BILDEDRYSS FRA BERGEN

(Skrevet i dag tidlig, men publisert i ettermiddag)

Denne helgen i Bergen har gjort meg veldig godt, men jeg kjenner at det skal bli godt å komme hjem. Det er alltid godt å komme hjem! Uansett om du er borte 2 dager, 5 dager eller flere uker. Borte bra, men hjemme best!

Vi har akkurat fått i oss en god frokost og slapper nå litt av på hotellrommet før vi skal pakke bagen og kjøre hjemover. Regnet høljer ned utenfor. En siste liten oppdatering fra Bergen kommer nå, i form av bildedryss. Bildene fra den lille “photoshooten” vi hadde i parken kommer i eget innlegg. 

Ganske utrolig at jeg ikke har sett denne jenta siden jeg gikk på ungdomsskolen. Hun flyttet i 2005, og det betyr at vi ikke har sett hverandre på 15 år! Veldig takknemlig og glad for at jeg ble invitert i bryllupet hennes. Det skal ikke gå nye 15 år før vi ser hverandre igjen! Vi har så mye å ta igjen, og så mange minner å mimre tilbake på ♥

Det første jeg la merke til da jeg åpnet reisebagen på hotellrommet var hårsløyfen til Kaja Sofie som hadde klart å lurt seg med i bagasjen ♥ Jeg aner ikke hvordan den har havnet der for jeg har ikke lagt den der. Men den var nok til at jeg ble sentimental der og da og det eneste jeg fikk ut var “naawiii”. Det skal ikke så mye til å smelte mammahjertet nei. 

Frokosten på hotellet var helt fantastisk! Vi sov kanskje på economy class, men frokosten var 5 stjerners. Så utrolig mye godt! Fersk brød, crispy salat, sprøtt bacon og saftig eggerøre. Bra jobba, Scandic! #notsponsored

NESTE GANG VI SES ER JEG HJEMME ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg