Lulu har fått nytt hjem

Nå har jeg vasket og styrt på i stua og på kjøkkenet. Tenkte jeg skulle ta å male kjøkkenbordet som vi har snakket om så lenge, men så begynte det å regne ute, og jeg vil helst ikke male det inne i tilfelle jeg skulle søle med maling (som er typisk meg). 

I dag bestemte jeg meg for å gi bort Lulu, chinchillaen vår. Siden vi har så mange dyr fra før, og i tillegg fått oss hund, så blir det så lite tid til henne. Dessuten hadde vi ikke ett rom hun kunne være på uten at hun sprang rundt hele huset, så derfor var det likegreit. Responsen var ganske rask, jeg fikk lagt ut annonsen på facebook og tok vel rundt ett kvarter så var det noen på døra som ville ha henne. Jeg vet hvem de nye eierne er, så jeg vet at hun får ett godt hjem 🙂

Kommer til å savne henne! 

På helsa løs

Ikke i form! Sitter og tygger på Mynthon og svelger hostesaft som om det skulle vært vann. For ikke å glemme alle pakkene med Repsils som jeg har trykt i meg! Nå har jeg også fått en ny forsyning med allergitabletter, så får håpe det kan hjelpe litt. Prøvde meg på trening i går, men der måtte jeg bare gi opp. Følte jeg hadde fått astma, og sto og hostet og harket mer enn jeg beveget meg. Så jeg måtte bare gi opp før halve timen var gått…men men, jeg er ikke typen som liker å sitte i ro for lenge, så jeg tenkte jeg kunne vaske og styre på her hjemme. Og selvfølgelig setter jeg på julemusikk i bakgrunnen. Ja, julemusikk! Jeg eeeelsker jula <3 Blir i så godt humør hver gang jeg hører på julemusikk, og da er det jo kjekkere å stå og vaske også. Bare 4 mnd til jul folkens! 

Mine bestevenner denne uken 

Kos dere denne torsdagen 🙂

“Støttekontakt-Onsdag”

Da er det onsdag igjen, og jeg skal gjøre meg klar til å hente støttekontakt jenta mi. I dag skal vi på treningssenteret hvor jeg trener, for å være med på en styrketime. Hun syns det er kjempegøy å trene, så da er det jo en flott mulighet å kombinere to ting samtidig! Siden jeg skal hente henne kl.17, og timen begynner ikke før 18:20, så har vi litt tid til å gjøre noe annet i mellomtiden. Normalt lar jeg henne få bestemme slike ting vi skal gjøre imens vi venter på ting som jeg har bestemt. Lurer på hva det blir denne gangen 🙂

Da må jeg stikke, vi blogges med senere ;-* Ha en fin dag alle sammen! 

Den daglige lufteturen

Syns det er så greit å ha hund, da har du en GOD grunn til å bevege deg ut av huset og INGEN unnskyldninger for å slippe unna. Hunden må selvfølgelig få lufteturer helst flere ganger daglig. Jeg og Lisa tok turen inn i Norheimskogen i dag med vovvene våre. I begynnelsen var Kira redd for lille Damien (Chihuahua), men nå er det helst hun som er mest gira på å leke med ham! De går utrolig godt overens, og Kira blir alltid ekstra leken når han er med. 

 

 

“The Duchess” anmeldelse

Har noen av dere sett filmen The Duchess med Keira Knightley i hovedrollen? Dette er en film som utspiller seg på 1700-tallet og handler om hertuginnen av Devonshire, Georgiana Spencer. Vi befinner oss i en tid hvor likestilling ikke betyr en døyt. Her er det mannen som bestemmer!

Jeg vet ikke helt hva jeg syns om filmen. Den var ikke noe særlig bra, men likevel holdt den meg i kinnet og tvang meg til å se videre, kun for å vite hva mer som skjedde. Filmen handler i stor grad om valg hertuginnen må ta, utroskap og ett iskaldt ekteskap. Egentlig har ikke filmen noe poeng i det hele tatt. Allerede i første scene blir Georgiana gift med hertugen av Devonshire, og plutselig er de i gang med å lage barn for at hertugen skal få en arving. Så kommer Lady Bess Foster inn i livet deres og hertugen har dermed en affære med henne, som faktisk blir hertuginne Georgiana’s beste venninne. Senere voldtar hertugen kona si, og får til slutt en sønn. Ekteskapet blir ikke noe varmere av den grunn! Georgiana har i tillegg følelser for Charles Grey, som senere blir statsminister, og får en datter med ham som følge av at hun kommer over sviket av ektemannen. 

Denne filmen tror jeg ikke passer for mannfolka, det blir liksom for tamt. Det burde vært mer drama da hun fant ut av utroskapet til ektemannen og kanskje litt mer slagsmål mellom rivalene. I scenene hvor Georgiana og ektemannen kranglet burde det utspilt seg litt mer følelser og handling. Filmen sluker deg ikke på den måten at man blir sittende klistret til skjermen, men ett par jenter/damer kan godt sitte rundt kaffebordet og prate om klubbtema mens filmen sviver seg forbi på tv skjermen. Man kan uansett få med seg det som skjer..


Når det er sagt, så syns jeg Keira Knightley klarer rollen som Hertuginne Georgiana utmerket. Det er noe ved henne som funker utrolig bra når det blir laget filmer med korsettkjoler, gamle tider og måten de snakker på. Bare se på Pirates of the Caribbean! Kostymene syns jeg var bra laget og stedene hvor dette utspiller seg blir på en bra måte dratt tilbake i tid. Hestekjerrene, rommene, klærne, frisyrene, hagene osv. Der får filmen ett pluss fra meg. 

Dette var en film som jeg har visst om lenge, men ikke har sett før nå. Jeg har vært lenge nysgjerrig på den, men jeg må si jeg er litt skuffet. Greit å se den en gang, men blir lenge til neste. Mangel på handling, spenning og litt for “tamt” drama, så holder jeg litt igjen på terningkastet. Derfor gir jeg terningkast:

Gi meg styrke!

I går ringte jeg til legen for å kanskje få noe for denne hosten jeg har hatt i nesten en måned. Han var visst veldig opptatt denne uken, men jeg fikk ett råd fra sekretæren om å prøve en hostesaft på apoteket. Noskapin heter den.. Jeg ville ha en hostesaft som smaker lakris, det er det jeg husker fra jeg var barn. Namm, hostesaft <3 Men det gjorde altså ikke denne. Den smakte nesten som ren sprit. Og den skulle jeg liksom klare å svelge i meg to skjeer, tre ganger daglig… Lykke til Linda!

Ellers prøver jeg å holde humøret oppe 🙂

Sånn ser hostesaften ut. Smaker helt j****g

My day and…G’night :)

I dag har jeg vært på farten i hele dag føler jeg. Sto opp halv 7 som vanlig, og i 9 tiden var det ned til hesten og gjøre ham klar for en ridetur. Deiligt å ri på slike herlige dager som i dag! Etter turen gikk jeg og Lisa tur i Djupadalen, samme løype som vi pleier. Det er blitt en slags rutine, og det er god trim både for oss og hundene. I tillegg til en liten kikkerunde på klesbutikker og litt småhandel, så har jeg i grunn hatt en travel dag. Men det er slik jeg liker det – av og til. På kvelden nå har jeg og forloveden kost oss med kinamat og film. Jeg kjøpte 8 filmer på Mix, deriblant 2 nye Disneyklassikere til samlingen min. Men jeg sparte typen for min barnslighet og valgte heller komedien “Ted”. Har dere sett den? 🙂

Ute på tur! Sebastian liker som vanlig å plaske i vannet så spruten står!

Margareth på sin Karmøy Eld 🙂

Ønsker dere alle en god natt, blogger mer i morgen 🙂

Storhandel!

Da jeg hadde fått hentet typen på jobb, kjørte vi til Amanda senteret for å gjøre en storhandel på Obs. Og siden det er mandag så passet det meg helt ypperlig! Jeg er så lei av å kjøre ut for å kjøpe en bitteliten ting vi glemte sist vi handlet. Og neste dag har vi glemt noe annet. Så fortsetter det bare slik… Nei, på tide med en skikkelig handel, så vi kjøpte mat for 1000,- i dag! Hva skal vi ha til middag i dag da? Det er det store spørsmålet vi stiller hverandre hver eneste dag. Stort sett blir det alltid pizza eller brennende kjærlighet. Vi satset litt lengre i dag og valgte hamburger. Det skal bli godt <3 Nå skal jeg slappe litt av før jeg setter i gang med middagen. Typen er ute og skal hjelpe bestefaren sin litt, så til han kommer hjem igjen er sofaen MIN. 

Små liv vokser til <3

Nå er kaninungene blitt så store. De er fortsatt små, men i mine øyne vokser de så fort! Herlige er de, uansett. I dag er det så fint vær at jeg har satt alle sammen ut i luftegården sånn at de får nyte den fine dagen ute i frisk luft istedenfor å sitte inne i buret. Mamma (Tequila) og pappa (Playboy) er også med! 

Pappen Playboy 🙂

Vakker helgeavslutning

Nå er det nok en ny uke, og jeg har fri på denne herlige mandagen! Våken siden halv 7 har jeg vært også. I dag håper jeg at vi får gjesterommet ferdig. Vi skal hente senga mi som står hjemme hos foreldrene mine, og så kan jeg begynne å henge opp litt gardiner og pynte der oppe. Skal bli så fint! 

Dette bildet er tatt i går av mamma, fra terassen vår 🙂

Håper alle har hatt en fin helg!