Første styrketrening…på lenge!

Mandag, og en ny uke! Siden første uken jeg bestemte meg for at noe skulle forandres i kostholdet mitt, har jeg faktisk gått ned 2 kg! Hvertfall om jeg skal tro på det badevekta viser. Og det bare ved å endre kostholdet! I dag føler jeg at jeg kun har sittet på sykkelen. Jeg syklet til XXL for å bytte den nye treningsbuksen i en annen størrelse, men de hadde ikke størrelsen min inne så jeg ble nødt til å vente noen dager. Jaja. Så var det å snu og rette snuten mot treningssenteret. Etter litt styrketrening syklet jeg hjem igjen for å lage pannekaker til mannen min kom hjem. Jobben min ringte litt tidligere i dag og lurte på om jeg kunne ta en ekstra nattevakt i natt, så derfor skal jeg ut og sykle igjen i kveld for å komme meg til jobb. Puh! Fortsetter det sånn bør jeg vel se resultater på null komma niks! 

Frokosten i dag. Simple easy

Det er ganske lenge siden jeg trente styrketrening sist, så jeg tenkte jeg ikke skulle ta det helt ut i dag. Særlig fordi jeg skal sykle til jobb i kveld for en ekstra nattevakt. Kommer nok til å kjenne det godt de neste dagene! Vel, treningen min så slik ut i dag:

Forskjellige sit-ups øvelser, blant annet vanlig sit ups 12×3 rep, og skrå sit ups 12×3 rep

Øvelse som går på de store musklene i lår og rumpe. Donkeykicks 12×6 rep + pump 12×6 sek

Jeg hadde nesten glemt ut hvordan det så ut på treningssenteret. Det er så lyst og koselig! Så om du er i Haugesund en dag, bør du ta turen innom til Shape Treningssenter. Her har de alt fra trening og hudpleie til frisør og massasje. Det var godt å komme tilbake! 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg