SØSTRENE KARDASHIAN

Våken klokka halv 7 for å kjøre typen på jobb. Tungt å stå opp så tidlig, men når jeg setter meg i benken og får i meg god frokost og ser på tv så er det greit. I dag så jeg på Søstrene Kardashian, som jeg av og til følger med på. Syns egentlig de er helt tragiske. Episoden i dag: En av søstrene måtte få vekk en uteligger fra klessbutikken (tror jeg det var) siden kundene hadde begynt å klage. Uteliggeren gikk uten å protestere, men så fikk Kardashian søsteren dårlig samvittighet og gikk etter ham. De tok ham med seg hjem for å gi ham en dusj og barbere ham. Han fikk nye klær, og de tok ham til og med til tannlegen for at han skulle få nye tenner! Han kalte seg for Shorty siden han var så lav. Han var kjempehyggelig, og så takknemlig. Da de måtte si farvel, begynte Shorty å gråte, han var så takknemlig for alt de hadde gjort for ham. 

Her er forvandlingen! 

Kjempeflott gjort i grunn! Men…! Man vet aldri om det er for “showet” sin del eller om de faktisk gjør det for å gjøre en god gjerning. Dessuten, i slutten av episoden, kjørte de den stakkars mannen langt langt unna fra der de fant ham, for så å slippe ham av uten noen steder å gå. Om de gjorde det fordi de ville hjelpe stakkaren, så var det en veldig rørende episode! 

Hva tror dere? Er søstrene blitt sjenerøse og begynt å tenke på andre? Eller er det bare for å stille seg selv i ett bra lys på grunn av serien sin del?

 

1 kommentar
  1. I love this!! Well it’s definitely for the show probably, sounded like he was treated with respect and not pity I hope, then I think it was a good deed. Fun that he will always have a cool story to tell. Folks will be like, ‘what’s up Shorty, what’d ya do today?’, oh you know, just went shopping with the Kardashians’, haha – awesome. He cleaned up good, hope he gets back on his feet now.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg