HØYGRAVID OG KLAR FOR FØDSEL

Hei på dere og god kveld! Som dere ser har jeg hatt noen dager med “fri” fra alt som heter blogg. Jeg har rett og slett trengt noen dager på å koble av. I dag går jeg inn i svangerskapsuke 37, og jeg kan offisielt kalle meg høygravid. Og slik føles det ut også. Det sies at man skal kunne kalle seg høygravid når man har 40 dager igjen av svangerskapet. Jeg har 25 dager igjen frem til termin, så jeg har faktisk vært høygravid en stund allerede! Formen er ikke særlig forandret fra forrige gravid-oppdatering, jeg føler meg fortsatt tung og andpusten og sliter med halsbrann. Selv om jeg nå bruker tyggetabletter mot sure oppstøt fra apoteket som hjelper godt på kvelden så må jeg stå opp om natta og kaste opp fordi jeg blir så uvel av hele greiene. Og det skal ikke mye til før jeg blir sliten, så derfor har jeg unnet meg noen dager med å koble av fra alt annet enn det som gjøres i tiden fremover. 

Jeg har fortsatt litt på planen som jeg vil få unnagjort før mini-me blir født. Jeg har blant annet flere halvferdige blogginnlegg som jeg skal skrive ferdig og publisere. Barnerom og navn er bare noen av hintene. Men det er ikke noe jeg prioriterer nå med det første. Det kommer etterhvert. Huset skal klargjøres for den dagen vi skal avgårde på sykehuset. Den lille skal flytte inn i ett flunkende rent og ryddig hjem! Det er stort sett bare den siste finishen igjen nå. Det er ikke mange ukene til hun er her, og jeg har på følelsen av at jeg har glemt en hel del! Men det er sikkert bare noe jeg innbiller meg. Vi har jo det meste på plass nå. Bare bilstolen som må monteres, fødebagen skal pakkes, klær skal vaskes, og siste innkjøp av diverse skal gjøres litt senere denne uken. 

Jeg har også en del “prosjekter” som jeg håper at jeg kommer godt i gang med innen hun kommer. Jeg skal lage en såkalt fødselstavle, og en liten barnebok/perm med notiser fra dagen hun blir født og tiden fremover. Så jeg har en del å gjøre i ukene fremover kan man si!

Noen tanker som spinner i hodet på meg for tiden. Fødselen. Når går vannet? Er det kynnere jeg kjenner nå? Jeg burde trent mer på knipeøvelser. Spesielt dette med vannet har jeg tenkt mye på! Hva om Andreas er på jobb når vannet går og jeg ikke får tak i ham? Tenk om jeg må kjøre til sykehuset selv? Hva om jeg er på ett offentlig sted, ett kjøpesenter eller på Coop og handler mat, og vannet går!? Shit, så flaut! Hva i all verden gjør jeg da? Haha, jeg er skikkelig dramaqueen i hodet mitt for tiden. Tenker på alle slags situasjoner jeg kan havne oppi på denne tiden. Den ene verre enn den andre. Uansett hvor gale disse situasjonene høres ut, kan jeg nesten ikke vente til hun bestemmer seg for å komme ut. Jeg er nemlig så lei nå, at jeg tror jeg er klar for det meste. Jeg trodde aldri jeg skulle si dette, men nå tror jeg at jeg er så klar for fødsel som jeg kan bli. Jeg er i hvert fall veldig klar for å møte prinsessa mi

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg