24 JULEFILMER I DESEMBER

Netflix har kommet ut med ganske mange julefilmer! Det fant jeg ut da jeg satte på The Holiday Calender, og det dukket opp en hel rekke med forslag til julefilmer etter den var ferdig. Det er ikke hver dag jeg får tid til å se en julefilm, men jeg setter den iallefall på, så får den rulle på tv`en imens jeg gjør husarbeid, mater Kaja Sofie eller forbereder juletiden. Jeg har fått laget en fin liste over mange av julefilmene man kan finne på Netflix, og filmer man generelt bør se i julen!

Flere av disse har jeg sett fra før av, men jeg blir aldri lei av dem! The Holiday er virkelig min store favoritt. Den er så koselig! The Last Holiday har jeg sett en gang før og jeg har letet meg ihjel etter denne men finner den ingen steder, hverken på Netflix, altibox eller i butikker. Denne er også en god favoritt, så jeg håper jeg finner den i løpet av desember. Hvilke kunne du tenkt deg å se i julen? 

 

 

 

HVILKE KUNNE DU TENKT DEG Å SE I JULEN? 

 

15 TING JEG SKAL GJØRE I DESEMBER ♥

Endelig desember! Beste måneden i året etter min mening. Her er en liste over hva jeg skal gjøre i desember!

♥ Pynte huset ferdig til jul – Jeg har fortsatt soverommet og badet igjen, og så er hele huset pyntet til jul. Det gjenstår bare å rydde litt og så er det klart til å pyntes ferdig. 

 Pakke inn julegavene – Jeg nærmer meg ferdig med alle julegavene, jeg begynte ekstra tidlig i år! Nå må jeg bare handle inn siste rest og pakke inn alt så kan jeg slappe av resten av desember.

♥ Spise pinnekjøtt – Det blir ikke ordentlig jul uten pinnekjøtt! Gleder meg allerede til julaften, pinnekjøttet er kveldens høydepunkt.

 Drikke masse gløgg og kakao, og virkelig kose meg innendørs – Desember er jo en måned hvor vi kan kose oss ekstra mye. Og det skal jeg gjøre! Varm gløgg med mandler og kakao med krem og små marshmallows, namm!

♥ Bake julekaker – Jeg baker aldri alle de syv sortene, men pepperkaker, kakemenn, sandnøtter og havreflarn jeg ha! 

 Ha julefrokost sammen med venninne og se Tre Nøtter til Askepott – Jeg og Tina har en tradisjon hvor vi møtes hjemme hos meg, lager til en god julefrokost med varme baguetter og ser Tre Nøtter til Askepott sammen. Tror det er fjerde eller femte året på rad vi gjør det. 

♥ Lage pepperkakehus – Jeg har aldri kommet så langt at jeg har fått tid til å lage pepperkakehus, så i år har jeg lyst til å prøve meg på det!

 Gjøre rommet til Kaja Sofie klart til nyttår – Siden hun sover inne hos oss har vi ikke brukt rommet hennes til noe annet enn oppbevaring frem til nå. Nå begynner det å bli fult og rotete at det er noe jeg skal ordne opp i før nyttår. 

♥ Gå på julemarked – Jeg vil få ordentlig julestemning ved å besøke ett julemarked i år.

 Se julefilmer – Jeg har allerede laget en hel liste over julefilmer jeg skal se i desember. “The Holiday”, “Home Alone” og “Grinchen” er filmer som er selvskrevne på denne listen. Jeg har lett lenge etter en film som heter “The Last Holiday” som også er en kjempekoselig julefilm, men den ligger hverken på Netflix eller Altibox. Si ifra da om du vet hvor man kan se den!?

♥ Fylle opp Spotify-listen min med herlig julemusikk – Jeg har opptil flere spillelister med julemusikk, men jeg har prøvd å samle alt på én liste. Alt fra norske juleklassikere til country med Brad Paisley til Elvis osv. 

 Lage julekort – Jeg må såklart lage julekort nå som jeg har fått barn! Jeg har mest lyst til å få tatt noen bilder i stallen slik at både hesten og hunden får bli med. Det krever jo litt planlegging, så jeg er spent på om jeg får det til. Men jeg skal prøve!

♥ Reise på hytta i Sauda – Pappa har nå fått skrudd sammen sprinkelsengen på hytta, så nå er det klart for oss å kunne reise inn på en hyttetur. Jeg håper vi får gjort det i løpet av desember. 

 Skrive ned nyttårsmål for 2020 – Jeg har mange planer for neste år! 

♥ Sørge for å gi Kaja Sofie den aller beste første jul hun kan få – Jul blir nok aldri som før. Fra nå av gjelder det å gi datteren min den aller beste julen hun kan få! Det gledes

HVA ER DINE PLANER FOR DESEMBER?