Instagram

God morgen kjære lesere! Jeg har ikke fått sovet i natt, i det hele tatt! Forhåpentligvis har alle fått med seg at man måtte skru klokka en time frem i natt? For meg har dette bare vært forvirrende og utrolig stressende! Jeg skal på jobb i dag, og er livredd for å forsove meg. I teorien skal man vel skru klokka rundt 2-3 på natten. Det som bekymret meg da var om mobilen min skrudde klokken frem selv eller om jeg fysisk måtte gå inn på innstillinger og gjøre det selv. Det var en ting. Det andre var om hvis jeg da gjorde dette, om det var mulig at den stilte seg selv etter at jeg også hadde stilt den. At klokken da ble stilt ikke bare en time frem, men to. Dette er så forvirrende, og kan tippe at å lese dette er like forvirrende for dere. Det er ikke alltid lett å få ned svart på hvitt det som skjer i den lille hjernen min av og til. Men nå er jeg hvertfall våken, har egentlig vært det i hele natt. Jeg har ikke fått ett minutt søvn i natt. Det endte opp med at jeg fysisk stilte klokka før jeg la meg, og så har jeg bare ligget våken siden, i bekymring for at den skulle stille seg enda en time frem. Så jeg har nok en tung arbeidsdag foran meg. Jeg vet hva jeg skal gjøre når jeg kommer hjem.. Sofaen!

Jeg har begynt å bli litt mer aktiv på Instagram for tiden. Jeg har endelig funnet ut hvordan det funker, så om dere vil følge meg der er dere hjertelig “velkomne”, eller hva man nå sier. Jeg er en person som både gir og tar, så følger du meg så følger jeg deg! 

Lindalovise91 på Instagram 

Interessant oppdatering?

Ja, her kommer egentlig bare en fortsettelse på forrige innlegg. Jeg tenkte kanskje at siden jeg skulle skrive ett matinnlegg og legge til bilder og oppskrift og hele pakken, var det like greit å dele innlegget litt opp for ordens skyld. Kanskje ikke? Nei? Jaja..

Jeg har vært på jobb i dag som dere vet.. Kjempe spennende, ikke sant? For å være ærlig har jeg ikke noe interessant å dele med dere akkurat i dag. Jeg har liksom ikke gjort så mye. Bortsett fra at jeg har hatt ett lite besøk av søte Tina, og vi satt i benken og bare småpratet om alt og ingenting. Det er utrolig godt å ha venninner som du bare kan sitte og prate ut om alt, kanskje bare sitte og se ut i rommet og nyte stillheten uten at det blir kleint. Slike venner skal du ta godt vare på! For det er ikke alle du kan gjøre det med uten at det blir merkelig. Tro meg! Kira var også glad for å se tante Tina igjen! <3

Kosejenta!

I kveld har jeg som dere nå vet, kost meg med både god mat og Disney’s Biler på tv-skjermen. Kira sover på benken ved siden av meg, og så lenge jeg har disney så er jeg lykkelig! Natta!

Pasta Bombay

Hei dere! Håper dere koser dere i kveld. Det er jo lørdag! Jeg har bedrevet kvelden med matlaging, og overgått meg selv litt tror jeg. Jeg kom til å tenke på den gode pasta retten Lisa pleier å lage, og fikk lyst til å prøve å lage den selv. Pasta Bombay! Den ble faktisk veldig vellykket. Eneste som var litt komplisert var å vite hvor mye pasta jeg skulle ha i forhold til hvor mye saus jeg lagde. Meningen er å blande alt oppi en gryte, men jeg lagde altfor mye pasta og altfor lite saus, så det kunne jeg bare droppe. Men den ble veldig god! Dere som har fulgt bloggen min en stund vet nok godt at matlaging må være en av mine dårligste sider, og noe jeg ikke akkurat er super flink til! Men dette er en rett alle kan få til. Og da mener jeg alle. Til og med meg! Her har dere oppskriften jeg fulgte <3 

__Ingredienser:__

♡ 4 pack kyllingfilet

♡ 1 pk pasta / penne

♡ 1 boks kremfløte

♡ 1 boks matfløte

♡ Hvitløksbrød

♡ 2 pk kjøttbuljong

♡ 2 teskjeer Curry paste Chili

♡ Toppet med pepper og carry krydder

Kutt opp kyllingfilet i biter, og stek de på vanlig måte 

Kremfløten, matfløten og curry paste oppi en og samme gryte. Rør om til det koker opp og krydre det med litt pepper! Pastaen koker du opp i en egen gryte. Om du vil kan du blande sammen sausen og kyllingfileten sammen med pastaen. 

Og hvitløksbrød hører selvfølgelig med! 

Resultatet!

Fillenøkkel…

Hei og hopp! Fredag igjen, men denne fredagen skal jeg være på jobb frem til halv 10 i kveld. Jeg er ganske frustrert akkurat nå. Jeg har ryddet og vasket gangen i dag, alt på grunn av at jeg har rotet bort nøkkelen til låsen til sykkelen min! Jeg tenkte jeg skulle begynne å sykle på jobb nå, men jeg kan jo ikke det uten den hersens nøkkelen.. Så jeg har endevendt hele gangen, tatt i hver eneste lomme i hver eneste jakke uten tegn til den noen plass. Så er det det å huske hvor jeg hadde den sist..

Ute på tur med jenta mi i finværet

Utenom det er det ikke noe spesielt som har skjedd hos meg de siste dagene. Jeg har hatt en liten opprydning i klærne mine. Vet ikke om jeg har nevnt det? Fikk faktisk solgt (!) 3 bananesker med klær for en stund tilbake, og jeg har enda ikke gått gjennom alt jeg har. Og for ikke å snakke om sko! Jeg har jo tydeligvis altfor mye, og tror jeg kan tenke meg til at jeg ikke er den eneste jenta som kjenner seg litt igjen der! Se her da. Disse fant jeg inni kottet. Mine tidligere favorittsko.. De er utrolig gode å gå i, men som de ser ut. Jeg har likevel ikke hjerte til å hive de..enda..

Nei, nå må jeg begynne å jobbe! Vi blogges senere

Herlige tirsdag

Nå er jeg både sliten, trett og stappmett! Jeg har hatt meg en god kyllingmiddag og kjenner jeg er klar for sengen ganske snart – må bare se CSI først! Jammen kom jeg meg ikke på trening i dag også! Dancestep stod på planen i dag. Det er rett og slett en step time hvor man bruker en stepkasse og legger til trinn som om det skulle vært en dans. Kjempegøy! Men først noen minutter i solarium. Jeg pleier å ta solarium etter trening, men i dag ble det heller før. Og faktisk, en god avslapning i varmen var akkurat det jeg trengte før pulsen skulle opp. 

____________________________________________________________________________________________________

Men før trening var det litt kosetid med gojenta mi. Med en gang vi nærmer oss den åpne marka hvor vi pleier å leke og kose oss, plukker hun opp den første pinnen hun finner og kommer hoppende tilbake til meg! Det hender jeg setter meg rett ned på bakken, bare for å slappe av mens jeg har utkikk ut mot havet, og Kira som tygger pinner ved siden av meg. I dag var det en slik dag! 

Kira vet hvordan hun skal appelere til samvittigheten min når jeg skal ut dørene, og hun ikke kan være med. 

Nå er det slutt på hvetedagene med fri og friheten til å gjøre hva jeg vil. I morgen er det jobb og støttekontakt, og så er det videre jobb frem til helgen er over. Men det blir nok blogging for det om! Så vi snakkes snart igjen <3 

Nyte dagen

Hei dere! Dårlig blogging på meg i helgen frem til nå, men jeg har ikke hatt noe motivasjon til det før nå i dag. Jeg har hatt fri i noen dager, men fra og med i morgen skal jeg jobbe helt frem til søndag. Så denne fridagen tenkte jeg å nyte ute med min beste venn på fire bein. Tenker jeg skal få med meg Andreas på en tur også! Han ligger i skrivende stund og snorksover etter nattevakt. Jeg er ikke så mye bedre selv, våknet rundt 12 tiden og er akkurat ferdig med frokosten liksom. På tide og våkne! 

Se så fint vær vi har i dag! Det er en skam å holde seg inne i slikt vær! Ut med oss <3 

I dag er det joggebukse-dag. Beklager såå for dårlig kvalitet! Mobil.. Det var det speilreflekskamera da som jeg ønsker meg..

~ Ha en fin dag alle sammen ~

 

Sminketips fra en amatør

Hei dere! Jeg vet jeg klager ofte over hvor fort dagene går her, men idag var det jo ekstremt da! Jeg har akkurat kledd meg liksom, og føler jeg spiste frokost nå nettopp. Selv om jeg spiste for noen timer siden, og er litt sulten igjen (A). Så er klokka halv 5, og jeg må snart tenke på å lage noe middag og faktisk få gjort noe nyttig i dag også før denne dagen også forsvinner. I morgen skal jeg jobbe dagvakt på sykehjemmet, og så er det helg! 

Jeg har brukt denne dagen på tv, glodd pc, skrive dette innlegget, og brukt laaaang tid på å sminke meg. Så derfor skal jeg gjøre noe jeg aldri har gjort før (tror jeg!). Nemlig skrive ett lite amatørmessig blogginnlegg om sminke! Når jeg ikke har noen spesielle planer så liker jeg å dille og dalle på badet foran speilet. Bruke ekstra tid på sminke, bare fordi det er kjekt. Lage nye stiler og prøve ut nye metoder. Ikke det at sminken idag ble så veldig mer fasinerende enn jeg pleier å se ut da. 

Så.. ett lite tips: Jeg prøvde å bruke hvit eyeliner under selve våtlinja. Altså en linje på huden under de nederste øyevippene. Du får ganske markerte øyne på denne måten, sammen med svart eyeliner og dipliner. Mascaraen jeg bruker heter Miss Manga.  Den klumper seg lett, men det er det som er meningen med denne mascaraen. Markerte vipper <3 I tillegg bruker jeg en lys øyeskygge, type hudfarge, for å markere øynene enda mer! Det eneste som kan kalles vanskelig eller komplisert med denne “looken” er vel å få en fin bølge med diplineren over øyelokket. Jeg måtte selv vaske det bort flere ganger før jeg ble fornøyd. Jeg bruker pudder fra Sensai. For tiden bruker jeg den lyseste som heter Soft Ivory 102. Og med så markerte øyne er det lurt å holde alt annet lyst og nøytralt. Inkludert leppene.

Sminken jeg bruker er ikke av noen spesiell sort. Man kan få tak i det overalt! Altså, mascara fra L’oreal, eyeliner av merket Master Drama fra Maybellene og Dipliner og hvit eyeliner fra IsaDora. 


Hva syns dere?

 

Effektiv trening

Endelig sitter jeg godt plantet i sofaen igjen. Meeen… det er fortjent! Jeg har vært på trening helt siden klokken 5, og faktisk trent helt til nå. Ja, ikke akkurat nå som i “nå”, men dere skjønner hva jeg mener. Jeg kom hvertfall akkurat inn døra! I dag var det egentrening, DanceAerobic og Yoga som stod på planen. Jeg jogget først litt på tredemølle for å nå mitt første mål av treningen som alltid er 100 kcal. Ikke spør meg hvorfor, men jeg har bare satt det som ett mål når jeg trener på tredemølle. Jeg vet ikke engang om det er “mye” eller “lite”. Treningen gikk greit, men jeg kjente godt at jeg ikke hadde rett type sko til å trene dans i. Jeg fikk lett blemmer under foten, så slutten av timen var ganske smertefullt. Men jeg har fått svettet godt, så effektivt har det vært! Nå er det nok 1 uke til neste gang.. neida. Joda. Neida…

En tur i solariumet er en perfekt avslutning på en treningsdag!

Men uansett, trening eller ikke trening, helg eller ukedag, så var DETTE utrolig godt i dag!!

Tur og Tivoli

Hei og god morgen kjære lesere! Klokken er ikke mer enn halv 11 i skrivende stund, men jeg har faktisk vært våken siden klokken 8. I mellomtiden har jeg tatt meg en lang dusj, spist en god frokost og sett på Top Gear om og om igjen. Dagen i går gikk i ett, så jeg fikk rett og slett ikke tid til å blogge i går. Derfor kommer gårsdagens bilder nå. Jeg var først ute på tur med Trine og hundene. Altså hennes Lady, min Kira, morfar sin Cindy og tante sin Celina. Virkelige hundepassere! Vi gikk litt inn i norheimskogen og gjennom en sti som førte oss rundt til Vormedalsvannet, en typisk tursti jeg pleier å ta. Det jeg ikke visste denne gangen var at bonden var ute med kumøkka og sprøytet engene vi måtte forbi. Det var nok den største ulempen med hele turen. Hva er det med hunder og kumøkk!? Før vi visste ordet av det var alle hundene fulle i drit fra topp til tå. Bokstavelig talt! Godt vi skulle forbi Vormedalsvannet og kunne la hundene bade det av seg. Det finnes ikke vannskrekk i Kira lenger, og både hun og Lady koste seg med å svømmme etter pinner og leke seg.

Cindy og Celina 

Fine Trine! 

Lady som er ute og bader

___________________________________________________________________________________________

Lunds tivoli er i byen, og siden jeg var støttekontakt i går tok jeg med meg “brukeren” min på tivoli for å kose oss. Trine var også med! Vi tok selvfølgelig “koppene” hvor vi spinner rundt og blir snurret i en helsikkes fart. Jeg MÅ jo bare skrike fra meg. “Brukeren” min spurte om det var greit om hun skrek, men tror hun lo mer av meg enn hun skrek selv. Bare dumt det er så sinnsykt dyrt med tivoli, så det ble ikke mange rundene på karusellene. Den andre jeg tok var en slags slynge som slang oss høyt opp i luften, rundt og rundt, litt på hodet, litt baklengs. Den skumleste karusellen jeg noengang har tatt tror jeg!! Det var jeg og Trine som tok denne, mens “brukeren” min ikke var helt positiv til den. Det var for såvidt ikke Trine heller, men jeg klarte å lokke henne med meg. Jeg tror jeg kan huske å ha sagt til henne, mens karusellen slengte oss rundt i luften, at jeg Aldri skal overtale henne til noe sånt igjen! 

Jeg ser jo vettskremt her jo! 

“Slyngen”

 

Planer for dagen

God morgen! Eller god dag heter det vel nå. Dette føles ut som den lengste morgenen på lenge. Jeg våknet rundt 7 tiden, og gikk og la meg igjen, dumme meg. Da sover jeg jo selvfølgelig bort hele morgenen og dagen er “ødelagt”. Jeg våknet igjen kl. 10.30 og gikk meg en tur ned til Kiwi sammen med Andreas og Kira for å handle frokost. På planen idag står det tur med Trine, som jeg faktisk må gjøre meg klar for ganske snart! Senere skal jeg være støttekontakt, og i dag skal vi gå på tivoli. Det blir nok kjekt! Men nå må jeg løpe! Jeg skal opp til morfar for å hente Celina og Cindy, hundene til morfar og tante før jeg skal møte Trine. I tillegg skal jeg ha med Kira, og Trine har med sin hund, så det blir mange poter på tur idag. Men det er bare gøy, og ikke minst kjekt for hundene! Vi blogges da <3