Trøtt og sliten

Nå ser det ut som det er min tur til å bli syk. Jeg har slitt meg gjennom arbeidsdagen i dag med vondt i hodet, forkjølt og slakk. Jeg ble litt bedre da jeg kom hjem, men fortsatt sliten! Skal bli godt å legge seg i ei god og varm seng. I morgen har jeg fri, men jeg skal langt ifra ligge på latsiden. Jeg har masse jeg skal få unnagjort og forhåpentligvis klarer jeg å stå opp tidlig og bli ferdig med mesteparten av det. Jeg skal blant annet gjøre rent til kaninene, pusse hesteutstyr som jeg har for salg, rydde og vaske leiligheten og masse annet!

Ha en fin kveld og god natt lesere! Vi blogges i morgen <3

Lunsj

Wow, dagen har gått fort!? Vi på helseekspressen har akkurat hatt pause på Ikea med litt shopping og pizza og brus. Snart er vi på vei tilbake til Haugesund. Jeg gleder meg til å sette i gang og rydde på plass tingene jeg har kjøpt! Det er vel så og si umulig å gå ut fra Ikea uten å kjøpe noe? Jeg stortrives på helseekspressen og kunne gjerne hatt dette som fast jobb. Dessverre er jeg jo bare ekstrahjelp for mamma mens hun er ute i praksis.

Høst <3

Kosekvelder er noe av det koseligste jeg vet om. Hva er vel bedre enn å sitte inne og kose seg med film og god mat med venner? På lørdag fikk jeg overnattingsbesøk av Tina. Akkurat som i gamle dager! Vi gikk på tur med hundene og på kvelden så vi film og spilte playstation. Ja, jeg har fått meg playstation 3! Kjempekjekt! Pizza sto selvfølgelig på menyen.

Vi tok mange bilder fra turen sammen med hundene, de kommer etterhvert!
Hva gjør dere på hjemmekvelder i helgene? 🙂

God frokost med varme baguetter, kokte egg og Shrek på tv!

"Ut på galleien"

Det er ikke så veldig mye som skjer i Haugesund i helgene. I såfall er jeg veldig dårlig til å følge med på slikt. Men jeg har aldri vært noe særlig interessert i arrangement og konserter, så da blir det helst hjemmekvelder eller gå ut på byn for å ta en drink sammen med venner. Jeg har gjort begge deler denne helgen. På fredag var jeg ute med venner og lørdag hadde jeg og Tina kosekveld hjemme hos meg. Bilder fra lørdag kommer snart!

Innlegg fra helgen kommer som oftest på løpende bånd på søndag. Bloggingen blir da kanskje litt rotete, så det beklager jeg!

Bilder fra fredag:

Hei og hade

Det ble bare noen kjappe og korte innlegg i dag! Jeg har nettopp hatt Tina og Frøya på en kort visitt i kveld etter jeg kom hjem fra jobb, og nå er jeg ganske klar for natta. Sånn er det!

Ha en god natt alle sammen! En dag med jobb igjen så er det helg! 

Så altfor, altfor tidlig

God morgen! Jeg er tilbake på helseekspressen, og klar for en ny dag. Men jeg var ikke like opplagt tidligere i dag. Det har vært veldig lite søvn i natt, og stå opp klokka 5 må være dagens store utfordring! Jeg var ikke alene om å synes det var for tidlig å stå opp før fuglene hadde rukket å fise. Kira, som normalt kommer hoppende opp i senga for å vekke meg, lå døsig ved stuebordet og så vidt klarte å lukke opp øynene da jeg kom for å se etter henne.

Flere som starter tidlig på jobb? 🙂

Get in Shape – together

Jeg og Tina prøver som vanlig å holde fokuset på trening, og alt blir jo så mye lettere når man er to! Jeg klarte å lokke henne med meg på Step time i går. Som med masse annet skal jeg få henne til å like step også 🙂

Dette er min definisjon på ett sunt måltid! Men så sunn blir den sjelden.. så dette er ikke vanlig kost for meg for å si det sånn.

Mye energi, men ingen krefter

God morgen! Nå er det 3 dager med lange arbeidstid, og så er det jammen helg igjen! Hvor blir det av tiden? Jeg vet at når jeg kommer hjem fra jobb gidder jeg ingenting, så gjøremålene mine blir bare utsatt og utsatt. Og i slutten av uken sitter jeg igjen med en haug med tanker som fyller opp hodet mitt til det eksploderer. Tanker om ting som jeg burde fått unnagjort, men som jeg liksom ikke gidder å sette igang med. Så dagene mine går veldig i bølger kan du si. Den ene dagen er jeg full av energi og kan gå på flere treningstimer og får ting unnagjort i en fei, men neste dag er jeg helt tappet for krefter. 

Men jeg har alltid vært slik. Jeg har alltid hatt ett eller annet prosjekter på gang. Jeg sitter aldri stille! Selv om jeg ligger i benken og ser på tv, så slapper jeg ikke helt av. Det er for mye å tenke på! Flere som har det slik?

Ønsker dere uansett en fin dag videre! Jeg blogger senere <3

Forbedring fryder!

Det er egentlig litt utrolig, og veldig kjekt å se resultater selv om jeg ikke trener hver dag. Jeg har vært litt sløv med treningen i det siste siden jeg jobber så mange timer noen dager i uka. Dermed blir det til at jeg ikke orker noe de dagene jeg har fri. Men likevel ser jeg forbedringer! Jeg tror jeg har fått bedre forbrenning etter den perioden jeg stod skikkelig på. Jeg drikker fortsatt brus, jeg spiser fortsatt ferdigpizza til middag og snopet står ofte fremme på en mandag og tirsdag og ellers resten av uka.

Men med regelmessig trening og ha i det minste LITT kontroll på hva du putter i deg, så kommer du langt. Ikke fokusere på tallet på vekta, men formen på kroppen din! Jeg håper mine lesere tar til seg det rådet at man må unne seg goder underveis, ellers dabber du av etter en uke eller to. Jeg er ikke noen treningsekspert… snarere tvert imot. Jeg trener på min egen måte og finner ut hva som fungerer for meg. Men å ha litt goder hver dag gjør at du ikke begynner å kjede deg eller går på veggen. For det har jeg testet ut. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har startet opp treningen og failet, gang på gang. Goder trenger ikke bety søtsaker med masse sukker, men en liten shoppingrunde, frisørtime, en spadag med venner eller helgetur til fjells! Det er bare fantasien som setter grenser!

Halv 7 i kveld skal jeg og Tina på Step time hos Shape Trening og Velvære. Det er den kjekkeste timen de har på planen så den prøver jeg å få med meg hver tirsdag!

Prøvedukke

Hei kjære lesere! Jeg kom akkurat hjem fra en spontan frisørtime! Lisa er blitt lærling hos Tango frisør, og lurte på om jeg ville være prøvedukke i dag. Emh!? Jaa jo njaa.. Som de fleste jenter er jeg livredd for håret mitt. Spesielt tanken på å klippe det når jeg endelig har fått det så langt. Men jeg sa nå ja, som den kjekke venninna jeg er! Tror dere det var betryggende å sitte i stolen mens Lisa forteller at dette er første gang hun rører en saks? Haha! Men resultatet ble kjempebra og jeg ble veldig fornøyd. Jeg tok jo ikke så mye av det, kun tuppene.. Flinke Lisa!

Før bilde! Jeg var ikke klar over at det var SÅ slitt og ujevnt..

Etter! Neste gang blir det striper!