SVAR PÅ MR UNDERSØKELSEN

Endelig har jeg fått svar på MR undersøkelsen jeg tok i slutten av januar. Husker dere hva som skjedde med meg? Hvis ikke kan du lese om hendelsen HER.

I begynnelsen gikk jeg og ventet og gruet meg til svaret, men ville selvfølgelig finne ut om det var noe alvorlig. Men tiden gikk og ingen svar fra sykehuset, så det gikk litt i glemmeboken. Men så dukket brevet opp i går, hvor de beklaget at det hadde tatt så lang tid før jeg hørte noe. Og heldigvis kunne de si at prøvene fra MR undersøkelsen var helt normale! De hadde ikke funnet noe unormalt, heller ikke noen forandringer på hverken nervene rundt øye eller i område rundt synsbanene. Og øyet er tilbake til normal farge og jeg kan se som normalt. Så, alt er gode greier!

Oppfølgingen avsluttes nå og jeg vil benytte anledningen til å gi enda mer ros til personalet som hjalp meg, både i ambulansen og på sykehuset. Da mamma sa i telefonen at jeg burde ringe 113 syntes jeg det hørtes så voldsomt ut. Men jeg ringte, og de sa de skulle sende en ambulanse. Det syntes jeg ihvertfall hørtes voldsomt ut, spesielt da jeg sa det kun handlet om øyet. Jeg klarer å gå liksom. Det viser hvor seriøse de tar folk og dette kunne jo faktisk vært ganske alvorlig! Faktisk så alvorlig som hjerneslag, ifølge legen på sykehuset! Håper ikke jeg opplever dette igjen, for det var virkelig en ekkel opplevelse! 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg