GRAVIDPHOTOSHOOT DEL 1

Heisann! Og god lørdag folkens. Jeg føler det er søndag, og var helt sikker på at det var søndag i dag da jeg våknet. Sånn kan det kjennes ut når det er ferie! Og dagene kommer til å gå enda mer i surr når jeg går ut i permisjon om to uker.

I dag har jeg tenkt å dele noen bilder fra gravidshooten jeg hadde i studio tidligere i uken. Den følelsen når man har jobbet for å få til de perfekte bildene, og man får igjen det ferdige materialet og er såå fornøyd! Den følelsen sitter jeg med nå. Som sagt tidligere, jeg har aldri følt meg så bra foran kamera som det jeg gjør nå som jeg er gravid. Og det synes kanskje gjennom bildene også? Jeg er mer selvsikker og stråler med den kroppen jeg har. Jeg er så glad for at jeg har vært så flink til å ta masse bilder gjennom hele svangerskapet og har mange minner fra denne tiden som jeg når som helst kan se tilbake på. Selv om jeg kjenner meg ganske så lei av å gå gravid nå, vet jeg at etter fødsel kommer jeg til å savne bollemagen etterhvert. Det har vært en skikkelig følelsesmessig berg og dalbane hele opplevelsen! Bildene ble tatt i studio denne gangen for å ha fokus på hvordan kroppen min ser ut her og nå, med minst mulig detaljer i bakgrunn som kan virke forstyrrende. Del 2 av bildene kommer i morgen, og de vil se noe annerledes ut enn disse lyse og uskyldige bildene. 

2 kommentarer
  1. Så fin du er! 😀 Selv er jeg “bare” 24+4, så jeg har ikke akkurat så veldig fin gravidmage enda, haha! :b Får vel vente litt på den enda!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg