GRAVIDUKE 35

Så var jeg inni svangerskapsuke 35. 35 + 1 for å være nøyaktig. Snart i mål nå! Jeg har fått en skikkelig kul av en mage. I begynnelsen hadde jeg på følelsen  av at jeg kom til å få en ganske liten mage, men der tok jeg feil. Det er mye liv inni der, noe som er utrolig koselig å kjenne på. Tenk at jeg driver på med å bære rundt på ett barn uansett hvor jeg går. Jeg synes det er litt morsomt å tenke på. Jeg lurer så fælt på hvordan hun ser ut, og jeg gleder meg så mye til å bli kjent med henne! 

OPPDATERING 

Pluss: At det nærmer seg slutten på svangerskapet! Nå synes jeg at vi har ventet lenge nok, og de kommende ukene kan ikke gå fort nok unna. 

Minus: Ja, det er fødselen som opptar tankene mine om dagen. Jeg går konstant og kjenner etter forandringer og tegn på kroppen min. Alt kan jo egentlig skje fra nå av. Så jeg går litt på tåhev om dagen. 

Babyens utvikling: Babyen er rundt 42.5 cm og veier ca. 2.5 kilo. Griperefleksen til babyen er ferdig utviklet, så om man hadde kunnet plassert fingeren i håndflaten hennes hadde hun lukket hånden rundt den 

Vektøkning: Jeg veier nå 94 kilo. Så jeg har lagt på meg rundt 16-17 kilo. 

Hevelser: Tidligere var jeg kun hoven på venstre fot. Nå er det begge føttene, og jeg kjenner jeg har en del vann når jeg kniper tærne sammen og  beveger på anklene. Tjukke er dem, men likevel ikke altfor galne. 

Strekkmerker: Jeg har faktisk minimalt med strekkmerker. Jeg ser jeg har begynt å få noen små fremme ved navelen, men thats it. 

Ukens craving: Alt mulig! Skulle handle middager i dag, kom hjem med både sandwich is, Musli frokostblanding, yoghurt og havregryn. Lyst på alt!  

Innkjøp: Nå har vi det meste på plass. Vi venter kun på å få hentet hjem stellebordet som står hjemme hos mamma og pappa. Når det er på plass blir det meste innkjøp av bleier, såper, oljer og andre babyprodukter til stell og hygiene.

Bevegelser: Det er bevegelser hele tiden. Jeg er så fascinert over hvordan magen hopper og beveger seg! Nå kan man tydelig se det på video også. 

Navn: Vi har så og si bestemt oss. Men hva det blir forblir en hemmelighet frem til hun kommer til verden og familien har fått visst det først.

Neste kontroll: Neste kontroll blir i uke 36, altså i neste uke. Jeg har enda ikke fått visst om hun har festet seg, så forhåpentligvis får vi vite det da. 

Termin: 8.september 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg