PHOTOSHOOT BILDER DEL 1

Da kommer endelig del 1 av bildene fra photoshooten vår! Måtte dele dem opp i flere innlegg, for ble ganske mange bilder til slutt. Del 2 tenker jeg dere får i løpet av morgendagen. Tenker jeg skal lage en ny header ut ifra ett av disse, kanskje bilde nr 1 over her?

Bare for å nevne det for eventuelt nye lesere, så er ikke disse bildene tatt av eller redigert av profesjonelle fotografer, men det ser dere sikkert. Kun to venninner som elsker å ta bilder og bli tatt bilder av som koser seg ute i naturen med å posere, le og ha det gøy med kamera! Vi har vært ute og tatt enda flere bilder etter denne shooten. Vi vet å utnytte det fine været, og nå som våren er her for fullt og sommeren er like rundt hjørnet skal vi utnytte det maks! Masse, masse bilder coming your way. Kanskje du blir inspirert? Hvilken type shoot vil du se neste gang? 

7 kommentarer
  1. Mina Kanchan: Tusen takk! Enig, ett av mine favorittbilder. Bare synd at det er stående og ikke liggende, vet ikke hvordan det vil bli seende ut som header med ett stående bilde 🙂

  2. Må få en nude shoot😁😁 du er jo glad i og legge ut lettkledd bilder så nude shoot er vel noe får deg

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg