Fredags kvelden

Denne helgen har bare bestått av å slappe av, og det skal den fortsette med. Bortsett fra kveldene er det kun tv, film og data det går i. Forrytteren min har hesten i helgen, så derfor har jeg fri fra stallen helt til tirsdag. Ingen plikter å tenke på! 

Jeg tilbragte fredagen, den siste dagen med sol, ute på terassen og fiklet på med den lille hobbyen min. Jeg har ikke laget så mange pannereimer i det siste, men har fått noen bestillinger som jeg skal ha klart til påsken. På tide å sette i gang! 

Jeg vet ikke hva dere pleier å gjøre i helgene i andre byer, men her i Haugesund er “rånemiljøet” ganske sentralt. Vi møtes på Expressen og henger der litt før vi kjører rundt igjen. Det var akkurat det vi gjorde i går kveld. Om man ikke vil ut på fylla, stikker man gjerne fra fest til fest for å sjekke livet. Høres ganske kjedelig ut, men til tider er det faktisk gøy. Jeg og mine venninner trenger ikke alkohol for å ha det kjekt! Av og til holder det med høy musikk, deilig bass og vinduene nede. Blir nok det samme i kveld også! Men jeg har en tendens til å sovne rett over klokka 24.00 om vi kjører ut for tidlig, så derfor er planen å lage taco og se en film før vi stikker ut og sjekker bylivet! 

Hva skal dere i kveld? 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg