EFFEKTIV VASKEDAG

Denne dagen har gått så sinnsykt fort! Enda jeg ikke har gjort noe spesielt. Hele dagen har gått til vasking, og det er ikke tull engang. 

Vi fikk oss en kjedelig overraskelse da vi stod opp i dag. Hunden hadde hatt uhell og lagt igjen en liten brun sak i senga si. Det var for såvidt ikke noe lite, for i tillegg til hele senga hadde hun klart å dratt det med seg inn i stua. Samboeren min hadde kommet hjem fra nattevakt og sov, derfor måtte det en del planlegging til på hvordan jeg skulle løse dette. Kaja Sofie var ikke fornøyd med å bli satt i lekegrinda, og ikke kunne jeg sette henne på gulvet der det var skittent overalt. Nei, ringe til svigermor og be om barnepass i noen timer var løsningen! Her måtte det vaskes. Ikke bare litt, men overalt! 

Klokken 17 hentet jeg litlå mi igjen. På den tiden hadde jeg da fått vasket både hunden og senga hennes, vasket alle gulv, ryddet gangen og stua, tatt oppvasken, satt på en maskin med hundetepper, handlet mat og vært innom diverse butikker for å få tak i løpestreng for å ha i hagen til hunden. Skal si timene fløy avgårde i dag! Fra nå av skal hunden stå ute mesteparten av dagen! Kanskje dette var litt hell i uhell. Jeg fikk tross alt ræva i gir og faktisk rydde og vaske nesten hele huset! Synes dog litt synd på henne når hun gir med det blikket. Selv om det er hun som burde synes synd på meg som må gjøre rent etter henne ♥

Nå skal jeg straks kjøre gjennom styrkeprogrammet mitt for dag 2, og så tror jeg det er leggetid for meg. Rett og slett. 

2 kommentarer
    1. det er alltid en grunn til at dem gjør fra seg inne. enten har dem spist noe dem ikke tålte eller så har dem ikke fått kommet ut i tide. jeg er veldig sånn at det er aldri hunden sin feil at sånne ting skjer. altså det kan skje den beste. og det ser ut som hunden fikk straff nok. ikke fornøyd med det badet hehe.

      1. Jeg vet hva som var grunnen til at det gikk som det gikk. Jeg vet ikke hva du mener med at hunden har fått straff nok, men om du mente at hun må være mer ute på dagen så er jeg absolutt ikke enig i at det er noen straff akkurat. De fleste hunder trives best ute i frisk luft. Jeg er heller ikke for å kjefte eller straffe hunden om den har hatt uhell på natten. Og ett bad trengte hun virkelig! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg