INNKJØP – BABYKLÆR

Jeg har såklart handlet inn en del babyklær, og nå som tiden nærmer seg termin begynner jeg å stresse litt og føler jeg ikke har fått alt på plass som jeg burde. Selv om det er flere uker igjen til hun kommer. Jeg har fortsatt bleier og hudprodukter på innkjøpslisten, og vi må få på plass stellebordet snart. Ulltøy er også noe jeg må få handlet inn.

Tro det eller ei, men det meste av klær jeg har kjøpt har jeg kjøpt på tilbud, så selv om det er veldig stas med ett nytt familiemedlem går jeg ikke amok i butikken og kjøper alt jeg kommer over. Ja, jeg er til og med sjokkert selv over at jeg klarer å håndtere gleden og den svevende lykken slik som jeg gjør, jeg klarer faktisk å beherske meg når det kommer til babyklær. Det hadde jeg ikke trodd! Jeg passer på å ikke kjøpe for mye, hun kommer tross alt til å vokse noe voldsomt de første årene, for ikke å si månedene! Så å sitte med alt for mye klær i str.56 eller 62 vil være unødvendig. Det eneste jeg skal hamstre litt nå er ulltøy!

Jeg har som sagt benyttet meg veldig mye av tilbud og utsalg, jeg kjøper sjeldent klær til full pris. Jeg er også fan av ebay, hvor man kan gjøre noen kjekke kupp iblant! Noen av dere har spurt om jeg kan oppdatere om hvordan klærne jeg har kjøpt er i forhold til kvaliteten. Har prøvd å finne igjen linkene til alt. Jeg er foreløpig ganske fornøyd med det jeg har mottatt fra ebay, både innen klær og pynt til barnerommet. Alt ser ut til å ha god kvalitet, og størrelsene ser ut til å matche de vi har hjemme. Spesielt disse på bilde nr 1 er jeg veldig fornøyd med! Og kjolen på bilde nr 2

Alt fra ebay: “I am fearfully” lignende body HER, fant ikke igjen samme farge som den jeg har kjøpt. “Mama and daddy” body HER, Sokker HER, blomstrete sko HER, smikke med blonder HER

Kjole fra ebay HER

Kjole/body fra ebay HER

Sko fra ebay HER, Disney body-sett fra H&M HER

Rosa dress HER, tror den andre dressen og teddygenseren også er fra H&M. 

Jeg har blitt helt forelsket i Kappahl sine Newbie klær! Blomster og og blonder er jo så meg. Alt dette har jeg også kjøpt på tilbud, så man kan virkelig få mye for pengene om man bare leter. I butikkene nå får man jo bare sommerklær, så jeg prøver å tenke litt fremover og kjøpe litt større størrelser som Mini-Me kan passe til neste sommer.

NEWBIE klær fra Kappahl  

Morsom historie: Kosebamsen nedenfor er en gave fra mamma og pappa fra da vi fortalte dem at de skulle bli besteforeldre. Vi var da på skiferie i Andorra, jeg og Andreas, mamma og pappa og flere vennepar av dem. Siden jeg ble så utrolig dårlig og kvalmen begynte for fullt akkurat idet jeg var på ferie, klarte jeg ikke å være med i skibakken de fem siste dagene. Jeg måtte holde hotellrommet mesteparten av den uken. Kjempegøy… Dermed måtte vi bare fortelle dem det, siden vi ikke hadde sjanse til å holde det skjult mye lenger. Så bamsen er fra Andorra ♥ Jeg fant forresten ut at jeg var gravid dagen før vi reiste til Andorra! 

3-deler Lue-votter-sokker fra Sparkjøp HER, sokker og rosa jakke fra H&M. Kitty-bodyen er en gave fra mamma.

Kjole fra Lindex. Kjøpt på tilbud/utsalg. 

Stilig PUMA sett, gave fra mamma

En god vinterjakke fra H&M. Kjøpt på tilbud, kostet bare 75,- !

Kjole og jakke fra H&M. Har kjøpt den i noen str større, så håper den passer til juletider! 

Kjole fra Lille Jacob, barnebutikk i Haugesund. Gave fra mamma

Sett fra Coop Obs HER, også gave fra mamma♥

Jeg har litt mer klær enn hva jeg har tatt bilder av, blant annet mange søte bodyer og små sokker. Og så skal hun såklart få arve masse både fra klær jeg hadde da jeg var liten, men også til og med fra da mamma var liten! Sparkebukser og bodyer med snøringer finner man ikke så lett igjen i butikker lenger. Det har jeg heldigvis masse av, og alt er like fint enda etter så mange år. 

Noen tips til hva mer jeg bør handle? 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg