UPDATE FRA HOTELLROMMET

God søndag alle sammen! Jeg og Augusta sitter på sengen på hotellrommet og ler av nattens uroligheter. Jeg har drømt noe hinsides og trodd flere ganger i løpet av natten at Kaja Sofie har vært i rommet og at hun har vært på vei til å falle ut av sengen. Så jeg har grabbet tak i Augusta flere ganger og ropt at hun ikke må falle ut. Dette er noe jeg ofte gjør hjemme også med den stakkars samboeren min. Det er ofte jeg opplever å våkne midt på natten og se “syner”. Som i natt våknet jeg og så ett lite ansikt i hjørnet på vinduet som stirret inn til oss. Selv om vi har rom oppe i femte etasje og ingen veranda utenfor. Hjemme hender det ofte at jeg ser at døra til badet glir sakte opp eller igjen. Men den gjør ikke det, det er bare inni hodet mitt. Det høres kanskje helt vilt ut og ganske morsomt, men det er utrolig slitsomt til tider, og jeg aner ikke hvorfor jeg har begynt med dette. Jeg ødelegger jo ikke bare min egen nattesøvn, men alle som sover ved siden av meg også. Noen som har opplevd dette selv? 

Vi ble så trøtte i går kveld etter Ikea og handletur at vi droppet å sjekke ut bylivet og heller koste oss inne på hotellrommet. Etter å ha stått opp kl.06.15, og vært på farten i flere timer, samt deltatt i en vielse og stresset rundt i den travle trafikken som er i Bergen, så var det godt å bare slappe av og legge seg tidlig. “Tidlig”, klokken rakk å bli 12 før vi la oss til å sove.

Det var helt fantastisk å se venninnen min igjen etter så mange år. Det var litt spesielt at jeg skulle være gjest i bryllupet hennes neste gang jeg fikk se henne igjen, men det var utrolig kjekt at jeg ble invitert og jeg er så glad for at jeg fikk muligheten til å delta! Vielsen var i går, og i dag begynner vennefesten. Fordi brudeparet hadde profesjonell fotograf fikk jeg ikke tatt så mange bilder under vielsen, da de foretrakk at alle holdt mobilene borte imens vielsen pågikk. Og det synes jeg er helt flott! Da var vi alle fullt og helt tilstede.

Akkurat nå er jeg ferdig dusjet, sminket og skal straks kle meg for dagens begivenheter. Vi har vært en liten tur utenfor hotellet tidligere i dag og tatt masse bilder. Det regnet, men det er ikke noe nytt for Bergen. Faktisk syntes vi det passet perfekt for anledningen! Nå skal jeg sitte og redigere litt før jeg må avgårde til bryllupsfesten. Vi snakkes senere 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg