PAPPA ♥

Jeg kom akkurat hjem nå fra selskap hos mamma og vafler hos svigers. Måtte ta meg en god og varm dusj nå, for etter å ha vært på besøk hvor begge har hund, ble jeg både tett i nesen og rød på øynene etterhvert. Jeg har også en haug å skrive om denne søndagen men jeg har ikke tid til å skrive og publisere alle innleggene. Så farsdag blir altså prioritert i kveld. Jeg vil nemlig skryte litt av min pappa i kveld. 

For i dag har det vært farsdag, så jeg vil gratulere alle fantastiske fedre der ute med dagen! Spesielt til min egen pappa, som dessverre er på jobb i nordsjøen akkurat i dag. Ellers skulle han fått både kake, middag og ikke minst en god klem! 

Jeg mener det er viktig å verdsette foreldrene sine, og jeg håper selv jeg kan bli flinkere på å si at jeg er glad i dem og er takknemlig for alt de har gjort for meg opp gjennom årene. Pappa er en person som alltid tenker på sine kjære før seg selv. Han har alltid satt meg, mamma og brødrene mine først, uansett. Jeg har så mange gode minner fra barndommen min. Jeg husker sykkelturen jeg og pappa hadde da han oppfordret meg til å ta av støttehjulene. Sminket pappa med rosa leppestift, sløyfe i håret og perlesmykke i mange forskjellige farger. Plukket ut cd’er og hørte på samme musikk som pappa, som Åge Aleksandersen og Bjørn Eidsvåg. Alt i fra da han hjalp meg bygge drømmehuset for Barbiene mine til å snekre det største kaninburet jeg har sett. For ikke glemme den tiden fra jeg ble voksen! Vi har syklet Haugesund-Sverige sammen på to hjul, noe vi kan være stolte av begge to! Han har hjulpet oss så mye og stilt opp for oss når det kommer til huset vi nå bor i. Ja, jeg kan takke pappa for mye. 

Han fortjener skryt og ros og jeg håper han kan sette seg ned og si til seg selv at han har virkelig fortjent “verdens beste pappa”-stempelet, og det kan han gjøre med god samvittighet!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg