På bedringens vei, mon tro?

Som jeg skrev sist til dere på bloggen, så har jeg hatt en god del ting å ta meg av og masse annet som jeg måtte få på plass. Nå er ting blitt litt bedre. Jeg har fortsatt mye jeg må gjøre, men jeg har fått litt mer orden i sakene, så nå skal jeg bare ta en ting om gangen.

Selv om man føler livet er helt fucked en stund, så stopper det ikke opp for det om. Livet går videre uansett om man vil eller ikke. De siste dagene har jeg tatt ett og ett rom i huset for å rydde, vaske, støvsuge og tørke støv. Heldigvis har jeg en hund som trenger tur hver dag, så jeg unner meg på den måten å lufte tankene og fri meg selv fra stresset når jeg er sammen med Kira ute i naturen. 

Bortsett fra leiligheten som skal ryddes, har jeg ett ganske stort prosjekt ute i garasjen også – og ellers rundt uteområdet… Jeg holder på med å bygge nye kaninbur, og med dette rotet i veien er jo ikke det så lett. Planen er å hive mye av det, og da blir det mye bedre med en gang. Håper å få gjort det snart! 

I tillegg er hostingen min enda ikke over. Nå har jeg hostet konstant i over 3 uker, når skal det gå over? Typen fikk meg forresten til å drikke en hel kopp med te her om dagen. Og jeg liker IKKE te! Det gikk ned da, men tok sin tid. Og det måtte fire store skjeer med honning til. 

Så snart jeg har fått unnagjort ting som står på gjørelista mi, så lover jeg bedre blogging fremover. Både for meg og for mine leseres skyld. Føler det blir litt kjedlig for folk å lese bloggen når det bare er negativt som skrives, derfor er det vel bedre å la være? Men samtidig er det kjekt å lese en blogg som er ærlig og som viser folk at ingen har ett perfekt liv. Føler alle “topplisten-bloggere” bare har alt godt og alt er bare velstand. Men slik er ikke virkeligheten.Jeg blogger dessverre ikke for at folk skal få inntrykk av at jeg lever ett plettfritt liv. Jeg bruker bloggen min som en åpen dagbok, og så kan folk lese det de vil. Amen! 🙂

 Nå skal jeg straks hente støttekontakt jenta mi, så får vi se om det blir noe mer blogging senere 🙂 Ha en fin dag alle sammen! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg