MOVIE DATE

Jeg kan være en sykt kjedelig person av og til. Spesielt midt i ukedagene. Jeg vil helst bare sitte i sofaen etter jobb, se på serie og bare chille til jeg skal legge meg. Tanken på at jeg skal på jobb i morgen holder meg liksom fast. Jeg må være opplagt og kan ikke være sen i seng. Mhm, kjedelig. 

Meeeen, i går klarte Lisa å lokke meg med på en kino date, utrolig nok. Vi så den nye Fast & Furious og – for – en – film! De sier at film nummer 3 og 4 og 5 og så videre bare blir dårligere og dårligere når det kommer til oppfølgelser. Men Fast er virkelig ett unntak! Anbefales! 

GOD PÅSKE

Ville bare innom her for å ønske dere alle en god påske! Jeg skal nyte den, selv om jeg har to arbeidsdager igjen. På snapchat får jeg snapper i ett sett av folk som har påskeferie, koser seg med drikke, ute på gøy til langt på kveld. Neida, frister ikke i det hele tatt. I noen yrker har man rett og slett ikke ferier som andre. 

Når man snakker om påske. Se hva mamma kom innom med til oss! Ikke bare ett påskeegg, men ei hel bøtte med påskegodt, quiz, kryssordblader, tekstiler og ett søtt påskeegg i keramikk(?). Ja, jeg har jo alltid hatt en mistanke om at det er mamma som er påskeharen. Og tannfeen da jeg var liten. jeg er fortsatt usikker på hvem som er nissen da. 

Klarte å presse inn en treningsøkt i kveld, så nå har jeg inntatt sofaen for kvelden og skal straks lage meg noe godt å spise. Hadde såå lyst å se på Cinderella nå, den ekte versjonen altså med Lily James i hovedrollen. Men så har de den ikke på Netflix lenger! Skuff. Jeg må virkelig kjøpe den filmen, får aldri nok av den! Har sikkert sett den fem ganger allerede.

God kveld, og god natt. Og god påske 🙂

Fælt så snopesjuk du var da

Våknet til ett mysterium i dag. 

Klokka halv 9 stod jeg opp, stelte meg, kledde på meg, satte meg i sofaen.. Ser på bordet som står uryddet fra gårsdagens kveldsmat, tenker jeg må ta oppvasken. Kikker i sofaen hvor snopeskåla står etter vi koste oss med film og godteri i går kveld. Hmm, skåla er tom!? Jeg er sikker på at skåla var ganske så full da vi la oss. Fælt så snopesjuk Andreas var i dag morges da, tenker jeg! 

Så fikk jeg mine mistanker. Sender en snap til Andreas, du som har spist alt dette her!? Ikke misforstå, du har lov å kose deg. Men det får da være grenser, ikke sant? Nei, han hadde ikke spist noe. Da fikk jeg bekreftet mistankene mine. Synderen lå i senga si, som for øvrig er i stua. Logrende lå hun der og bare kikket opp på meg med de mest uskyldige øynene jeg noen gang har sett.

Neiii! Panikken slo meg, og det er jo ikke så rart. Sjokolade, gummikrokodiller, nonstop, sukkerbomber! Alt en hund ikke skal ha. Ut med oss! Hun fikk ikke til å gjøre nr 2. Jeg prøvde å fremkalle brekninger på hunden, presset litt på magen. Fælt så hard den magen var! Ikke rart hun ikke fikk noe ut. Tanken på å ringe dyrlegen var selvfølgelig til stede. Men hva kunne han gjort? Det måtte jo ut uansett. Jeg tvang i henne masse vann og satt henne ut i bånd i en times tid. Masserte og presset på magen. Og der kom det! En svær dam! (NB! Ekkelt bilde)

Det går foressten bra med Kira. Det ser ut til at hun fikk opp det meste, og hun har drukket masse vann. I tillegg har jeg holdt henne i aktivitet for å løsne opp i magen, så er vi sikre på at alt er vekke! Men som du skremte meg, lille venn. 

Har jeg lært noe i dag? Aldri la snop eller mat stå fremme om natta uten tilsyn. Uansett hvor mye du stoler på hunden din, ingen kan motstå en skål full av godbiter!

Tar form

Nå begynner oppussingsprosjektet endelig å ta form! Det kan se håpløst ut i begynnelsen, men når man har kommet ett stykke og ser hvordan ting skal bli, får man en slags motivasjons “boost”. Kjøkkenet er så og si på plass nå, det er kun noen småting igjen som håndtak, vasken og komfyren som må installeres og øya som må spikres fast. Og ja, skuffene som må settes inn i skapene. Gleder meg så mye til å stå her og eksperimentere på kjøkkenet, lage masse god mat, bake kaker og det beste av alt… ha GOD plass når jeg gjør det!

Nytt ukesmål

Da er det søndag igjen, og jeg skal gi dere en liten oppdatering om hvordan det har gått for treningsmålet mitt. Jeg må dessverre skuffe dere, og skuffe meg selv, for at målet mitt denne uken har gått til helvette. Sorry. Helvette.

Ikke fikk jeg så mye tid til trening, for jeg måtte prioritere å jobbe i huset i stedenfor. Og det er for såvidt en god unnskyldning, men jeg ønsker å bli mer effektiv og kunne gjennomføre alle planene jeg har for den gjeldende dagen. Jeg har gått ned 0.2 kilo denne uken, noe som betyr jeg manglet 0.8 kilo for å klare målet mitt. Og jeg vet jeg kan bedre enn dette her! Men vekten går hele tiden opp og ned med 0.2-0.5 kilo i forskjell. Denne uken har jeg som mål å gå ned 1 kilo igjen, og da skal jeg klare det! Har du troa på meg? Da skal jeg klare det! 

Slik ser treningsplanen min ut for den kommende uka:

Mandag – Time Shape 45.

Tirsdag – 15 min oppvarmning på tredemølle. Time MRL.

Onsdag – Langtur med hunden

Torsdag – Time MRL.

FredagHviledag

Lørdag – Langtur med hunden

SøndagHviledag