jeg klarer å dra meg på trening om en time så kan jeg si god helg med god samvittighet. Å nei, kveldsvakt i hjemmetjenesten først – SÅ helg ♡

Om du er fast leser, eller ikke, gjerne gå inn på facebook siden min og trykk “like”. Da blir jeg veldig glad ♡ lindalovise91.blogg.no

Du skjønne glitrende tre ♡

Hei dere ♡

Akkurat nå sitter jeg og slapper av etter dagvakt i hjemmetjenesten og julevask i heimen. Jeg skal på spinningtime i 6 tiden, så jeg må snart hive på meg treningsklær og spinningsko og manne meg opp til nok en treningsdag! Jeg elsker det!!

Når jeg husker på det så skulle jeg jo vise dere hva jeg og støttekontakt brukeren min gjorde i går. Vi pyntet nemlig juletre! Vi pleier normalt å sette det opp på lille julaften, men i år klarte jeg ikke å vente. Det er kanskje litt tidlig, men shit og! Det er bare jul én gang i året, så hvorfor vente? Når pleier dere å sette opp juletre?

Se så fint det ble! Før og etter bilder!

Kvalitetstid

God morgen! Off ja, planen var jo ikke å sove så utrolig lenge i dag, men senga kjentes ekstra god ut i dag. Jeg er vel noe folk kaller for b-menneske, så hver dag jeg har fri bør jeg sove så lenge som kroppen trenger.

Jeg hadde en veldig koslig dag i går. Tina kom på besøk og vi koste oss med både gitarspilling, tur med hundene, og taco og Månetoppen på NRK på kvelden. Skikkelig kvalitetstid med en av mine beste venninner ♡

Nå er det allerede onsdag igjen, og det betyr at jeg skal være støttekontakt i dag. Hva vi skal gjøre i dag får dere se litt senere!

Fin start på desember

God dagen alle <3

Det var litt trist å våkne i dag og se ett grått og vått vær utenfor vinduet. Men det betyr vel at det er lov å kose seg ekstra mye inne, som å spille sims, pynte til jul, slappe av og kose seg sammen med hunden. Det minner meg på at jeg skulle vise dere rommet jeg har laget til Kira oppe. Jeg er ikke helt ferdig enda men skal prøve å bli ferdig i dag. Det er ikke så mye som skal gjøres, kun henge opp noen bilder og slikt.

I går hadde jeg en veldig effektiv dag. Først var det dagvakt på sykehjemmet, så ryddet jeg hele kjøkkenet for å få plass til julepynten, deretter var det å komme seg på trening for 45 minutter spinning og 1 time Zumba! Den følelsen av å fullføre en effektiv treningsøkt og avslutte med noen minutter i solarium.. Utrolig deilig. Og det er ekstra deilig når du vet du har gjort deg fortjent til litt “goder” underveis. Alt i alt, jeg har hatt en veldig fin start på både den nye uken og desember!