Jobbintervju

I dag tidlig klokken 9, var jeg på jobbintervju. Jobben var ett vikariat i en boligenhet med psykisk utviklingshemmet. Jeg har jobbet litt innenfor det tidligere og syntes det var en spennende jobb. Håper jeg får jobben! Det var i alt 41 søkere på den stillingen, så at jeg var en av dem som fikk ett intervju var kjekt å høre! 

Kanin på eventyr

Den følelsen av at noe, eller noen, du har mistet kommer tilbake igjen. Kaninen min Tequila forsvant i forrige uke, og jeg letet i flere dager etter henne. Jeg la ut bilde av henne på facebook og ba folk være på vakt om de ser ett brunt lite dyr hoppende rundt i hagen sin. I dag sto hun utenfor buret sitt, og da jeg ropte på henne sprang hun mot meg og nærmest hoppet opp i fanget mitt. Lurer på hva hun har opplevd, må vært ett virkelig eventyr for en liten kanin på rømmen i flere dager! Men virket som hun var glad for å komme tilbake. 

SAVNET

FUNNET

Dårlig service..

Åh, så sykt irriterende! Jeg trenger nytt spon til hesten, og kjørte derfor til karmøy Ved hvor jeg stort sett alltid kjøper spon. Jeg sto utenfor bygningen ti på halv 4, og kjørte rundt og rundt for å lete etter noen som jobbet der. Ingen sjel å se! Alle portene var lukket og det så ganske stengt ut. Det stemte uansett ikke, for de stenger jo ikke før 4… Jeg ringte da til Karmøy Ved og sa at jeg sto utenfor og ønsket å kjøpe noen pakker med spon, og forklarte at det ikke var noen å se her nede. Mannen i telefonen bekreftet at de ikke hadde stengt for dagen, og sa at han skulle få tak i noen som kunne komme ut og møte meg. Klokka gikk og ingen kom. Da jeg hadde ventet i 10 minutter ringte jeg opp igjen. Ingen svar på telefonen. Ringte igjen etter 5 minutter. Ingen svar. Etter 25 minutters ventetid kjørte jeg bare hjem igjen, for da var jeg så irritert at det halve kunne vært nok! Hva kan jeg si? DÅRLIG SERVICE! 

Når det er sagt så er jeg egentlig ganske fornøyd med Karmøy Ved generelt, derfor skal jeg ikke la denne ene gangen være nok til at jeg boikotter Karmøy Ved. Men jeg håper jeg ikke får samme opplevelse neste gang. Var ganske så waist of time dette her! Og bensin..

Luftetur med hesten

Det er slik i Haugesund at når man har fint vær for en gangs skyld, så er man ute og nyter det så lenge man kan. Og hva er ikke bedre enn å tilbringe en så fin dag i stallen sammen med verdens beste dølegutt? Jeg og Lisa tok med hestene våre på en luftetur ut i skogen i går. Etter at Sebastian har vært litt halt i foten, har jeg enda ikke turt å sette meg oppå for en ridetur, så da ble det til at vi leiet dem på tur istedenfor. 

Spinnvill

God morgen kjære lesere! Og for ett herlig vær jeg våknet til i dag. Det føles nesten ut som om det er sommer igjen. Synd at det egentlig er ganske lenge til enda. Jeg hater å si det, men nå er jeg faktisk lei av vinter og kulde. Egentlig elsker jeg vinteren, men i år har det blitt litt for mye av det gode. Så nå ser jeg frem til sommeren og treningen til bikinisesongen er i gang! 

I går var jeg på trening i 2 timer. Først halv time med spinning, så halvtime med Core og deretter hele 45 minutter med spinning igjen! Jeg er egentlig ganske overrasket over meg selv. Før hatet jeg bare tanken på spinning. Jeg skjønte ikke hvilke resultater spinning liksom skulle gi meg. Og så vondt det er å sitte på de små setene! Men nå er det helt motsatt. Spinning er den type trening som gir meg best resultater. Jeg kjøpte meg en sykkelbukse i fjor da jeg skulle sykle til Sverige, og den har gjort susen for de vonde setene. Anbefaler en slik bukse! Det ser ut som du går med bleie eller ett stort bind, men den er effektiv! Kjøpte min på H&M. Tyvlånte spinningskoene til mamma, og det hjelper også godt på spinningen. 

Jeg trener på Shape treningssenter, og jeg syns instruktørene der er helt fantastiske. Så engasjerte og livlige! Instruktøren på spinningen i går var så livlig at jeg ble så revet med at jeg glemte jeg var på trening! Beina gikk av seg selv og jo mer hun skrek til oss gjennom den høye musikken, jo mer trødde jeg på. DET VAR SÅ GØY!! 

I dag rekker jeg ikke trening siden jeg skal på jobb senere i dag,  og hesten venter på meg i stallen.

Ha en nydelig dag alle sammen <3

Sol ute, sol inne

Det blir mange innlegg med turbilder hos meg nå. Men hvordan kan jeg la være, når det fine været endelig har kommet til oss i Haugesund også!? Man må nyte det mens man kan, for her kan været snu fortere enn fort.

Jeg og Lisa tok med Kira og Tiko på tur i Snikskogen. Det er så mye kjekkere å gå tur i skogen, turløyper og i marken enn på en kjedelig asfaltvei. Tror hundene setter pris på det også. Fin start på dagen! Klokka 5 tenkte jeg at jeg skulle på trening, siden det er mandag. Da er det spinning som står på planen. Om jeg ikke blogger mer i kveld betyr det nok at jeg har svimt av i spinningsalen! 

Her er noen bilder fra turen i dag <3

Det var så varmt ute i dag, at det var kjøligere inni bilen. Det er helt motsatt av hva vi er vant med. Håper dette herlige været varer LENGE!

Er det fint vær hvor du befinner deg? 

Min helg med Tina <3

På lørdag var Tina på besøk hos meg, og vi koste oss veldig. Vi gikk først tur med Kira til Vormedalsvannet og tok noen bilder før vi gikk hjem igjen og lagde oss pizza og så på Frustrerte Fruer. Godt å unne seg noe godt når man har jobbhelg. Det går ofte veldig lang tid mellom hver gang vi er sammen, så vi har alltid mye å snakke om! Vi har alltid vært de venninnene som alltid skal planlegge så mye, og det er så mye vi skal gjøre sammen, enten det er reiser og turer, eller bare kvelder slik som denne. Når man har det så travelt i hverdagen, så glemmer man ofte de vi var sammen med hver eneste dag før i tiden. Det er litt trist, for jeg føler vi på en måte vokser fra hverandre. Men det skal vi snu på!

Tina koser seg med sjokomelk <3

Pizza med ekstra mye ost <3 mmmm

Kira fikk selvfølgelig også masse oppmerksomhet 🙂

Bildene fra Vormedalsvannet kommer i neste innlegg, det ble en del bilder kan man si! 

Åkrasanden

På fredag var jeg og typen på Åkrasanden og gikk tur med hunden vår Kira og hunden til bror min, Tiko. De fikk selvfølgelig springe løs, og det var tydelig at de koste seg! Litt redde for bølgene som slo inn mot stranden, men så var det ganske store bølger også. Bildene er ikke av beste kvalitet, siden hundene ville jo ikke stå i ro, så ble ganske mange “fartsbilder”. Var kjempekaldt, men veldig kjekt også! 

På vei til stranden

 

 

 

Er helgen over?

Og plutselig var det søndag… Jeg fikk faktisk ikke tid til å blogge i går. Som sagt har jeg jobbhelg, så da var jeg ferdig på jobb klokka 15.00 i går og så var det rett hjem for å vaske. Etterpå kom Tina bort til meg og vi gikk da tur med Kira bort til Vormedalsvannet, hvor vi tok noen fine bilder. De skal dere få se i kveld! Vi hadde planlagt en liten venninnekveld med pizza og snop og Frustrerte Fruer på tv. Og da gikk dagen plutselig veldig fort.. Kommer ett innlegg om det senere i kveld. 

I dag er det kveldsvakt i hjemmetjenesten, men regner med jeg får tid til å publisere bildene fra Åkrasanden før jeg går på jobb! Ha en fin søndag da alle sammen! 

Bilde fra snapchat ja, kamera på mobilen tar visst bedre bilder via snappen.