MINE PLANER FOR PÅSKEFERIEN

God kveld folkens! 

Jeg har noen timer igjen i kveld før jeg går av med påskeferie. Eller, påskeferie og påskeferie du. Jeg har uansett fri i turnusen min, så det hadde ikke spilt noen rolle anyway. Jeg har fri til og med tirsdag, og det skal nytes! Etter jobb skal jeg faktisk rett avgårde på fest med noen venninner. Det blir kjekt å begynne friperioden med noe godt i glasset sammen med en kjekke gjeng!

I morgen skal det være påsketreff for motorkjøretøy her i Haugesund. Jeg hadde tenkt meg å være med på dette, ihvertfall stikke bortom og ta litt bilder. Jeg hadde håpet på at jeg hadde fått vasket bilen og fått på sommerfelgene til da, men det ser ikke ut til at jeg kan det ettersom jeg skal kjøre til fjells i morgen ettermiddag. Da reiser jeg nemlig på hytta for å tilbringe påsken sammen med familien. Planen er å stå på ski på lørdagen. Slalom selvfølgelig. Tenkte jeg skulle ta med kamera i slalombakken, slik at jeg får tatt mange flotte bilder oppe på fjellet! Det er bare så nydelig på denne tiden. Jeg skjønner ikke folk som ikke liker å være på fjellet! Eller stå på ski. Men såklart, noen skjønner ikke at jeg liker fjellet. Eller at jeg tør å stå på ski. Så..ja. 

Jeg er som sagt med på dette Tell Tur opplegget, så derfor håper jeg også litt på at det finnes noen turmål i Sauda jeg kan ta. Det er forresten i Sauda vi har hytte. Hvis dere ikke skjønte det. Men det gjorde dere selvfølgelig. Hadde vært kjekt å fått registrert noen turer derifra. I går gikk jeg og Kira tur nr 2 opp til Nuten, nord i Haugesund. En liten topptur som tok rundt 1.5 timer tur/retur. Bare 125 turer igjen! Jeg har planer om å gjennomføre minimum 3 mål i neste uke, så får vi se hvor vi ender opp. Så der har dere mine planer for dagene fremover!

Hva skal du gjøre i påsken?

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg