Mimrestund

Jeg og typen så litt på gamle bilder i dag, bare sånn for å mimre. Rart å se bilder som er over 1 og 2 år gamle. Hvor ble det av tiden? Men noe som er litt merklig er at jeg syns ikke jeg har forandret meg stort siden den gang. Bortsett fra at jeg nå er brunette og ikke blond, og har forhåpentligvis mistet ett par kilo, så er det ikke store forskjellen. Syns det er utrolig morsomt å ha en stund med kjæresten hvor vi mimrer fra “gamle dager”, og alt vi fant på! Fester, reiser og bilturer, hvordan det gamle rommet mitt så ut hos mamma og pappa… Når jeg tenker på det så savner jeg litt det å være tenåring. Littegrann…av og til…

 

3 år (?) gammelt bilde: Meg med en gitar. Nei, jeg kan ikke spille gitar… 

L <3 V E

Nå syns jeg det var på tide å ta noen nye “kjærestebilder” med kjæresten min. Vi var voldsomt flinke tidligere til å ta hundrevis av bilder til dagen, men det er ikke blitt så mye av det lenger. Det skal vi bli flinkere til! 

I kveld har vi hatt en skikkelig kjærestestund med pizza fra pizzabakeren og film. Dum som jeg er valgte jeg ut en grøsser, selv om jeg godt vet at jeg ser mer av baksiden av puta enn på filmen.. Håper jeg ikke får mareritt i natt! Nå blir det noen episoder av Mot i Brøstet for å tenke på noe annet. 

Nye sussebilder :-*

Syns vi lignet litt på hverandre jeg etter at jeg farget håret! HAHA 

L <3 V E

 

Vintertrening

I går var jeg på Avaldsnes og trente Kira i agility for å friske opp ferdighetene siden sist. Det har vært så sinnsykt kaldt her i Haugesund i det siste så har ikke blitt så mye trening på banen. Vi fikk trent litt på høydehopp, lydighet og slalom. Slalom syns jeg er det vanskeligste hinderet, da hunden alltid skal inn på høyre side av hinderet. Det er en utfordring, men Kira har skjønt poenget med hinderet. Selv om hun ikke alltid går inn på høyre side, så prøver hun! 

Sitter fint og venter på klarsignal! 

Vippene var veldig skummel før, men ikke sååå skummel nå lenger 🙂


 

Noen flere som trener agility? 🙂

Endelig sol

God morgen alle sammen! Endelig fredag og helg! Hvertfall for de fleste. Jeg har jobbhelg, så det blir ikke så veldig mye fri på meg. Jeg skal bruke formiddagen på å rydde soverommet og klesskapet mitt, og sortere ut klær jeg aldri bruker lenger. Mulig jeg tar meg en tur til agillitybanen for å trene Kira. Det er en stund siden sist, så håper hun ikke har glemt ut kunsten. Tok forresten noen bilder da jeg var ute og luftet hundene i dag tidlig. Må utnytte sola når den først dukker opp her på Vestlandet! Ser ut som det skal bli en FIN FIN dag! 

Vi ønsker dere alle en fin fredag! 🙂

 

Goodbye Blondie

Da har jeg tatt den store avgjørelsen på å skifte ut den platinablonde hårfargen min med en jordnær, brun farge. Etter å ha vært blond stort sett hele livet, var det på tide med en forandring! Det er veldig uvant akkurat nå, og kjenner jeg meg selv kommer jeg til å glane i hvert speil jeg går forbi. Jeg elsker hvordan resultatet ble, og jeg er glad jeg turte å ta det steget! Jeg er alltid livredd for håret mitt når jeg går til frisør. Hva syns dere? Passet jeg bedre brunt, eller burde jeg holde meg til blondt? 

Jeg var hos Z Hårdesign hos Renate nede i Haugesund sentrum! Hun var kjempeflink og jeg ble kjempefornøyd!

Hva syns dere? 🙂

A friend for life <3

Man får så mange gleder i livet når man har en hund i familien. Man blir mer aktiv, gladere og ikke minst – man får en venn for livet! En venn som aldri beskylder deg for noen ting, en venn som aldri lyver, eller dømmer deg for hvordan du er. Men en venn som er der for deg uansett hva, som står ved deg i både gode og onde dager, en venn du kan fortelle alle dine hemmeligheter til og lytter til deg når du har det vondt og vil snakke ut om ting. Sånn føler hvertfall jeg det! 

“Eg visste fra første stund eg såg deg at deg ville eg ta med hjem, gi deg en familie som er glad i deg, overøse deg med all kjærlighet du fortjene, og ett vennskap som vil vare til evig tid. Eg har gitt deg mye – men du har gitt meg mer  Min elskede hund, ett skjært medlem i familien min  Kira <3 “

Vi har det veldig morsomt på tur! 

Får også en del blinkskudd når man er på tur 🙂

 

Når katten er borte, danser rottene

Og så var det søndag igjen! En søndag hvor jeg kun skal slappe av på benken og gjøre kroppen klar for en ny uke. Foreldrene mine er reist til Alpene i Østerrike, der skal de bo på ett hotell i fjellene og stå på slalom hele dagen lang i en uke! Guri som jeg misunner dem! Imens de er på tur skal lillebroren min og hunden hans bo hos meg og typen imens. Lurer på hvordan det skal gå med to border collier i ett så lite hus. Men det skal nok gå fint! 

Liker dere rotter foressten? Jeg elsker dem! Har så lyst å skaffe meg rotte, men de krever så stort bur og plass. Og jeg vet ikke om jeg hverken har råd, tid eller plass til flere dyr nå. Jeg får aldri nok av dyr. Vi var på besøk hos ett vennepar av oss i går som har to rottejenter. Herlige var de! Vi spiste hjemmelaget pizza, som var kjempegod, og så på film og hadde det koslig. 

For dere som har hørt at rotter er ekle dyr, dere har hørt feil!  Rotter kan bli kjempetamme og liker kos og ostebiter 🙂

Så ikke den pizzaen god ut!? 

Let it snow, let it snow

Så nesten ut som vinteren var kommet til oss i Haugesund nå. Endelig snø! Men det varte ikke lenge. Nå ser det ut til at den skal forsvinne i løpet av noen dager. Den fine snøen har blitt forvandlet til ett grått slapsevær. Men i går fikk vi leke oss litt i snøen, jeg og Kira. Hunden min elsker å leke i snøen, og hun er en skikkelig humørspreder når hun hopper rundt og jager på snøflakene. Mulig naboene sto i vinduet og lurte på hva som skjedde utenfor, da de så meg og hunden springe rundt og hive oss i snøen. Jeg elsker hunden min! 

My Little Pony

Jeg er godt i gang med å utvide samlingen min av pyntede pannebånd til hest som jeg selv lager. I dag lagde jeg ett pannebånd til ponny, i rosa,  siden jeg elsker rosa! Og som vanlig gir jeg alltid pannebåndene forskjellige navn for å gjøre samlingen litt mer spesiell. Håper dere forstår hva jeg mener og ikke tror jeg er helt skrullete. Denne har jeg kalt for “My Little Pony”. Syns det navnet passet perfekt! 

Str. Pony (37cm)

Dere kan se mer på www.lindassmykkeri.webs.com 🙂

INSIDER

Nå anbefaler jeg virkelig ALLE mine lesere til å skru på tv MAX og se Insider. Det handler om rusmiljøet som herjer i Oslo rundt SKippergata, og man får ett blikk på hvordan det er rundt oss når man ikke ser, eller forestiller oss. Det er helt gale… Av og til sitter jeg og lurer på hva folk tenker på for å komme inn i slike miljøer. De fleste gjør det uten vilje, men noen er full klar over hva de begir seg ut på. Skummelt!